- Konu Sahibi randomlife
-
diyete dayanamıyorum artıkkkkkkk, tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, aklımı kaçırcam, bi şey söyleyin bana
ne oluyor bakıyım
Bugünlerde hepimiz bi bunalıma girip çıkıyoruz hayırdır inşallah
Bende kaybettim motivasyonu dün nasıl aştıysam kendimi annemle oturduk bi paket çekirdeği götürdük
Gerçi dün benim moralimi o bozdu diyette yalan oldu ama özür diledi barıştık
Seni de diğer arkadaşlarıda çok seviyorum random ve inanıyorum.
Bu kadar verdin gerisi daha kolay
diyete dayanamıyorum artıkkkkkkk, tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, aklımı kaçırcam, bi şey söyleyin bana
bunları hiç duymamış olalım...önce şu diyet fikrini unutmakla işe başlayalım ben de dahil anlaştık mı... canın çok mu sıkıldı bugün kendine tatil yap pizza seviyorsan pizza ye, ya da başka sevdiğin bir şey... kendimizi kasarak,gererek,aç kalarak değil dengeli beslemeyi yaşam biçimimiz haline getirerek zayıflamalıyız sen de bunu çok iyi biliyorsun... öğlen tıka basa yediysen akşam hafif birşeyler yersin olur biter...bak ben sabah sucuklu yumurta,biber kızartması daha neler neler yedim... pişmanlık hissetmedim mi hissettim ama geçti...rahat ol canım benim...
derincim ne kadar adına diyet demesem de ay onu yemiyim kilo veremem şöyle olur böyle olur diye düşünmekten aklımı kaçırcam ya. zaten listem falan yok benim. kafama göre yiyorum ama...
her gün mutlaka zararlı bi şey geçiyo boğazımdan. bu sabah artık koyverdim daldım ben de sucuku yumurtaya
menün gayet güzel canım sorun etme pilavıdqa birgünde olsun okadarcık değilmi canım17 aralık 2011 saçmalıklarla dolu bir günle karşınızdayım.
sabah uyandım: 2 tane kuru incir, keten tohumu ve su.
------spor-----
kahvaltım: kahvaltılık salça, 4 küçük dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, yeşil çay.
öğlen: tavuklu mevlüt pilavı, ayran ve bir tatlı kaşığı kadar aşure. (mevlütteydim yemek zorunda kaldım, aşureyi de zorla tattırdılar illa. o kadar da dedim yemiyorum diye.)
akşam: tarhana çorbası, pırasa yemeği, sarımsaklı yoğurt.
*ara öğünler yalan oldu bugün.
*1.5 lt su içtim.
*gece de bi yeşil çay demlerim.
ooo birgün şaşırtınmı diyo hemen şaşırtalım ozaman hemde büyükbi zevkleevet tatlım diyete başladığım günün üzerinden 1.5 ay kadar geçmişti ki o zaman 7 kilo vermiştim. şimdi toplamda 13.5 kilo oldu.
ilk başlarda yeni alınan kilolar gittiği için çabuk veriliyo ama yerleşmiş yağlar kolay kolay oynamıyo yerinden
benim de bi duruyo bi gidiyo. noluyo anlamış değilim açıkçası.
öyle duraklama olunca bi öğün de olsa diyeti bozup vucudu şaşırtın diyolar. deneyebilirsin canım.
bu karamsarlık ne canımmm tüm kk da bir karamsarlık var 1 2 gündür. canım biz diyet diyet dedikçe psikolojimiz bozuluyor sanırım üzme kendini bak 13 kilo vermişsin bunu veren nekadar olursa olsun devamını getirir az kaldı yolu yarıladın canım üzme kendini lütfenn biz hep birbirimize desteğiz unutmadiyete dayanamıyorum artıkkkkkkk, tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, aklımı kaçırcam, bi şey söyleyin bana
bende seviyom kız hepiniziben de sizleri çok seviyorum sevgicim.
inan sabah öyle bi moralsiz uyandım ki kahvaltıdan sonra koştum buraya yazdım hemen.
bu kadar verdim ama gerisi gelmiycek gibi geliyo. böyle kilolu yaşamaya mahkumum gibi hissediyorum.
bebişim.. zaman zaman herkesin motivasyonu dşüyor. kaldı ki sen bu kadar kilo vermişsin. biraz dinlenip nefes almak senin de hakkın. kendini kötü hissetme sakın.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim örnek aldığım, her gün girip günlüğünü okuduğum insanların başında olan sen bunları söylüyorsan yarın da ben aynısını söylemeye başlayacağım
inancımızı kaybedersek yaşayamayız ki şu hayatta
hep birlikte zayıflayacağız
ben inanıyorum
sende inan
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızarım bak
tamam tamam kendime geldim merak etmeyin :))) herkese destek olan ben bugun depresyona girdim :))
ama 3 ay olucak normaldir diye düşünüyorum. çok sıktım kendimi. bugun biraz kendime izin verince kendime geldim, sıkıntı yok :))
arada vercez izin yicez misler gibi
kendine geldiğin için sana kocaman
sevgilim sevgilim nasıııılsın? burnun kapıya kısııılsın!birileri kendine gelmiş galiba oley
basıyorum seni böğrüme böğrüme rendımlayfcığım bitaneciğim
koşum benim beeeeeeee
helal sana
zayıflıcaz bak görecek herkes :)
azcık daha sabır
güzellerim verdiğiniz moraller için tekrar öpüyorum sizi :))) bugün kendime izin verdim demiştim. bakın neler yedim :)))
kahvaltı: 4 küçük dilim çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, çeri domatesi, şekersiz çay.
ara niyetine: 2 tane mandalina yedim.
öğlen: 1 tabak etli lahana sarması, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı aşure.
ara: meyveli bitki çayı ve 1 tane püsküüüt :)))
akşam ise: balık (kızarmış), portakal suyu, salata ve 2 dilim çavdar ekmeği.
aaa akşam yemeğinde tarhana çorbası da içtim sahi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?