- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
Gshdhdkızlar bana dua edin 13.30 da doktor randevum inşallah bu doktor söyler cinsiyetini direk cinsiyet öğrenmeye geldim desem ayıp olur mu doktora acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gshdhdkızlar bana dua edin 13.30 da doktor randevum inşallah bu doktor söyler cinsiyetini direk cinsiyet öğrenmeye geldim desem ayıp olur mu doktora acaba
bana güleceksiniz ama üstten bakıldı hep. ilk ultrasonda kese ultrason kağıdının solundaydı 5 hafta 1 günlükKızlar bu teoriyi yabancı bir sitede araştırdım burada yazılanlardan farklı şeyler yazıyordu. Örneğin bebek sağdaysa erkek soldaysa kız değil, plasenta sağdaysa erkek soldaysa kız. Ve eğer vajinal ultrasonla bakıldıysa olduğu gibi sağ erkek sol kız. Ve karından bakıldıysa ayna etkisi bebek ve plasenta soldaysa aslında sağ ve erkek eğer sağdaysa aslında sol ve kız. Benim okuduğum yazıda böyle yazıyodu.
canım bu ultrason karından bahsettiğin hare sağ altta. bu durumda karından olduğu için sol sayılıyor değil mi? yani bu teoriye göre kız. başarabilirsem ultrason fotosunu atacağım canımKesenin sağda veya solda olması önemli değil canım kesenin etrafını saran hale gibi beyaz renkli alan yani plasentanın konumuna göre cinsiyet tahmini yapmışlar.
Evet canım kız oluyor ama hep 6-8 hafta arası denmiş. O tarihten sonra konum değişir mi bilmiyorum . ama bunlar eğlence. Doğrusunu Rabbim bilircanım bu ultrason karından bahsettiğin hare sağ altta. bu durumda karından olduğu için sol sayılıyor değil mi? yani bu teoriye göre kız. başarabilirsem ultrason fotosunu atacağım canım
doğru tatlım. ama en sonunda şu plasenta nerdeymiş ben de senin sayende gördüm. herkes bahsediyordu ama ben bir türlü çözemiştimEvet canım kız oluyor ama bunlar eğlence. Doğrusunu Rabbim bilir
Evet teoriye göre kız
senin bu teoriye cinsiyet ne tatlım?Evet teoriye göre kız
hare sanki sol altta şayet ultrason karındansa erkek oluyor değil mi?Yüklüyorum canım sen bi incele bakalım. Benim bir kızım var 1 yaşında ikinci biraz erken oldu ama şimdi alıştım. Tabi ki bu cinsiyet tahminlerine inanmıyorum. Tutsada denk geldiğinden.
Ultrason karından bu benim ilk randevumdu. Bi daha da gitmedim. 1 ay sonra tekrar gidip karşılaştırmak istiyorumhare sanki sol altta şayet ultrason karındansa erkek oluyor değil mi?
rice edersen doktor zoomlayıp sana foto versin canım. daha rahat görünür. benim ki öyleydi aslında o yüklediğim 6+3 ün ultrasonu. Allah bebişlerimize sağlık versin canım. artık uyumalıyım. iyi gecelerUltrason karından bu benim ilk randevumdu. Bi daha da gitmedim. 1 ay sonra tekrar gidip karşılaştırmak istiyorum
Amin canım. İyi gecelerrice edersen doktor zoomlayıp sana foto versin canım. daha rahat görünür. benim ki öyleydi aslında o yüklediğim 6+3 ün ultrasonu. Allah bebişlerimize sağlık versin canım. artık uyumalıyım. iyi geceler
Yüklüyorum canım sen bi incele bakalım. Benim bir kızım var 1 yaşında ikinci biraz erken oldu ama şimdi alıştım. Tabi ki bu cinsiyet tahminlerine inanmıyorum. Tutsada denk geldiğinden.
Mrb canım. bu plasenta yönüne göre cinsiyet tahmini yöntemine göre senin bebiş ne gözüküyor tatlımCnm bebegin kesede solda ve erkek gibi
Buna gore erkek olmasi gerek :)Görüntülerin ikisi de karından bakılan foto sizce benim bebeğim cinsiyeti nedir