Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

diyete dayanamıyorum artıkkkkkkk, tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, aklımı kaçırcam, bi şey söyleyin bana

ne oluyor bakıyım
Bugünlerde hepimiz bi bunalıma girip çıkıyoruz hayırdır inşallah
Bende kaybettim motivasyonu dün nasıl aştıysam kendimi annemle oturduk bi paket çekirdeği götürdük
Gerçi dün benim moralimi o bozdu diyette yalan oldu ama özür diledi barıştık
Seni de diğer arkadaşlarıda çok seviyorum random ve inanıyorum.
Bu kadar verdin gerisi daha kolay

ben de sizleri çok seviyorum sevgicim.

inan sabah öyle bi moralsiz uyandım ki kahvaltıdan sonra koştum buraya yazdım hemen.

bu kadar verdim ama gerisi gelmiycek gibi geliyo. böyle kilolu yaşamaya mahkumum gibi hissediyorum.

diyete dayanamıyorum artıkkkkkkk, tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, aklımı kaçırcam, bi şey söyleyin bana

bunları hiç duymamış olalım... önce şu diyet fikrini unutmakla işe başlayalım ben de dahil anlaştık mı... canın çok mu sıkıldı bugün kendine tatil yap pizza seviyorsan pizza ye, ya da başka sevdiğin bir şey... kendimizi kasarak,gererek,aç kalarak değil dengeli beslemeyi yaşam biçimimiz haline getirerek zayıflamalıyız sen de bunu çok iyi biliyorsun... öğlen tıka basa yediysen akşam hafif birşeyler yersin olur biter...bak ben sabah sucuklu yumurta,biber kızartması daha neler neler yedim... pişmanlık hissetmedim mi hissettim ama geçti...rahat ol canım benim...

Son düzenleme:

derincim ne kadar adına diyet demesem de ay onu yemiyim kilo veremem şöyle olur böyle olur diye düşünmekten aklımı kaçırcam ya. zaten listem falan yok benim. kafama göre yiyorum ama...

her gün mutlaka zararlı bi şey geçiyo boğazımdan. bu sabah artık koyverdim daldım ben de sucuku yumurtaya

canım ben de aynıyım kilo vermem lazım düşüncesi bile bana kilo olarak geri döner :) o yüzden rahat olalım diyorum...ben daha önce verdiğim 8 kiloyu kendimi kasmayı bıraktıktan sonra vermiştim çok uzun bir sürede korumuştum...yine aynı taktiği uygulayacağım...çok sevdiğin şeylerden özellikle bugünlerde kendini hiç kısıtlama...çünkü çok sıkılmışsın bu durumdan...sadece porsiyonu küçült ve kilo aldıracağını düşündüğün şeyleri yemeyi akşam geç saatlere bırakma...bak gör çok rahat kilo vereceğiz...bak duvarına da yazıyorum dediydi dersin...

menün gayet güzel canım sorun etme pilavıdqa birgünde olsun okadarcık değilmi canım
aşureyide 1 kase yesenbile bişecik olmazdı Vücudu şaşırtmış olurdun

ooo birgün şaşırtınmı diyo hemen şaşırtalım ozaman hemde büyükbi zevkle

bu karamsarlık ne canımmm tüm kk da bir karamsarlık var 1 2 gündür. canım biz diyet diyet dedikçe psikolojimiz bozuluyor sanırım üzme kendini bak 13 kilo vermişsin bunu veren nekadar olursa olsun devamını getirir az kaldı yolu yarıladın canım üzme kendini lütfenn biz hep birbirimize desteğiz unutma

bende seviyom kız hepinizi
bukadar verdiysen geriside gelir yeterki azmimizi kaybetmeyelim benimde aklımdan sürekli geçiyo nereye kadar bu hep böylemi devam etcek herkes herşeyi yerken ben niye kendimi kısıtlıyorum diye ama diyeti asla bırakmayı düşünmüyorum lütfen sende azmini yitirme ve yoluna devam et canım

