• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

Selam Canim seninde günlügüne bi göz atim dedim :) 3 ayda 14 kg harikasin canim yaa 6 ayda 28-30 kg arasi. Süper yaaa..:)

Ben aylarca yillarca hep diyetlerle ugrastim. Yok 2 haftalik diyet yok 1 aylik yok diyet bitince 5 vercen 10 -15 vercen. ha veriyodum ama 2 katini geri aliyodum :)
Sadece saglikli beslenmek herseyin püf noktasi. :)

Ben günde pek yiyemiyorum. Bi aksam dogru düzgün yiyebiliyom. Umarim buda bana Yarim eder bende 3 ay sonra söyle bi -15 kg görürümm varyaaa suracikda göbecikler atarimmm :)))

Takipdesin canim :)

tatlım iyi gidiyorsun maşallah:nazar: spor konusunda ztn bi sen bi sadiyem hızınıza yetişmek mümkün değil:10:
bu arada katzinin 26. sayfasına bak yazdığıma yorum yapar mısın???

Selam Canim seninde günlügüne bi göz atim dedim :) 3 ayda 14 kg harikasin canim yaa 6 ayda 28-30 kg arasi. Süper yaaa..:)

Ben aylarca yillarca hep diyetlerle ugrastim. Yok 2 haftalik diyet yok 1 aylik yok diyet bitince 5 vercen 10 -15 vercen. ha veriyodum ama 2 katini geri aliyodum :)
Sadece saglikli beslenmek herseyin püf noktasi. :)

Ben günde pek yiyemiyorum. Bi aksam dogru düzgün yiyebiliyom. Umarim buda bana Yarim eder bende 3 ay sonra söyle bi -15 kg görürümm varyaaa suracikda göbecikler atarimmm :)))

Takipdesin canim :)

ay harikasın canım valla:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de bi hafta sonra bi ayımı tamamlıcam, az spor yapıyorum heralde ondan, 3.700 fln verdim, 3 ayda verebilseydim 14 kilo daha ne isterdim:52::52::52::52:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim kızlar. emin olun benim için de hayaldi. birinin 15 kilo verdiğini duyduğumda vay be diyodum. kendim asla 5 kilodan fazlasını veremem sanıyodum.
hayal değil yani ona getircem lafı. şu an yolu yarılamış durumdayım. allahın izniyle bu işten alnım ak çıkmak istiyorum sizlerin de desteğiyle.
ben de her daim takipteyim :)

tatlım iyi gidiyorsun maşallah:nazar: spor konusunda ztn bi sen bi sadiyem hızınıza yetişmek mümkün değil:10:
bu arada katzinin 26. sayfasına bak yazdığıma yorum yapar mısın???

ay canım çok teşekkürler. tatlım benim :))
yorumu da yazdım bu arada canım. görmemişim ben onu.

teşekkür ederim kızlar. emin olun benim için de hayaldi. birinin 15 kilo verdiğini duyduğumda vay be diyodum. kendim asla 5 kilodan fazlasını veremem sanıyodum.
hayal değil yani ona getircem lafı. şu an yolu yarılamış durumdayım. allahın izniyle bu işten alnım ak çıkmak istiyorum sizlerin de desteğiyle.
ben de her daim takipteyim :)

.

Benim icinde suan hayal gibi geliyor :) Sanki cok uzak bana hic basaramicam sanki bir ömür boyu böyle kalicam gibime geliyor :)
Sonra bi ara umudu kesiyorum ( Kestigim halde ama yemeklere dalmiyorum :21:)

Sonra burdaki basarilari okuyorum ve cogu kizlar yaziyorki genellikle > BEN bile yapabildiysem herkes yapar< bu Cümle beni herseye bagliyor tekrar:)
Düsünüyom kendi kendime ozaman demekki oda benim gibi tembel yeri geldimi poposunu kaldirmaya üsenen bi insan :) Demekki o yapdiysaa bende yaparim diyom motive oluyom tekrar kendi kendime : )) :21:

