- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Buna göre erkek en iyi 11 12 13 haftlarIkra meyra Tahminde bulunur musun rica etsem. Karından 7 haftalık ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna göre erkek en iyi 11 12 13 haftlarIkra meyra Tahminde bulunur musun rica etsem. Karından 7 haftalık ..
Oylemi hayırlısı olsun insallah .Ozaman da paylaşırım tabi. Daha 8 haftalık . Öğrenince yazicam ama daha çook var bakalim tutucak mı bende..Buna göre erkek en iyi 11 12 13 haftlar
Evet erkek görünüyor siz yinede 12-13 olursa tekrar usg paylaşın
[/QUOTE
Tutmadı bizde 11 haftadan atmıştık erkek dediler sonra kız çıktı :)
Onuda yolladim geçmişti vardı:) teşekkkürler12-13 haftayı istemişim saglıkla gelsin
Baktım cnm sadece 11 ve 8 haftalık paylaşmışınız. Ve 15 haftalıgı oglunuz olacak yazmışınız 15 . HaftadaMeraba kızlar bende 8 haftalik görüntü atmıştım tahmin yapan kişi erkek dedi şuan 15 haftaligiz ve oğlum olcak sizede örnek olsun ultrason resmimiz:)
Kız gibi tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba, Ikra meyra bana da tahminde bulunabilir misiniz? Ultrason karından çekilmişti. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. 12+3 te randevum var. O zamanda gönderirim. SevgilerKız gibi tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
İkracım sağ kız sol erkek değil mi burda sola yakın sankiKız gibi tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Ben yolksac bakıyorum cnmİkracım sağ kız sol erkek değil mi burda sola yakın sanki
Kız gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıkarından ultroson 8+4 dü o zamanlar. tahminde bulunursanız sevinirim. teşekkürler Ikra meyra
dogru yolk saga yakınBen yolksac bakıyorum cnm
Banada tahminde bulunur musun teşekkürler
Net değil ama sanki kız gibi geldi banaMerhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz 12+1