- 19 Ekim 2019
- 130
- 197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8haftalık tahminde bulunurmusunuz
Karından ultrason
Bana da bakar mısınız 8 haftalık görüntü buRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Bi teori anca bu kadar yanliş anlatilabilirdi ..arkadaşlar ramzi teorisini araştiran biri bunun doğru olmadiğini anlar ..doğru yorum yapabilmek için bebeğin konumuna gore değil plesantanin konumuna göre yorum yapılmasi gerekiyorduRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Merhaba uzun sure olmus amakiziniz mu oldu acabaSelamlar herkese 5+5 haftalık bebişim. vajinal bakıldı.sizce kızmı erkek mi
evetMerhaba uzun sure olmus amakiziniz mu oldu acaba
Allah bağişlasin çok belliydi ama ultrason da
Merhabalar cinsiyetiniz erkek mi acabaMerhaba arkadaşlar karından bakıldı 8 haftalık yardımcı olursanız çok sevinirim