- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub icin Çok minik kese icin büyük nub icin 11 12 13 haftalar olmalı kese için 6-7 olmaliBugün yani 8+4 karından usg, kese uzun erkek mi oluyordu ben pek anlamıyorum baya uzun kese bir oğlan daha mı geliyor acaba![]()
Buna göre erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıKarından bakıldı 7+1
Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2685703
6+2 karından usg
Çok net gelmedi ama bi yakınım rica etti.
Rica etsem bi bakarmisin
Ikra meyra
Daha önce 7+4 ken gondermisiz kiz gibi denilmis.Buna herkes erkek demis.Senin gibi.Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Evet 6. 7. hafta dan sonra değişirDaha önce 7+4 ken gondermisiz kiz gibi denilmis.Buna herkes erkek demis.Senin gibi.
Bu iki haftanın farkı var mi?
Ee hangisine bakıcaz peki.Hem vajinal hem normal göndermişiz kiz denilmis?Evet 6-7 hafta dan sonra değişir
İki USG gönderin bakım haftasinu ve karın vajinal yazinEe hangisine bakıcaz peki.Hem vajinal hem normal göndermişiz kiz denilmis?
İkiside 7+4. MuBu vajinal 7+4mus 7+5 yazmışız yanlışlıkla
Eki Görüntüle 2685723 Eki Görüntüle 2685724
Bu da 7+4 karından usg.
Evet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.İkiside 7+4. Mu
Burda kız görünüyorEvet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.
önceki 6+2 USG tahmin ettiğim ama keseye bakmayın nub önemli 11 12 13 haftalar olmalıEvet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.
Hayır erkek dediğin 6+2.Ama bana 6+2 USG demistiniz önceki 6+2 USG önceki tahmin ettiğim ama keseye bakmayın nub önemli 11 12 13 haftalar olmalı
En iyi nub cnmHayır erkek dediğin 6+2.
Sonradan gönderilen 7+4 olanlar.
7haftalik olan karin sabah vajinal öğlen çekilmiş.Saat farkı derken bunu demek iStedim.
Evet.Bana da öyle geldi.En iyi nub cnm