Benim icinde suan hayal gibi geliyor :) Sanki cok uzak bana hic basaramicam sanki bir ömür boyu böyle kalicam gibime geliyor :)
Sonra bi ara umudu kesiyorum ( Kestigim halde ama yemeklere dalmiyorum :21:)

Sonra burdaki basarilari okuyorum ve cogu kizlar yaziyorki genellikle > BEN bile yapabildiysem herkes yapar< bu Cümle beni herseye bagliyor tekrar:)
Düsünüyom kendi kendime ozaman demekki oda benim gibi tembel yeri geldimi poposunu kaldirmaya üsenen bi insan :) Demekki o yapdiysaa bende yaparim diyom motive oluyom tekrar kendi kendime : )) :21:

bu forum olmasa ben çoktan bırakırdım diyeti miyeti valla. inanılmaz motive oluyorum burda :)

geldim okuldan. mock!:2::2::2::2::2::2::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
yarına patlıcan yemee pişiriyorum ocağa bindirdim:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:

hoşgeldin bebeğimmmmm afiyet bal şeker olsunnnn:56:

evet güzellerim bugün 21 aralık 2011
enteresan bir gün oldu
biraz saçmaladım
öğün atladım çünkü ama açlıktan ölücektim :)

bugün annemin arkadaşına misafirliğe gittik. kadın beni en son 5-6 kilo vermişken görmüştü. bi şaşırdı görmeniz lazım :)
17-18 yaşına geri dönmüşsün diyo :) bi 20 kilo daha vericem deyince şok oldu :)
5 kilo daha versen yeter bence dedi hatta :)
irademe hayran kalındı yalnız. mayalı poğaça koymuştu 2 tane ve ben tabii ki yemedim.
elmalı kek vardı. ondan 2 çatal aldım sadece.
kadının ağzı açık kaldı, bu kadar da irade olmaz diyo :)
tabii orda başka bi şey yemeyince öğlen yemeği falan yalan oldu bebeklerim.
şimdi menüme geçiyorum.

sabah uyanınca: keten tohumu, 1 kuru incir ve su.

-----spor--------

kahvaltı: peynirli omlet, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, 4 küçük dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay.

misafirlikte:
1 fincan türk kahvesi, 2 çatal kek, 2 büyük çay bardağı şekersiz siyah çay.

ordan çıkınca açlıktan fena oldum :/ minibüste bi tane yer fıstıklı tadımca bar yedim. (bundan bahsetmiştim daha önce)

eve geldim: 1 bardak ayran, 2 mandalina, 3 zeytin. (bunları hep açlığım basılsın diye yedim içtim )

akşam: 1 tabak ev yapımı sebze çorbası, 1.5 tabak kadar patatesli tavuklu kereviz yemeği, biraz da turşu.

*toplasan 1 lt su ancak içebildim bugün. 1 lt de yatana kadar içerim.
*yeşil çay konusunda kararsızım bu gece. içmeyebilirim.

süpersin
işte bu
tebrik ediyorum
devamını diliyorum

ama ben çok mutsuzum
3 gündür hiç kıpırdamadı tartıdaki rakam
9 gün oldu kaçamak da yapmadım ama olmuyor işte
ve 3 gün oldu yine kabızlık yaşıyorum

enteresan bir gün oldu
biraz saçmaladım

bugün annemin arkadaşına misafirliğe gittik. kadın beni en son 5-6 kilo vermişken görmüştü. bi şaşırdı görmeniz lazım :)
irademe hayran kalındı yalnız. mayalı poğaça koymuştu 2 tane ve ben tabii ki yemedim.
şimdi menüme geçiyorum.

-----spor--------

kahvaltı: peynirli omlet, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, 4 küçük dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay.

misafirlikte:

ordan çıkınca açlıktan fena oldum :/ minibüste bi tane yer fıstıklı tadımca bar yedim. (bundan bahsetmiştim daha önce)

eve geldim: 1 bardak ayran, 2 mandalina, 3 zeytin. (bunları hep açlığım basılsın diye yedim içtim )

akşam: 1 tabak ev yapımı sebze çorbası, 1.5 tabak kadar patatesli tavuklu kereviz yemeği, biraz da turşu.

menü çok güzel ama
keşke tavuk yemeğini daha az yeseydin
sanki biraz fazla gibi geldi bana

enteresan bir gün oldu
biraz saçmaladım

şimdi menüme geçiyorum.

