- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
yok pıt pıt .tekmeleme gibiBebeğinizin hareketleri nasildi acaba balık kayar gibi hissediyo muydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok pıt pıt .tekmeleme gibiBebeğinizin hareketleri nasildi acaba balık kayar gibi hissediyo muydunuz
Plasenta net değil pek anlaşilmiyo8+2 karından ultrason
Bir de bu ultrason görüntüsüne bakabilirmisinizPlasenta net değil pek anlaşilmiyo
Canim kıza benzettim ama hiç emin değilim sen ne hissediyosunBir de bu ultrason görüntüsüne bakabilirmisiniz
Merhaba bana ba bakabilir misiniz karından çekildi 6+3Can
Canim kıza benzettim ama hiç emin değilim sen ne hissediyosun
Merhaba bana ba bakabilir misiniz karından çekildi 6+3
İlk çocuğum erkek sanki hep erkek olacakmış gibi geliyir ama oğlumda hiç bulantim olmamıştı bunda bulantilarim var ondan dolayı sanki kızmış gibi geliyor Allah en hayırlısı neyse inu versin tabi ama merak isteCanîm kıza çok benziyo hayırlısı olsun inşallah senne hissediyosun
İlk çocuğum erkek sanki hep erkek olacakmış gibi geliyir ama oğlumda hiç bulantim olmamıştı bunda bulantilarim var ondan dolayı sanki kızmış gibi geliyor Allah en hayırlısı neyse inu versin tabi ama merak iste
Yani cok eminim biri kiz biri erkek biri çıkıntılı biri cikintisiz öğrenince yazın merk ettim
Hadi hayırlısı inşallahYani cok eminim biri kiz biri erkek biri çıkıntılı biri cikintisiz öğrenince yazın merk ettim
Ams cnm şöyle bir şey daha var benim ultarsonda gördüğüm tek yumurta ikizi gibiydi kese birdi sanki eğer tekse cinsiyetleri de aynıdır çok belliydi tek yumurta ikizleri olduğuYani cok eminim biri kiz biri erkek biri çıkıntılı biri cikintisiz öğrenince yazın merk ettim
Kese cok farklıydı bilmiyorum bayan Tekmi dedi cıftmi biri cok çıkıntılı oglumunkide cok benziyotAms cnm şöyle bir şey daha var benim ultarsonda gördüğüm tek yumurta ikizi gibiydi kese birdi sanki eğer tekse cinsiyetleri de aynıdır çok belliydi tek yumurta ikizleri olduğu
Ama bilemedim ya şaşkınlıgımıdan hiç birşey diyemedim doktora cinsiyet hakında ne düşünüyorsunuz dedik erken daha dedi 3 hafta sonra gel defi
Vallah cnm tekmi çift mi heyecandan şoktan soyleyeemedım doktorda söylemedi bilmiyorumKese cok farklıydı bilmiyorum bayan Tekmi dedi cıftmi biri cok çıkıntılı oglumunkide cok benziyot
Birdahakine sorcanm hatta cinsiyeti öğrenirsen yaz banadaVallah cnm tekmi çift mi heyecandan şoktan soyleyeemedım doktorda söylemedi bilmiyorum
Tmm yazarımBirdahakine sorcanm hatta cinsiyeti öğrenirsen yaz banada
Canım plesantan sağda karından ultrasonsa eğer kıza benziyoEki Görüntüle 3071532 banada bir yorum lütfen