Benim oğlumda bu şekil durmuştu , göbek bağı sağa doğru sanki ama tamamen tahmin tabi . Sağlıklı olur inşallah canimTwiekkürler canım yprumun için neye bakarak erkek dedin acaba kafa yapısı nub falan mı ben hiç yorumlayamıyorum da ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlumda bu şekil durmuştu , göbek bağı sağa doğru sanki ama tamamen tahmin tabi . Sağlıklı olur inşallah canimTwiekkürler canım yprumun için neye bakarak erkek dedin acaba kafa yapısı nub falan mı ben hiç yorumlayamıyorum da ondan sordum
İnşallah canım teşekkür ederimBenim oğlumda bu şekil durmuştu , göbek bağı sağa doğru sanki ama tamamen tahmin tabi . Sağlıklı olur inşallah canim
Başka bir postta paylaşmıştım erkek tahmin ettiniz bakalım hangi teori tutacak :)))Sola yakın vajinal usg buna göre kız ,ama siz 11 yada 12 hafta nub için usg paylaşın
Gönlünüzdeki saglıkla nasip etsin rabbim ilk bebişmiBaşka bir postta paylaşmıştım erkek tahmin ettiniz bakalım hangi teori tutacak :)))
İlk kez kız dendi acayip heyecanlandım ama ben de erkek hissediyorum bakalım sonuç ne olacak :)
Evet ilk bebiş :)Gönlünüzdeki saglıkla nasip etsin rabbim ilk bebişmi
Sag taraf uste buna göre kız ama siz yinede 11 yada 12 hafta usg paylaşınMerhabalar:) 6 haftalik karından ultrason görüntüsü. Tahminlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
10 haftalık usg nub iki tarafa benzer şimdilik kız gibi ama degişebilir 11 yada 12 hafta usg olmalı nub içinMerhaba hanimlar,bizde 10. Haftanin içindeyiz karindan usg yorumlayabilir misiniz acaba?
Eki Görüntüle 2305997 Eki Görüntüle 2305998 Eki Görüntüle 2305999
Bu teoriye göre tutmadı o zaman benimki pazartesi erkek olduğunu öğrendim :)Sag taraf uste buna göre kız ama siz yinede 11 yada 12 hafta usg paylaşın
Bu teoriye göre tutmadı o zaman benimki pazartesi erkek olduğunu öğrendim :)
Kaç haftalık tam net degil başka varsa tahmin ederimMerhaba benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2538868 Merhaba 8+0 bizedir bir tahmin yapabilir misiniz?
Erkek mi?Merhaba bize de tahminde bulunabilir misiniz? Karından usg