- 30 Aralık 2019
- 29
- 40
- 31
Saglikli olsun bebisim hayirlsi Bu da 8 haftalik Teyzesi. Bana erkek gibi geliyorKız bu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikli olsun bebisim hayirlsi Bu da 8 haftalik Teyzesi. Bana erkek gibi geliyorKız bu :)
Teoriye göre kız gibi ama 3.kare benziyo ama tabi bunlar tutmuyormus ya bence en önemlis annenin kendi hissettiğiSaglikli olsun bebisim hayirlsi Bu da 8 haftalik Teyzesi. Bana erkek gibi geliyorEki Görüntüle 3116853
Nasıl hemen anladın vajibal olduğunu canım. Ben anlayamıyorum. Yükleyen arkadaşa sormak zorunda kalıyorum. Ben hiç vajinal ultrason çekilmedim. Hep karından baktılar.
Bnde tahmin istiyorum iki kızım var merak ediyoruz bunuErkeğe benziyo çünkü solda. Yani aslında sağda karnına tuttuğunda.
Merhaba İkra meyra banada yorim yaparmısın karından usgYine kız buna göre
Hülya hanım biz daha çok kucuguz bize de yorum yaparmisinizHim muhtemelen bebeğin durduğu yere bakarak yorum yapmiş ..önemli olan usg de ki beyaz parlak alan .plesanta hangi tarafta bu çok daha doğru .mesala benim de ultrasonda bebeğim sağda ama plesanta solda bu durumda erkek ama kız demişlerdi
Bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acabaselam kızlar vajinal usg 4 haftalık tahmini olan?Eki Görüntüle 2576863
Kız olabilirLütfen banada tahminde bulunabilirmsnz hep karindan ultrasonla teşekkürler
Bizi de yorumlarmısınız 6+6 günlük Ken çekil di. Vajinal USG.buna göre erkek olması lazım :)