• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

bu sabah tartıda 67.5 çıktım.
67 ye inmem yakındır.
havalar yüzünden yarım kalan sporuma geri dönücem inşallah.
haftaya kadar 67yi görmek dileğiyle :)

bugün harika spor yaptım :))
tüm negatif enerjiyi attım üzerimden :))

20 dk yürüyüş
12 dk koşu
20 dk bisiklet
25 dk eliptik bisiklet
bacak ve kol hareketleri
sopa çevirme

merhabalar kızlar, geç oldu ama ben menümü yazayım.

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, kahvaltılıklar, yeşil çay.

ara: 1 greyfurt

öğlen: 1 kpç mercimek çorbası, 2 küçük parça domates soslu tavuk göğsü.

ara: 1 bardak sütle kakao pişirip içtim. içine de küçük bi parça tatlandırıcı koydum. (bkz:tatlı krizi)

akşam: 1 kpç ıspanak çorbası, 10 tane kadar hamsi, 1 dl mısır ekmeği.

yemekten sonra: 1 fincan çay

gece: 1 fincan şeftalili form çay

spor: 1 saat leslie+bacak sıkılaştırma
su: 2 lt

akşamki mısır ekmeği çok oldu farkındayım ama evde değildim. bi yere özel ders vermeye gidiyorum. illa otur yemek yicez diye tutturdular. mısır ekmeği almışlar. ben diyetteyim, yemiyorum dedim. bi dilim ye, tadına bak bari dediler, koydular önüme yiyememezlik edemedim ben de. bahane değil ama açıklamamı yapayım dedim :)) malum ayıptır yani, önünen konan şeyi geri çevirmek hoş olmuyor.

anaaaaam koca gün ağzım durmamış yine yaaa şuraya bak roman olucak nerdeyse yediklerim :))

mucukkk

günlüğüm seni ihmal ediyorum kusura bakma :))

kendimi şizofren gibi hissettim ya, kimse yok, kendi kendime konuşuyorum :))

nekadar güzel kilo vermişsin istikrarlısında maşaallah diyeyimde nazar değmesin..umarım bende verbilirim bu yüklerden sıkıldım artık uçmak istiyorum..
sadece ilk bi kaç sayfalara bakabildim diyet listeni kendin mi belirledin diyetisyene gittin mi?sporu nerde yapıyorsun?

nekadar güzel kilo vermişsin istikrarlısında maşaallah diyeyimde nazar değmesin..umarım bende verbilirim bu yüklerden sıkıldım artık uçmak istiyorum..
sadece ilk bi kaç sayfalara bakabildim diyet listeni kendin mi belirledin diyetisyene gittin mi?sporu nerde yapıyorsun?

teşekkür ederim :)

ben diyetisyene gitmedim. belirli listelere uyamıyorum ben.
tamamen kendi yeme düzenime göre yiyorum.

özellikle yaptığım şey tatlıdan ve hamur işlerinden uzak durmak.

spor için spor salonuna gidiyorum ben. şimdi de eliptik bisiklet aldım eve. leslie yapıyorum arada. sonuç olarak sporu hiç ihmal etmiyorum.

bugun erken erken menümü yazayım. kaçamak yaptım yine, kendimi tebrik ediyorum. annem çarşıdan gelirken sıcacık simit almış, dedim yapılır mı bu şimdi bana :(( çay da vardı, oturduk bi güzel oh yedik :)) utanmadan anlatıyorum di mi? :))

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, peynirli omlet, kahvaltılıklar, yeşil çay. (kahvaltım da hep aynı yav)

ara: 1 greyfurt

öğlen: 1 simit, 2 tane çay.

ara: yok.

akşam: 1 tabak mercimek yemeği.
makarna da var ama yemiycem. öğlenki simit olayını dengelemem lazım.

spor:

-20 dk yürüyüş
-10 dk koşu
-20 dk bisiklet
-20 dk crosstrainer
-sopa çevirme
-bacak ve kol hareketleri

su: 1.5 lt'den fazla içmişimdir. zaten sporda yarım litre içtim. bugun dışarı çıktım gerçi, o yuzden pek içemedim ama gece boyu bolca içeyim ben suyumu.

yeşil çay: gece mutlaka demlerim.

mucuk mucuk :))

bir de sabah spora gitmeden önce paketin dibinde kalan kırık nesfitleri sütle beraber yedim. menüye eklemeyi unutmuşum.

sabah 2 kuru incir

kahvaltı 3 dl çavdar ekmek, omlet, kahvaltılık, yeşil çay.

ara: yok

öğlen: 1 tabak kısır, salatalık, bitki çayı

arkadaşımdaydım kısırın yanına ben diyetteyim diye kuru incir, badem ve ceviz koymuş.

ara: greyfurt

akşam: 1 tabak mercimek yemeği, az makarna

spor: 20 dk yürüme/ 20 dk bisiklet/ 20 dk eliptik bisiklet/sopa çevirme/ mekik

Arkadaşım verdiğin kiloları gördüm.Seni tebrikediyorum.eeeee bu kadar spor ve düzenli yemenin ödüllerini alacaksın tabii.Bende 10 kilo verdim henüz.6 kilomdaha var verilecek.

seni kınıyorum arkadaşımmmm kınıyorum kınıyorum kınıyorum ki başıma gelsin bir an önce :51:
azmin ve başarından dolayı tebrik ederim bol kalori yakmalı günler sana:34:

teşekkür ederim canım inşallah sen de başarırsın :))

Arkadaşım 6. takımdayım.fazla giremiyorum.ordada 5 mesaj mecburiyeti var.Ama senide böle uzaktan takipediyorum.

buraları bırakma canım ya arada gel yaz mutlaka tamam mı :) öperim

günlüğümü çok ihmal ettim ama buraya yazmaya da devam edicem artık.

eski random geri dönüyoooooooooooooorrrrrrrrrrrr :))

bugun gene bozdum diyeti
her gün bi şey çıkıyo ya
neden eskisi kadar dirayetli olamıyorum ben
şu kalan 11 kiloyu nasıl vericem ben
sanki 23 kiloyu veren ben değilmişim gibi....

Back