- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
efrahesila lutfeennn buralardaysan banada yorum yap lutfeeennnKız cnm plasentayi net gördüm ama teori bu tabi tutar tutmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efrahesila lutfeennn buralardaysan banada yorum yap lutfeeennnKız cnm plasentayi net gördüm ama teori bu tabi tutar tutmaz
Bence erkek gibiEki Görüntüle 2277371 Buda arkadaşımın bebişi acaba onun Cinsiyeti nedir
Sag kızmı dogrumuBenim de sağda hadi bakalım
9+4 göre erken sekil almış erkek diyorumBende yorum alabilir miyimEki Görüntüle 2218569
Kız benceEki Görüntüle 2277369 Acaba benim bebişimin Cinsiyeti ne olabilir 8 haftalık Karından
Evet canım sağda duruyor teoriye göre öyleBu teoriye göre bizim kızmı oluyo şimdi arkadaslar karında usg ile bakıldı
Bu dogrumu canm benim 7 haftalik teoriye solda karinda erkek zaten gissedyrdm dr birgun onceerkek ikili testte kiz dedi anlamadk 14 haftalgm ins degsr9+4 göre erken sekil almış erkek diyorum
12 hafta usg varmıBu dogrumu canm benim 7 haftalik teoriye solda karinda erkek zaten gissedyrdm dr birgun onceerkek ikili testte kiz dedi anlamadk 14 haftalgm ins degsr
Yok cnm ya gidemdm o zmn12 hafta usg varmı
10 yada 11Yok cnm ya gidemdm o zmn
Yok tek 14 haftalik var iste cnm ama 7. hqftalikta ultrason kagidana gore erkek net belli yarn atarm erkek hissedyrm hep icimde ama anlamadm10 yada 11
14 de paylaşın rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallahYok tek 14 haftalik var iste cnm ama 7. hqftalikta ultrason kagidana gore erkek net belli yarn atarm erkek hissedyrm hep icimde ama anlamadm
Attgnz linktede rkek ckti rusta cindede benm kizimda cin takvmi tutmstu kizdi bakalm bndada tutcakmi14 de paylaşın rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah