- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
Hiç dikkat etmemiştim canım. Teşekkürler :)
Plasenta gerçekten karışık. Belki ben de bazı usg lerde yanlış görüyorumdur. En güzelini doktor görür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç dikkat etmemiştim canım. Teşekkürler :)
Plasenta gerçekten karışık. Belki ben de bazı usg lerde yanlış görüyorumdur. En güzelini doktor görür
Evet canım sağdaŞimdi kendi usg me tekrar baktım. 6+3 günlük karından. Tekrar bakar mısın canım.
Plasenta sağda gibi gördüm ben
Eki Görüntüle 1715518
Canım nasıl anlıyorsun hangi tarafta olduğunu plasentanın..Evet canım sağda
Bak burada kız ve erkek bebekte karından çekilmiş ultrason plasentanın yerleri belirtilmişCanım nasıl anlıyorsun hangi tarafta olduğunu plasentanın..
Canım bu vajinal ultrason ve bebek sağda, teoriye göre erkek, demek ki sen de tutmuyor..
Bak burada kız ve erkek bebekte karından çekilmiş ultrason plasentanın yerleri belirtilmiş
Benim kızım mesela solda karından çekilmiş.. demek ki illa tutmuyor canım..Ultrason karından çekildi cnm
Benim kızım mesela solda karından çekilmiş.. demek ki illa tutmuyor canım..
Kızında ramzi teorisi tutmuş canım. Plasenta sağda. Kıza yorulur ve kızın olmuş. Ben de oğlumun usg sini aradım bulamadım. Saklamamışım galibaUltrason karından çekildi cnm
Canım bunda plesenta nerde...Kızlarr bebek değil plasentadan bahsediyorum benn. Benimde ilk kızımda bebek solda, plasenta sağdaydı kız oldu. Bebeğe bakmıcaksınız. Plasentaya bakıcaksınızzz
Kızında ramzi teorisi tutmuş canım. Plasenta sağda. Kıza yorulur ve kızın olmuş. Ben de oğlumun usg sini aradım bulamadım. Saklamamışım galiba
Bana burada erkek dediler ya bi kaç sayfa önce
Peki şimdi tutması gereken Ramzi teorisine gore benim bebeğim ne olur kiSu plesantadan anlamiyom hic valla ama ramzi teorisi cogu kiside tuttu. Elbet yanilma payi olcak. Oyle olmasaydi doktorlar 7.haftada cinsiyetini soylerdi direk. 10 kisiden 8i 9u tutiyorsa iyi bi orndir bence
Ole dediysem ole derim tekrar ben baskada bisey bilmiyorum bi de ovulasyon gununu bilenler icin ay cekimine gore bise var o kdr ondada cok yuksekmis tahminin tutma olasiligi ve biyolojik takvim. Heleki cocuklariniz varsa baska saglamasini bile yapabiliyosunuz.tutiyomu tutmuyomuPeki şimdi tutması gereken Ramzi teorisine gore benim bebeğim ne olur kidlrsordn canım sen bana fotolara gore erkek demistin
Benim usg mi sordun sanıp, benimki karından yazmışım pardon canım. Bu fotolar yabancı sitelerden alıntı. Haklısın bunlar vajinal usg. Plasenta sağda görünüyorsa aslında solda doğru canım.Vajinalsa cnm bebek solda olmuş olmuyor mu bu resimde bebek sağda ama vajinal olduğu için bebek solda olmuş olmuyor mu,plasenta zaten soldaymis.
Vajinalsa cnm bebek solda olmuş olmuyor mu bu resimde bebek sağda ama vajinal olduğu için bebek solda olmuş olmuyor mu,plasenta zaten soldaymis.
Erkeğe benziyo çünkü solda. Yani aslında sağda karnına tuttuğunda.Canım bunda plesenta nerde...