- 20 Nisan 2016
- 128
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız gibi geldi kuzum bana10+1 ikisinde de tahmin eder misiniz
Hadi inşallah Doktor kontrolumden sonra yazacamkız gibi geldi kuzum bana
Mutlaka haber ver kuzucummHadi inşallah Doktor kontrolumden sonra yazacam
Bulunuruz canım kesin olmamakla beraberKizlar bende atsam tahminde bulunabilir mısınız?
Benimki en son 8 haftalikti :)Bulunuruz canım kesin olmamakla beraber
Varmı görüntüsü kuzumBenimki en son 8 haftalikti :)
Var atayım canımVarmı görüntüsü kuzum ☺
Kız gibi geldi bana canım sağdan ama aslında soldanBuna göre ne olmasi gerekiyo anlayanlar bakabilir mi??
Herkes erkek dedi bu iki resme. Sola yakın olduğu icin bebek ve plesanta. Vajinal degil bu arada karından. Kime inancazKız gibi geldi bana canım sağdan ama aslında soldan
Buna göre erkek dedi herkes. Sizin tahmininiz farklı bisey heralde.Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Ben karıştırmış olabilirim o zaman canımBuna göre erkek dedi herkes. Sizin tahmininiz farklı bisey heralde.
Ben zaten inanmiyorum artik bu keseye göre cinsiyet veya bebegin konumuna göre vs.. 12 haftalıkken doktor kız olabilir dedi amaa bütün belirtiler farklıydı herkes erkek dedi. Bence doğruluk payı 85 falan degil. Arkadaşın da ayni sekilde solda resimde ama kızı oldu. Bence alakası yok. Ama nuba inanıyorumBen karıştırmış olabilirim o zaman canım
Hadi bakalım yaz bizede merak ettim bak şimdiBen zaten inanmiyorum artik bu keseye göre cinsiyet veya bebegin konumuna göre vs.. 12 haftalıkken doktor kız olabilir dedi amaa bütün belirtiler farklıydı herkes erkek dedi. Bence doğruluk payı 85 falan degil. Arkadaşın da ayni sekilde solda resimde ama kızı oldu. Bence alakası yok. Ama nuba inanıyorum ☺
Bu teori de çok yanlış çıkan var bende inanmıyorumBen zaten inanmiyorum artik bu keseye göre cinsiyet veya bebegin konumuna göre vs.. 12 haftalıkken doktor kız olabilir dedi amaa bütün belirtiler farklıydı herkes erkek dedi. Bence doğruluk payı 85 falan degil. Arkadaşın da ayni sekilde solda resimde ama kızı oldu. Bence alakası yok. Ama nuba inanıyorum ☺
Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2682785
Ikra meyra bu kuzenimin 6+5gunluk usg si karından.Keseye göre merak ettik.Bi bakarmisin rica etsem.