- 16 Nisan 2022
- 139
- 32
- 26
ErkekBen de bi tahmin alabilir miyim lütfeenn vajinal ultrason. Ultrason ölçümüne göre 5+6
Eki Görüntüle 3071780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekBen de bi tahmin alabilir miyim lütfeenn vajinal ultrason. Ultrason ölçümüne göre 5+6
Eki Görüntüle 3071780
Sadece ilk ultrasonu atar misinKizlar bana da yorum
6 haftalık biri
Diğeri 13
Sonuncu 16+5
Cinsiyet belli degil şuan 17 haftaligim merktb catliyore
Attim son hafta yi atmiyimmiSadece ilk ultrasonu atar misin
Evet canım karından bakalım hayırlısıCanım plesantan sağda karından ultrasonsa eğer kıza benziyo
Karindan sürekli sağıma uyuyorum solda shissediyorum zaten hiç kipirdamasini hissetmedimKarındansa kız gibi ama pek emin değilim
Karındansa kız gibi ama pek emin değilim
Bende soldaydı ama bebeğim kız ben %15'lik kısımdayım sanırım
Bende soldaydı ama bebeğim kız ben %15'lik kısımdayım sanırım
Ben bilmiyordum zaten bilen arkadas yorumladı o solda erkek demişti.İşte bak sende bu teoriyi bilmeyenlerdensin.defalarca kez söyledim bebeğin konumuna değil plesantanın konumuna bakarak yorum yapin ..plesanta resimdeki beyaz parlak alan
Him muhtemelen bebeğin durduğu yere bakarak yorum yapmiş ..önemli olan usg de ki beyaz parlak alan .plesanta hangi tarafta bu çok daha doğru .mesala benim de ultrasonda bebeğim sağda ama plesanta solda bu durumda erkek ama kız demişlerdiBen bilmiyordum zaten bilen arkadas yorumladı o solda erkek demişti.
Hülya hanım benimkini de yorumlayabilir misiniz? 7 hafta karından.Him muhtemelen bebeğin durduğu yere bakarak yorum yapmiş ..önemli olan usg de ki beyaz parlak alan .plesanta hangi tarafta bu çok daha doğru .mesala benim de ultrasonda bebeğim sağda ama plesanta solda bu durumda erkek ama kız demişlerdi
Kız bu :)6 haftalik karindan ultrason bi tahmin alsam lutfen.
Eki Görüntüle 3110476