- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub icin Çok minik kese icin büyük nub icin 11 12 13 haftalar olmalı kese için 6-7 olmaliBugün yani 8+4 karından usg, kese uzun erkek mi oluyordu ben pek anlamıyorum baya uzun kese bir oğlan daha mı geliyor acaba
Buna göre erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıKarından bakıldı 7+1
Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2685703
6+2 karından usg
Çok net gelmedi ama bi yakınım rica etti.
Rica etsem bi bakarmisin
Ikra meyra
Daha önce 7+4 ken gondermisiz kiz gibi denilmis.Buna herkes erkek demis.Senin gibi.Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Evet 6. 7. hafta dan sonra değişirDaha önce 7+4 ken gondermisiz kiz gibi denilmis.Buna herkes erkek demis.Senin gibi.
Bu iki haftanın farkı var mi?
Ee hangisine bakıcaz peki.Hem vajinal hem normal göndermişiz kiz denilmis?Evet 6-7 hafta dan sonra değişir
İki USG gönderin bakım haftasinu ve karın vajinal yazinEe hangisine bakıcaz peki.Hem vajinal hem normal göndermişiz kiz denilmis?
İkiside 7+4. MuBu vajinal 7+4mus 7+5 yazmışız yanlışlıkla
Eki Görüntüle 2685723 Eki Görüntüle 2685724
Bu da 7+4 karından usg.
Evet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.İkiside 7+4. Mu
Burda kız görünüyorEvet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.
önceki 6+2 USG tahmin ettiğim ama keseye bakmayın nub önemli 11 12 13 haftalar olmalıEvet.Ayni gün.Aralarinda saat farkı var sadece.
Hayır erkek dediğin 6+2.Ama bana 6+2 USG demistiniz önceki 6+2 USG önceki tahmin ettiğim ama keseye bakmayın nub önemli 11 12 13 haftalar olmalı
En iyi nub cnmHayır erkek dediğin 6+2.
Sonradan gönderilen 7+4 olanlar.
7haftalik olan karin sabah vajinal öğlen çekilmiş.Saat farkı derken bunu demek iStedim.
Evet.Bana da öyle geldi.En iyi nub cnm