- 6 Kasım 2013
- 449
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karişik gibi ama kız demek istiyorum bende pek bilmiyorum yanlış ta olabilir cnmefrahuzeyfe bana da fikir söyleyebilirr misin hem 6+1 günlük hemde 8+1 günlük fotosu karından.. şimdiden tsk ederim
Pek anlamiyorum ama içimden geçen erkek Rabbim tamamına erdirsinKızlar tahminlerinizi bekliyorum 7+5
amin canım sağolasın ❤Pek anlamiyorum ama içimden geçen erkek Rabbim tamamına erdirsin
Kız mı canım arkadaşının bebişi.Kızlar bu arkadaşımın bebisi lütfen yorum yapar misiniz Eki Görüntüle 2151867
Selam arkadaşlar iki yıl önce açmışsınız bu postu burda olan var mı konuşmak istiyorumRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Kafatasi yuvarlak kiz gibi3hamilelik sizce ne hanimlar