Canim senin 22side olsa 23ude olsa erkek cikiyo buna gore. Cinsiyrtini ogrenen iliski gunu ve yumurtasinin olustugu gunu bilen varsa onlardan kontrol edebilirsin.Şu ay tutulması olayı nedir kızlar ? Benim büyük ihtimal 22 ekim 2015 gece 23.00 te tuttu. Eğer tahmininiz varsa alabilirimdlrsordn pikolata78
6 ekim kız çıkıyor. Saati +2 İstanbul yazan yere de getirdim. Bakalım hayırlısı :) sağol canım :)Yok hayir gece gec bi saatse misal 11 gibi ertesi gue sarkma ihtimali yuksek. Senin o zaman kesin o gun olmustur 6 ekim diye bakabilirsin
Hadi bakalim6 ekim kız çıkıyor. Saati +2 İstanbul yazan yere de getirdim. Bakalım hayırlısı :) sağol canım :)
İki hafta sonra gitmeliyim. 12 haftayı dolduruyorum. İkili test zamanım geldi. 12. Haftada söyleyebilir.Hadi bakalimrandevun ne zaman
Bacaklarini acarsa tahmin yapabilir :)İki hafta sonra gitmeliyim. 12 haftayı dolduruyorum. İkili test zamanım geldi. 12. Haftada söyleyebilir.
Bakalım :) hayırlısı tatlım. Gönlümde kız bebek var. Çünkü bir oğlum var. Inşallah ay tutulması tahmini doğrudur canım. Çok teşekkürler :)Bacaklarini acarsa tahmin yapabilir :)
Kızlar bu teoriyi yabancı bir sitede araştırdım burada yazılanlardan farklı şeyler yazıyordu. Örneğin bebek sağdaysa erkek soldaysa kız değil, plasenta sağdaysa erkek soldaysa kız. Ve eğer vajinal ultrasonla bakıldıysa olduğu gibi sağ erkek sol kız. Ve karından bakıldıysa ayna etkisi bebek ve plasenta soldaysa aslında sağ ve erkek eğer sağdaysa aslında sol ve kız. Benim okuduğum yazıda böyle yazıyodu.
Resim çıkmamış dur ekliyim :)ceylaan1988 bu msj da plasentayı bulabilmen için bir resim var. Ondan yararlanabilirsin canım
Resim çıkmamış dur ekliyim :)
merhaba cnm.tesadüfen buradayım.paylaşımın çok ilginç geldi rica etsem benim usg görüntülerümi de yorumlar mısın?..2 farklı dr un,3 gün arayla muayenesi.birine göre 7+1 haftalık görünüyorum.diğerne göre 8+0 sata göre ise 8+2 olamlıydım o gün..Kesenin sağda veya solda olması önemli değil canım kesenin etrafını saran hale gibi beyaz renkli alan yani plasentanın konumuna göre cinsiyet tahmini yapmışlar.
dediğin şey nsl yapılıyor..biraz bahsedebilir misin?6 ekim kız çıkıyor. Saati +2 İstanbul yazan yere de getirdim. Bakalım hayırlısı :) sağol canım :)
dediğin şey nsl yapılıyor..biraz bahsedebilir misin?
ayy nasıl bulurum ki o arkadaş bu topikte online oluyor mu?dlrsordn adlı arkadaşta adres vardı. ben baktım ama adresi unuttum. oraya girdiğinde tarih kısmına bebeğin olduğunu düşündüğün tarihi yazıp saat bölümünü +2 atina, istanbul yazan konuma getirip enter a basıyor muhtemel cinsiyeti söylüyor.
http://www.moonsigncalendar.net/moonangle.asp?Tagzahl=23&Monat=10&Jahr=2015&zeitzone=-2 burdan yapiyosun :) ama bigun bile sinucu degisitiryorayy nasıl bulurum ki o arkadaş bu topikte online oluyor mu?
çok teşekkürlerr...ama anlayamadım.ne yapacağımı bilemedim.??siz yapabilir misiniz ben bilgleri versem ?http://www.moonsigncalendar.net/moonangle.asp?Tagzahl=23&Monat=10&Jahr=2015&zeitzone=-2 burdan yapiyosun :) ama bigun bile sinucu degisitiryor
sat :10 ekim.Olur :) onemli olan ovulasyon gununuz ve iliski gunu.primavera77
rica etsem yukarıda yüklediğim ultrason fotolarını yorumlar mısınız?dlrsordn adlı arkadaşta adres vardı. ben baktım ama adresi unuttum. oraya girdiğinde tarih kısmına bebeğin olduğunu düşündüğün tarihi yazıp saat bölümünü +2 atina, istanbul yazan konuma getirip enter a basıyor muhtemel cinsiyeti söylüyor.