-----spor--------

misafirlikte:

menünün geneli güzel canım kereviz yemeğinide öğlen yemediğin için fazla yedim diyorsun
eeeee öğlen o pogaçaları yemediğin için akşamki 1buçuk tabağı görmezlikden geliyorum bebikiiiimm:1::1::1:
neden yeşil çayı içmiyorsun söyle bakalım

menünün geneli güzel canım kereviz yemeğinide öğlen yemediğin için fazla yedim diyorsun
eeeee öğlen o pogaçaları yemediğin için akşamki 1buçuk tabağı görmezlikden geliyorum bebikiiiimm:1::1::1:
neden yeşil çayı içmiyorsun söyle bakalım

evet di mi poğaçaları reddederek hakettim bunu :))
o kadar da çok yemedim ya ühü :(

bugün çok çay içtim ya. :/ pek canım içmek istemedi nedense. içsem mi ki :(

Canım menün kötü değil.Tahminediyorum ben aynı durumda olsam.Senin kadar iradeli olamaya bilirdim.Benim listemdeki aşure bunun en güzel örneği.Eve bi geldim komşu aşure getirmiş .Tabi bende açım.Dedimki hiç bişey yemeim yanlız şu aşureyi yiyim.Sanki ne varsa.Ne kazandım hiç.Sabaha yine olurum 82.Öfff yaa.Canım bana yorum yaparmısın.
Benim bu günki listem
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,4 tane yeşil zeytin
arada sabahki kalanın yarısını yedim
öğle mantar çorbası,2 adet islim kebabı
saat 3 te 1 portakal
saat 4 te 3tane hurma,3adet altınbaşak
akşam 12 tane pazı dolması,1 kase aşure(ah bu aşureler beni mahvetti)
2lt su
1kupa yeşilçay

Canım menün kötü değil.Tahminediyorum ben aynı durumda olsam.Senin kadar iradeli olamaya bilirdim.Benim listemdeki aşure bunun en güzel örneği.Eve bi geldim komşu aşure getirmiş .Tabi bende açım.Dedimki hiç bişey yemeim yanlız şu aşureyi yiyim.Sanki ne varsa.Ne kazandım hiç.Sabaha yine olurum 82.Öfff yaa.Canım bana yorum yaparmısın.
Benim bu günki listem
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,4 tane yeşil zeytin
arada sabahki kalanın yarısını yedim
öğle mantar çorbası,2 adet islim kebabı
saat 3 te 1 portakal
saat 4 te 3tane hurma,3adet altınbaşak
akşam 12 tane pazı dolması,1 kase aşure(ah bu aşureler beni mahvetti)
2lt su
1kupa yeşilçay

canım islim kebabı ne? kalorisi nedir bilmediğim için bi şey diyemem.
altınbaşak ya da aşure ikilisinden bi tanesini yemesen iyi olurmuş.
tatlıyı seviyosun galiba :)
ben de öyleyim.
hiç dayanamazdım ama öyle bi irade geldi ki bana tatlıya bile hayır diyorum.
tatlı tüketimini biraz daha azaltman iyi olucak bence.
bunların dışında menülerin sorunsuz zaten...

Canım islim kebabı dediğim hani içinde 1 köfte oluyor patlıcana sarıyorlar.Üzerinede kürdan takıyorlar.

Hayatım tatlıyı çok seviyorum hakikaten.birine hayır desem ötekine yeniliyorum.haaa bide orda akşam yazdığım dolma 12 çıkmış ya yanlış yazmısım.:17: :45:2 tane dolma yedim.

Sabah tartıyı azcık az görünce hemen cıvıtıyorum.

Back