Evet nub dan baskasina cok inanmamak gerektigini vurguladim ben de:) diger teorileri cok kafaya takmis biri olarak.Nub teorisinde erkek yorumlamıştım usgnizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nub dan baskasina cok inanmamak gerektigini vurguladim ben de:) diger teorileri cok kafaya takmis biri olarak.Nub teorisinde erkek yorumlamıştım usgnizi
vaginal ultrasonkizlar merhaba. simdi gordum boyle konu oldugunu. benim ilk bebegim, cinsiyeti onemli degil, saglikla ilerleyelim, saglikli dogsun, başka bir şey istemem. ama konuyu gordum, mezeye yazayim dedim. dogru sonuc versede vermesede, tahmin ede bilen varsa eyleniriz biraz ultrason 6haftalik
Kız görünüyorEki Görüntüle 2551133
Kızlarr ya benimkini de soylermisiniz :) 6 haftalık görüntü karından ultrason
Erkek mi bebeğinizvaginal ultrason
hayir, o bir prensesErkek mi bebeğiniz
Kız teoriye görekızlaar lütfen bakın çok heyecanlıyım vajinal ultrasonla bakıldı 6 haftalık sol üstteki şey bebek ramzi teorisine göre nedir cinsiyeti
ayyy teşekkür ederim :)Kız teoriye göre
Tutmayan cok bu teoride onu da söyleyim gönlünüzdeki nasip olur inşallahayyy teşekkür ederim :)
kız da olsa erkekte olsa çok mutluyuz :) ama merak işteTutmayan cok bu teoride onu da söyleyim gönlünüzdeki nasip olur inşallah
Kız gibi kesede neydi tahminKızlar daha önceydi keseyi atmıştım birde böyle 12+5ten bir fotomuz var sizce tahminini nedir? 13+4 olduk öğrenemedim çok merak ediyorum
Kese de erkek denilmişti nasipKız gibi kesede neydi tahmin