- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Aa orayı atlamışım o zaman ben pardon
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
Erkek görünüyor Bizde bakarmisin :))
www.kadinlarkulubu.com
11-12 hafta usg için nub teorisi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa orayı atlamışım o zaman ben pardon
Vacinalsa erkek karındansa kızBenim usg m 6haftalık görüntü erkek mi kız mı Bakar mısınız karından bakıldı.
Nub teorisine göre Bakar mısınızVacinalsa erkek karındansa kız
Karındanmı bakıldı vajinalmıNub teorisine göre Bakar mısınız
Ramzi teorisi bende tutmadı canım nub teorine göre erkek diyorumKarından
Benin ikizlerde ilk usg gibiydi ikiz kızlarım oldu bu teoriye göre erkek dediler şimdiki de erkek bencemerhaba..
ilk fotoğraf benim kızımın abdominal usg 7+2
ikinci fotoğraf şu an ki gebeliğim yine abdominal 7+3
bir tahmininiz var mı acaba?
Allah bağışlasın,hayırlı evlat olsunle inşallah..Benin ikizlerde ilk usg gibiydi ikiz kızlarım oldu bu teoriye göre erkek dediler şimdiki de erkek bence
Karındansa kız vajinalse erkekMrb. Arkadaşlar bu konuda uzman arkadaşımız bizede yorum yapabilirmisiniz 7. Hafta usg
Bu konuda uzmanmısınızKarındansa kız vajinalse erkek
Uzmanlık gerektiren bir konu değil biraz araştırma yapan herkes tahmin edebilir. Ramzi teorisinde karından ultrason için konuşuyorum plasenta sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkek olduğu söyleniyor. Bu teoride 7. Hafta ultrason görüntüsü önemli deniliyor %70 doğruluğu olduğuna inanılıyor. Doktorlar bile emin olmak için 16. Haftayı bekliyor. Basit bir teori üzerinden yüksek ihtimalli tahmin denilebilir buna. Bu konunun uzmanıyım diyen birinin olacağını şahsen düşünmüyorumBu konuda uzmanmısınız
Cinsiyet için daha çok erken :) ama insan çok merak ediyor değil mi o kadar iyi anlıyorum ki. Sağlıkla gelsin inşallah4+4 haftalık ama sizce kız mı erkek mi karından bakıldı