Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar benim de 8+4 anlayanlar var ise yorumlayabilirmiRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Bu teori tutmadı bende. Bebeğim erkek bugün kesinleşti:) Nubda bilmiştiniz sizSola yakın vajinal usg buna göre kız ,ama siz 11 yada 12 hafta nub için usg paylaşın
Evet 11 yada 12 hafta usg paylaşın diyorum saglıkla gelsin ogluşunuzBu teori tutmadı bende. Bebeğim erkek bugün kesinleşti:) Nubda bilmiştiniz siz
ramziye göre sağdamıydı canım bebişinBu teori tutmadı bende. Bebeğim erkek bugün kesinleşti:) Nubda bilmiştiniz siz
Vajinal ultrasonda soldaydı, yani karında sağda.ramziye göre sağdamıydı canım bebişin
inşallah bende erkek bebiş haberini lırım kuzum senin gibi ramziye göre sağda benimkideVajinal ultrasonda soldaydı, yani karında sağda.
Allah gönlüne göre versin canıminşallah bende erkek bebiş haberini lırım kuzum senin gibi ramziye göre sağda benimkide
Benim bebişime de bakarmısınızRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Merhaba evet erkekmiş 16.haftaya geldim çok şükür yine erkek dendiErkek mi?