İnan seni çok iyi anlıyorum ben de uzun dönemler diyet yaptım verdim vermesine de sonra bir geldiler bana hopp geri geldi o kilolar. Canını hiç sıkma zayıflayacağız! 1 gün kendine izin ver canın ne istiyorsa ye bence.. Pasta mı istedin git ye, pizza mı istedin git ye. Üstüne de form çayı hiç hiçbir şeycik olmaz. Arada kendine izin ver, yoksa gerçekten dayanamazsın. Ben de senin gibiydim, dayanamadığım zamanlar çok oldu pes ettim. Çünkü kimse destek olmadı bana. Biz burda hepimiz senin yanındayız destekçin de çok, sana moral verecek insan da çok.. Ooo olur öyle arada, üzülmeeee :)

kızlar, canlarım, bebeklerim hepinize çooook teşekkürler, desteğinizi esirgemeyin benden

şimdi biraz daha iyiyim. bi sürü ev işi yaptım o moddan çıkabilmek için annemin işine geldi tabi bu durum eheheh.

bugün biraz izin veriyorum kendime. komşu aşure getirmiş ondan yedim biraz. çok da severim şu aşureyi ya.

bebişim.. zaman zaman herkesin motivasyonu dşüyor. kaldı ki sen bu kadar kilo vermişsin. biraz dinlenip nefes almak senin de hakkın. kendini kötü hissetme sakın.

bebişim.. zaman zaman herkesin motivasyonu dşüyor. kaldı ki sen bu kadar kilo vermişsin. biraz dinlenip nefes almak senin de hakkın. kendini kötü hissetme sakın.

1 hafta sonra tam 3 ay olucak diyete başlayalı. daha önce hiç bu kadar uzun bi diyet deneyimim olmamıştı. gerçi daha önce hiç 5 kilodan fazlasını verememiştim...

katzim sorma valla hiç böyle motivasyonumun düştüğü olmamıştı. çok güçlüydüm ama ben diğer şeylerde de böyleyim. kendimi sıkıyorum sıkıyorum ve bi anda patlama yaşıyorum.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim örnek aldığım, her gün girip günlüğünü okuduğum insanların başında olan sen bunları söylüyorsan yarın da ben aynısını söylemeye başlayacağım
inancımızı kaybedersek yaşayamayız ki şu hayatta
hep birlikte zayıflayacağız
ben inanıyorum
sende inan
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızarım bak

tamam tamam kendime geldim merak etmeyin :))) herkese destek olan ben bugun depresyona girdim :))

ama 3 ay olucak normaldir diye düşünüyorum. çok sıktım kendimi. bugun biraz kendime izin verince kendime geldim, sıkıntı yok :))

sevgilim sevgilim nasıııılsın? burnun kapıya kısııılsın! birileri kendine gelmiş galiba oley
basıyorum seni böğrüme böğrüme rendımlayfcığım bitaneciğim

sevgilim sevgilim nasıııılsın? burnun kapıya kısııılsın! birileri kendine gelmiş galiba oley
basıyorum seni böğrüme böğrüme rendımlayfcığım bitaneciğim

ben de seni kucaklıyorum bebişimmmmm

koşum benim beeeeeeee
helal sana
zayıflıcaz bak görecek herkes :)
azcık daha sabır

inşallah canım

güzellerim verdiğiniz moraller için tekrar öpüyorum sizi :))) bugün kendime izin verdim demiştim. bakın neler yedim :)))

kahvaltı: 4 küçük dilim çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, çeri domatesi, şekersiz çay.

ara niyetine: 2 tane mandalina yedim.

öğlen: 1 tabak etli lahana sarması, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı aşure.

ara: meyveli bitki çayı ve 1 tane püsküüüt :)))

akşam ise: balık (kızarmış), portakal suyu, salata ve 2 dilim çavdar ekmeği.

aaa akşam yemeğinde tarhana çorbası da içtim sahi :))

Son düzenleme:

abartacak bişey yok
vücudunu dinlendirmiş oldun bugün
yarın kaldığın yerden devam edebilirsin
yeter ki moralin iyi olsun
huzurun keyfin sağlığın sevdiklerin yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…