- Konu Sahibi randomlife
bu arada resmen tatlı krizi geçirdim sevgili dostlarım ve tam 4 tane kuru incir yedim, pişman değilim
kaç gündür ölücem tatlı tatlı diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada resmen tatlı krizi geçirdim sevgili dostlarım ve tam 4 tane kuru incir yedim, pişman değilim
pişman olma hayatım okadarda olsun yaniiiiii afiyet olsun
ee bi kere vermişsen bi daha haydi haydi verirsin canım merak etme
şimdi boy ve kilon kaç?
Canım boyum 1.61 , kilom 68... aslında çok kilolu görünmüyorum ama basen felaket tüm kilolar orada toplanıyor...muhasebeci de olunca tüm gün oturarak çalışmaktan sonuç başka türlü olmuyor...
boyumuz aynı hemen hemen ben 1.60 boyundayım. bi 10 cm daha uzayamamışım ya
fazla kilon yok canım. maxımum 3 ayda atarsın o kiloyu, hatta daha fazlasını.
Canım benim çok güzel moral veriyorsun hep beraber vereceğiz inşallah fazla kilolarımızı...Aslında kilonun,boyun bir önemi yok...Kilonun vücutta dağılımı da önemli...Basenim olmasa fazla kilolu görünmeyeceğim ama...
Canım boyum 1.61 , kilom 68... aslında çok kilolu görünmüyorum ama basen felaket tüm kilolar orada toplanıyor...muhasebeci de olunca tüm gün oturarak çalışmaktan sonuç başka türlü olmuyor...
boyumuz aynı hemen hemen ben 1.60 boyundayım. bi 10 cm daha uzayamamışım ya
fazla kilon yok canım. maxımum 3 ayda atarsın o kiloyu, hatta daha fazlasını.
kızlar bende 160 ım kilomuda biliyonuz zaten
derin basenler için spor yapıyormusun onu eritmek zor oluyo sanırım ama kilo verince oda gider merak etme sıkma canınıda
evlenmeden önce bende özelbişirketin muhasebesini tutuyordum gün boyuu oturuyordum masa başı iş zor ama sende spor yap boşver gün boyu oturuyor olabilirsin eve gelince leslie yap yada bir spor salonuna yazıl
kızlar bende 160 ım kilomuda biliyonuz zaten
derin basenler için spor yapıyormusun onu eritmek zor oluyo sanırım ama kilo verince oda gider merak etme sıkma canınıda
evlenmeden önce bende özelbişirketin muhasebesini tutuyordum gün boyuu oturuyordum masa başı iş zor ama sende spor yap boşver gün boyu oturuyor olabilirsin eve gelince leslie yap yada bir spor salonuna yazıl
random; tatlım sen bi buçuk ayda 7-8 kilo mu verdinnnn?????
bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de ilk 10 gün 3 kilo verdim son hafta yarım kilo, git gide düşüyo kilo vermem ne yapabilirim acaba???? artık haftada yarım kilo vermeye başladım
17 aralık 2011 saçmalıklarla dolu bir günle karşınızdayım.
sabah uyandım: 2 tane kuru incir, keten tohumu ve su.
------spor-----
kahvaltım: kahvaltılık salça, 4 küçük dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, yeşil çay.
öğlen: tavuklu mevlüt pilavı, ayran ve bir tatlı kaşığı kadar aşure. (mevlütteydim yemek zorunda kaldım, aşureyi de zorla tattırdılar illa. o kadar da dedim yemiyorum diye.)
akşam: tarhana çorbası, pırasa yemeği, sarımsaklı yoğurt.
*ara öğünler yalan oldu bugün.
*1.5 lt su içtim.
*gece de bi yeşil çay demlerim.
Gayet güzel gulüm
sevgi'm çok sağol canım moral oldu valla.
yediğim pilav kabus gibi duruyo aklımda.
ne çok da doldurmuşlardı tabağı allahım yarabbim. karnım da açtı dayanamadım, bitirdim.
Hiçbişiy olmaz tatlım.
Bizim evde de ha bire pilav pişiyor mübarekler çok seviyor.
Babamın takma dişlerinin arasına kaçmasın diye de annem yağlı yapıyor.
Yağlı olmazsa kıyamaet kopuyor.
Bende yemiyorum. 2 kaşık ancak.
Doktorumda izledim.
Pirincin kilo aldırmayanı yani vücutta yağ tutmayanı "basmati" pirinciymiş.
İnce uzun olan.
Ondan yapın diyorlar pilavı.
Tadı da çok güzel...