- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Hayırlısı olsun cnm bakalım değişicekmiKızına kız arkadaş geliyor gibi dedi ama haftayi bekleyelim dedi bende dedim ama ilk görüntüsünde sağa yerlesmis dediniz dedim haftaya daha sağlıklı olur bakalım dedi ikrameyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm bakalım değişicekmiKızına kız arkadaş geliyor gibi dedi ama haftayi bekleyelim dedi bende dedim ama ilk görüntüsünde sağa yerlesmis dediniz dedim haftaya daha sağlıklı olur bakalım dedi ikrameyra
Buna göre erkek siz 11 12 13 hafta nub için paylaşınKodlar benim bebiş 8haftalık burda tahmini olan var mi
Bende merak ediyorumEki Görüntüle 2635134 bir tahminde ben alabilirmiyim
Çok küçük cnm 6-7 olmalı nub için 11 12 13 hafta usg paylaşınBende merak ediyorum
Karından bakıldı ise kız vajinal bakıldı ise erkekBize de yorum yapar mısınızEki Görüntüle 2635533 Eki Görüntüle 2635533
Karından bakıldı ise kız vajinal bakıldı ise erkek
[/QUOTE
Karından bakıldı
6 7 yok canım 8 var haftaya randevum var anca o zaman paylasırımÇok küçük cnm 6-7 olmalı nub için 11 12 13 hafta usg paylaşın
Paylaşın6 7 yok canım 8 var haftaya randevum var anca o zaman paylasırım
Buna göre erkel en iyi nub 11 12 13 hafta olırsa paylaşınKızlar benimki bu teoriye göre kız mi oluyor 7 haftalık bu görüntü şuan 11 iz vajinal ultrason buda.
Karından ise kız 11 12 13 hafta nub için paylaşınRica etsem bana da bir tahmin de bulunabilir misiniz
Aynen bugün 11 dik muaneye gittik erkek dedi canimBuna göre erkel en iyi nub 11 12 13 hafta olırsa paylaşın
11. Haftada belli oluyormu bende yarın gideceğim 11 haftaligizBugün yüksek ihtimal erkek dedi 11 haftam kızlar bakalım nub felan bilmiyorumda ben
Evet erkek görünüyor siz yinede 12-13 olursa tekrar usg paylaşınBugün yüksek ihtimal erkek dedi 11 haftam kızlar bakalım nub felan bilmiyorumda ben