- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
Kaç haftalık tam net degil başka varsa tahmin ederim
Bana bakabilirmisin sayfa 133de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık tam net degil başka varsa tahmin ederim
Buna göre erkek tutmayabilir11 yada 12 hafta nub için usg paylaşın
Bunu yorumlayabilir misinBuna göre erkek tutmayabilir11 yada 12 hafta nub için usg paylaşın
Vajinalsa erkek karından ultrasınsa kız tutmayabilir 11 yada 12 hafta nub için usg paylaşınBunu yorumlayabilir misin
Buna göre erkek tutmayabilir11 yada 12 hafta nub için usg paylaşın
Kızlar yorum yaparmısınız sağda gibiKızlar günaydın tam 6 da çekilmiş fotomuz bu..karından ultrason .. ortada gözken nokta yolk kesesinin sınırıymış yanıltmasın..bizede bi tahmn yaparmısınız
Eki Görüntüle 2548643
Buna göre kızKızlar yorum yaparmısınız sağda gibi
İlk bebegm gönlmden geçn de o tabi ama sağlkla gelsn minik inşallahBuna göre kız
6 yada 7 hafta olmalı usgBenimkime de bakar mısınız? Karından ultrason. 8 hafta
Yani bu durumda yorum yapabilir misin?6 yada 7 hafta olmalı usg
Ramziye gore kiz demislerdir kesin saga yakin bebek diye.Kizlar benim bebegim erkek. Tum ultrasonlarini attim. Sirasi biraz karisti sanirim. Siz bakip tum teorilere gore karar verin. Nub dan baskasi dogru degil sanki he?
Tesekkur ederim. Evet skull teorisi var bir de. Ona gore de kiz olmasi gerekiyordu ki zaten kafa yapisi ablasinin ultrason goruntusu ile aynı. O haftalarda cok kafa yormustum bunlara. Diyecegim o ki rahat olup beklemek gerek. Bu arada çin ve rus takvimi de kiz:)Ramziye gore kiz demislerdir kesin saga yakin bebek diye.
Iste yurt disinda Ramzi teorisi bebegin saga yakinligi diil plasentanin konumuna göre yapiliyor.
Yanlis yapiyorlar analizi buradakiler.
Hayirli olsun bu arada.
Bende inanmiyorum yani zaten sallasanda %50 dogruluk payi var :) denk geliyor sadece bence.Tesekkur ederim. Evet skull teorisi var bir de. Ona gore de kiz olmasi gerekiyordu ki zaten kafa yapisi ablasinin ultrason goruntusu ile aynı. O haftalarda cok kafa yormustum bunlara. Diyecegim o ki rahat olup beklemek gerek. Bu arada çin ve rus takvimi de kiz:)
Nub teorisinde erkek yorumlamıştım usgniziKizlar benim bebegim erkek. Tum ultrasonlarini attim. Sirasi biraz karisti sanirim. Siz bakip tum teorilere gore karar verin. Nub dan baskasi dogru degil sanki he?
Nub teorisinde erkek yorumlamıştım usgnizi
Arkadaşlar hamiş olan anne adaylarımıza hayırlı bir hamilelik dilerim. Bende 5 hafta 6 günlük hamileyim ilk kontrolüm gitmiş bulunmaktayım.Doktorum erkek bebek kesesine benziyor tabi hazırlık yapmayın sakın ha dedi. Bende konuyu araştırırken bu teoriye denk geldim yorumlarmısınız acaba.
Sormak aklıma gelmedi, sonra buradaki teoriyi görünce buradaki bayanlara sormak istedim.ne demekmiş erkek bebek kesesi? Sordunuz mu nerden anladınız diye? Yuvarlak olması mı?