- 30 Kasım 2015
- 341
- 153
Bende kıza benzettim canm. Allah gönlüne göre versinBana burada erkek dediler ya bi kaç sayfa önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kıza benzettim canm. Allah gönlüne göre versinBana burada erkek dediler ya bi kaç sayfa önce
Daha önce tahminde bulunup haklı çıktığın var mi canım burdaOle dediysem ole derim tekrar ben baskada bisey bilmiyorum bi de ovulasyon gununu bilenler icin ay cekimine gore bise var o kdr ondada cok yuksekmis tahminin tutma olasiligi ve biyolojik takvim. Heleki cocuklariniz varsa baska saglamasini bile yapabiliyosunuz.tutiyomu tutmuyomu
Amin canım sağlıklı olsun da inşallah :) canım ya ben bu ramzi teorisini anlamadım bi turlu kafam karistiBende kıza benzettim canm. Allah gönlüne göre versin
Canım bunda plesenta nerde peki ?Erkeğe benziyo çünkü solda. Yani aslında sağda karnına tuttuğunda.
Havalianne__ evet bu bir kız
Peki bu vajinal ultrason, ve plesenta sağda erkek olmasi gerekmiyor mu..Havalianne__ evet bu bir kız
Canım o ultrason görüntüsü vajinal değil mi ,vajinal olunca üst kısmı geniş geliyor çünküÇok güzel çizmişsin cnm şimdi anladım,benim bu usgde karından kizim sağda duruyorya aslında solda mi durmuş oluyor.bide sana zahmet şimdiki hamileliğimin plasentasi çizer misin.bu hamileligimde bebek solda duruyordu aslında sağda mi olmuş oluyor karından çekildi çünkü.benim tam tersi oluyor demekki obur Kızim senin dediğine göre karından çekildiği için solda duruyor ama aslında usgye direk baktığında bebek sağda bebegin kesedeki konumuna gore kız,karnıma koyarakbaktigimda kızım solda olmuş oluyor bide erkek solda derler.bu hamileligimde de direk bakıldığında solda aslında sağda oluyor demi senin dediğine gore.sağda da kız derler bakalım bunu bi öğreneyim eğer ki kız da bende tutmuyor,çünkü iki cocugumda kesede farklı duruyor.
Canım o ultrason görüntüsü vajinal değil mi ,vajinal olunca üst kısmı geniş geliyor çünkü
Nerden biliyosnuz vajinal oldugunu. Zaten karındanmış.Peki bu vajinal ultrason, ve plesenta sağda erkek olmasi gerekmiyor mu..
Ultrason kağıdında üst kısım geniş olunca vajinal oluyor.. şu yukardan aşağı doğru uzanan üçgen şekli var ya.. üst kısmı geniş olunca vajinal oluyorNerden biliyosnuz vajinal oldugunu. Zaten karındanmış.
Offem88 Canım bu kızımın ultrason görüntüsü.. bunun da plesentasi solda değil miCanım bunda plesenta nerde peki ?
Demekki olmuyomuş ultrasonu çektiren arkadaşımız karından olduğunu söyledi. Kızınızın oldugunu söylediğiniz ultrason karından mı peki?Ultrason kağıdında üst kısım geniş olunca vajinal oluyor.. şu yukardan aşağı doğru uzanan üçgen şekli var ya.. üst kısmı geniş olunca vajinal oluyor
Evet canım ben hic vajinal girmedim.. herhalde bende tutmuyor bu.. bunu da plesentasi solda demi..Demekki olmuyomuş ultrasonu çektiren arkadaşımız karından olduğunu söyledi. Kızınızın oldugunu söylediğiniz ultrason karından mı peki?
Evet canım ben hic vajinal girmedim.. herhalde bende tutmuyor bu.. bunu da plesentasi solda demi..
Canım birde bu var 6 hafta 4 gün bir önceki attigim 7+2 idi..Aslında şu anki hamileliğiniz kadar solda diyemeyiz. Aşağıda duruyo. Kaç haftalık bi ultrason bu. Bide görüntü yamuk duruyo. Tam çekilememiş olabilir. Ama evet tam solda diyemeyiz kesenin altında duruyor
Bu resim net değil bişey anlayamadm. Ama siz birde ilk hamileliğinizle şimdikinin ultrasonunu karşılaştırın elinizdeCanım birde bu var 6 hafta 4 gün bir önceki attigim 7+2 idi..
İkisi de 7 haftalıkken solda görünüyor.. Canım .. plesenta yu bilmem kızım 9 haftalıkken sadece sağdaBu resim net değil bişey anlayamadm. Ama siz birde ilk hamileliğinizle şimdikinin ultrasonunu karşılaştırın elinizde
Alttaki erkek gibiBakın size ilk hamileliğimin ultrason görüntüsünü gönderiyorum. Bu benim kızımın ilk resmi
Eki Görüntüle 1716484
Bu ise şimdiki gebeliğim
Eki Görüntüle 1716487
Gerçekten ilk hamileliğinde bebek ile plasenta uzak. Plasenta sağda. İlk bebeğin kız diye hatırlıyorum. Bu hamileliğinde plasenta solda. Teoriye göre erkekk. Hadi hayırlısı :)Bakın size ilk hamileliğimin ultrason görüntüsünü gönderiyorum. Bu benim kızımın ilk resmi
Eki Görüntüle 1716484
Gerise şimdiki gebeliğim
Eki Görüntüle 1716487