Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal ise sagda sag kız diyorlar sag tarafa yakınArkadaşlar vajinal 7 haftalık bakabilir misiniz lütfen
Karından ise kız vajinal ise erkekMerhaba arkadaşlar, teoriye göre ne oluyo anlayan arkadaşlar yorum yapabilirmi ilk bebeğimm merak ediyorum ister istemez
Hadi bakalımVajinal ise sagda sag kız diyorlar sag tarafa yakın
11 yada 12 haftada nub teorisinde paylaşınHadi bakalım
Karından hayırlısı olsun teşekkür ederim 12. Haftada nub için atarımKarından ise kız vajinal ise erkek
Nasılsın tatlım görünmüyorsunKız canm
Dua gruplarına vurdum kendimi CanımNasılsın tatlım görünmüyorsun
Regl yakınmı canım rabbim dualarını duysun inşallah .. ecmainDua gruplarına vurdum kendimi Canım
Dua gruplarına vurdum kendimi Canım
Bu ay yumurtlamam erken oldu canım öncesinde ilişki olmadı sonrasında da bu aydan sonra inşallahRegl yakınmı canım rabbim dualarını duysun inşallah .. ecmain
İlk 2 foto karından 8+3 , son 2 foto ise alttan 6+6
erkek gibi hissediyorum ama kız istiyorum. Klasik anne istekleri sanırım. ^.^
6+6 vajinal ise kız karından ise erkek 12 hafta nub teorisine paylaşırsınızİlk 2 foto karından 8+3 , son 2 foto ise alttan 6+6
erkek gibi hissediyorum ama kız istiyorum. Klasik anne istekleri sanırım. ^.^
Teorimiz fis çıktı bu arkadasimin ki erkek tahmin edildi kiz cikti cinsiyetiEki Görüntüle 2277371 Buda arkadaşımın bebişi acaba onun Cinsiyeti nedir
Buda benim ki kız diye tahmin edildi erkek çıktıEki Görüntüle 2277369 Acaba benim bebişimin Cinsiyeti ne olabilir 8 haftalık Karından
Teori %85 dogrulugu varmış ama 7 hafta olmalı bu teori için usg sizinkilerr 10+3 ve 8 hafta bu teori için uygun degillermişBuda benim ki kız diye tahmin edildi erkek çıktı
Pardon 10+3 digeriTeori %85 dogrulugu varmış ama 7 hatta olmalı bu teori için usg sizinkilerr 9+4 ve 8 hafta bu teori için uygun degillermiş
Aa orayı atlamışım o zaman ben pardonTeori %85 dogrulugu varmış ama 7 hatta olmalı bu teori için usg sizinkilerr 9+4 ve 8 hafta bu teori için uygun degillermiş