• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

güzellerim verdiğiniz moraller için tekrar öpüyorum sizi :))) bugün kendime izin verdim demiştim. bakın neler yedim :)))

kahvaltı: 4 küçük dilim çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, çeri domatesi, şekersiz çay.

ara niyetine: 2 tane mandalina yedim.

öğlen: 1 tabak etli lahana sarması, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı aşure.

ara: meyveli bitki çayı ve 1 tane püsküüüt :)))

akşam ise: balık (kızarmış), portakal suyu, salata ve 2 dilim çavdar ekmeği.

aaa akşam yemeğinde tarhana çorbası da içtim sahi :))

gayet makul seyler yemissin bence :)
ben ara verince beyti sarma yiyicem :P

biraz daha istediğim kilolara inebilsem benim de pizza yeme hayalim var inşallah :))

sabah ve akşam keten tohumu yedim birer kaşık
ve bu akşam itibariyle 3 günlük kabızlık sorunum sona erdi
keten tohumunun hayatıma girmesine vesile olan ramdomlife Allah senden razı olsun
55 kg olursun inşallah

sabah ve akşam keten tohumu yedim birer kaşık
ve bu akşam itibariyle 3 günlük kabızlık sorunum sona erdi
keten tohumunun hayatıma girmesine vesile olan ramdomlife Allah senden razı olsun
55 kg olursun inşallah

Allah senden de razı olsun canım, ne demek...

Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

merhaba kızlar günlüklerinizi okuyorum sizleri çok iradeli gördüm aslında bende bir günlük açmak istiyorum ama o gücü kendimde bulamadım platesle idare ediyorum boyum 163 kilom 63 35 yaşındayım 60 olmak istiyorum her gün sizleri okuyorum azminiz bana da bulaşsın inşallah

Allah senden de razı olsun canım, ne demek...

Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

Canım bende birara yoktum.Ama yine burdayım.Depresyondaydım sanırım.Hergün kendimi tutcam tutcam diyorum daha çok yiyorum.Neyse bu gün gayet iyiydim.Sen zaten bırakamazsın.Böyle güzel kilo verdikten sonra asla olmaz.Bak biz hep seni takipediyoruz.Sen bırakırsan biz hep bırakırız ha...Ama yediğin şeyler fazla değil zaten.
Beni menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 adet zeytin
arada yok
öğle 2 tabak mercimek çorbası,100gr yoğurt
arada 1 elma
akşam 1 tavuk but,azdereotu
gece 1 bardak süt
2lt su
1kupa 5i1yerde

kızlar öncelikle hepinize merhaba :)

dün giremedim foruma. biraz başım dönüyodu, erkenden yattım zaten.
dün hafta başıydı pek de iç açıcı olmayan bir gün yaşadım diyet bakımından çünkü balık ekmek yedim :)
onun dışında zararlı bi şey yemedim ama dünün menüsünü vermeye gerek duymuyorum.
balık da zaten ızgaraydı ama beyaz ekmek yemiş oldum kaç ay sonra.
bu akşam yazacağım menümü.

veeeeeee bu sabah tartıldım. 500 gr daha gitmiş ve tam 75 kiloyum artık :)))))

merhaba kızlar günlüklerinizi okuyorum sizleri çok iradeli gördüm aslında bende bir günlük açmak istiyorum ama o gücü kendimde bulamadım platesle idare ediyorum boyum 163 kilom 63 35 yaşındayım 60 olmak istiyorum her gün sizleri okuyorum azminiz bana da bulaşsın inşallah

canım hoşgeldin aramıza :) aç bi günlük eminim pişman olmazsın...

Randomlife nerdesin?

canım buralardaydım akşam ama yazamadım çok başım dönüyodu. yukarda da bahsettim zaten. döndüm ama bugün iyiyim, tam gaz devam :))

Canım bende birara yoktum.Ama yine burdayım.Depresyondaydım sanırım.Hergün kendimi tutcam tutcam diyorum daha çok yiyorum.Neyse bu gün gayet iyiydim.Sen zaten bırakamazsın.Böyle güzel kilo verdikten sonra asla olmaz.Bak biz hep seni takipediyoruz.Sen bırakırsan biz hep bırakırız ha...Ama yediğin şeyler fazla değil zaten.
Beni menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 adet zeytin
arada yok
öğle 2 tabak mercimek çorbası,100gr yoğurt
arada 1 elma
akşam 1 tavuk but,azdereotu
gece 1 bardak süt
2lt su
1kupa 5i1yerde

canım nerelerdesin sen bakiyim? yokluğunu fark ettim...
ben de depresyona girdim hafta sonu ama sağolsun kızlar sarstılar beni ve kendime geldim :))
bugün de 75 kilo çıkınca iyice keyfim yerine geldi.
arada böyle sıkıntılar oluyo ya biz de insanız yeyip içmek istiyoruz..
kendine izin vermek gerçekten iyi geliyomuş onu anladım ben.

valla ılk gunum dıye galıba oyle acım kı delı gıbı yemek ıstıyorum ama benım su adamın dedıklerı aklıma gelıyoda tutuyorum kendımı valla..

valla ılk gunum dıye galıba oyle acım kı delı gıbı yemek ıstıyorum ama benım su adamın dedıklerı aklıma gelıyoda tutuyorum kendımı valla..

canım ilk gün hatta ilk 1-2 hafta zor geçer ama sabredersen mideninin küçüldüğünü ve eskisi kadar acıkmadığını hissediceksin. herkese inat dayanmalısın.
hem şimdi ilk günün, ufak tefek kaçamaklar yapabilirsin.
ben yavaş yavaş alıştırdım kendimi.
birden kesince deliriyo insan çünkü
.

sorma bu aralar salata yapmaya bir üşeniyorumkiii ama yemeye gelince silip süpürüyorum

ay valla sorma. hep kolaya kaçıyorum. nesfit yedim ben de şimdi öğlen yemeği niyetine.

20 Aralık 2011

kilo: 75

menümü yazıyorum:

sabah uyanınca: 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kuru incir, su.

-------spor--------

kahvaltı: peynir, zeytin, kahvaltılık salça, maydanoz, yeşil çay, 4 küçük dilim çavdar ekmeği.

ara: 2 mandalina

öğlen: büyük bir kase bol sütle nesfit

ara: 1 elma, ayran.

akşam: 1 tabak ev yapımı sebze çorbası, kıymalı yumurta, yarım dilim kadar çavdar ekmeği, ayran.

*2 lt su içtim şimdiye kadar.
*gece de klasik olarak yeşil çayım var.

öpüyorum sizi bebişlerim :)

Son düzenleme:
canım menünü beğendim...ben de geçenlerde sabah uyanınca çörekotu çiğnemeyi denemiştim ve sonuç midem kabul etmedi...keten tohumunu nasul kullanıyorsun...ben de alabilirim...

20 Aralık 2011

menümü yazıyorum:

-------spor--------

kahvaltı: peynir, zeytin, kahvaltılık salça, maydanoz, yeşil çay, 4 küçük dilim çavdar ekmeği.

akşam: 1 tabak ev yapımı sebze çorbası, kıymalı yumurta, yarım dilim kadar çavdar ekmeği, ayran.

vallahi bi senin bide kalbimdesinin menülerinize imreniyorum hiç kaçamaksız gidiyorsunuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sporunuda yapıyorsun menünde süper negüzelll :46::46::46::46::46:
bende snei öpüyorum :54::54::54::54::54:

canım menünü beğendim...ben de geçenlerde sabah uyanınca çörekotu çiğnemeyi denemiştim ve sonuç midem kabul etmedi...keten tohumunu nasul kullanıyorsun...ben de alabilirim...

canım çörek otu midemi yakıyo benim, almıştım ama pek kullanamadım. midem biraz hassastır benim.
keten tohumu öyle değil ama. mideyi yakmıyo ve hiç rahatsız etmiyo. sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla yutuyorum.

vallahi bi senin bide kalbimdesinin menülerinize imreniyorum hiç kaçamaksız gidiyorsunuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sporunuda yapıyorsun menünde süper negüzelll :46::46::46::46::46:
bende snei öpüyorum :54::54::54::54::54:

teşekkür ederim sadiyem inşallah nazar değmez valla korkuyorum artık :) spor salonunda da bakıp duruyo kadınlar nasıl zayıfladın sen bilmem ne diye :))
o kadar kaçamaksız gitmiyorum canım ya. dün balık ekmek yedim mesela :)

20 Aralık 2011

menümü yazıyorum:

-------spor--------

tebrik ediyorum
güzel meni
bende başladım keten tohumuna bakalım

canım çörek otu midemi yakıyo benim, almıştım ama pek kullanamadım. midem biraz hassastır benim.
keten tohumu öyle değil ama. mideyi yakmıyo ve hiç rahatsız etmiyo. sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla yutuyorum.

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

sağol canım bir de keten tohumunu deneyeyim...

Back