Canim 20-21-24-25 ekim icin hep kiz cikiyosat :10 ekim.
yumurtlama:a(detiin 11 yada 12.günü.)yani 20 yada 21 ekim.
1.ilişki:21 ekim sabah erken saatler
2.ilişki :24 ekim geceyarısı.
dr a göre geç yumurtlama olmuş. yanii adetin 15 günü ..
Plasenta tam ortada malesef tahmin de bulunamayacağım canım. Yönünü tam olarak göremedim bir derica etsem yukarıda yüklediğim ultrason fotolarını yorumlar mısınız?
Canim buna gorede zaten 5-8 haftalik ultrasona gore bakilmasi gerekiyor 9 olmuyo bundada kiz cikiyoilki 6 haftalık diğer ıkısı 9 hafta 4 gün karından sizce nedir
ay çook teşekkürler cnmm..hayırlısıyla inşşş.sağlıklı sıhhatli olsun ama gönlümde de bir kız yatıyor..ir oğlum va ok şükür.u da değişik olsun istiyorum tabi allah bilir hayırlısıyla..teşekkürlerrrCanim 20-21-24-25 ekim icin hep kiz cikiyo
tühh yaaa..şansa bakkPlasenta tam ortada malesef tahmin de bulunamayacağım canım. Yönünü tam olarak göremedim bir deOffem88 e soralım.
Canım ben bu usg resimlerini kız olarak yorumluyorum. Fakat bizimki sadece tahmin. İleri ki haftalarda en doğru sonucu doktorunuz verecektir.merhaba cnm.tesadüfen buradayım.paylaşımın çok ilginç geldi rica etsem benim usg görüntülerümi de yorumlar mısın?..2 farklı dr un,3 gün arayla muayenesi.birine göre 7+1 haftalık görünüyorum.diğerne göre 8+0 sata göre ise 8+2 olamlıydım o gün..Eki Görüntüle 1713739 4 boyutlu,7+1 de bz işey anlayamadık bundanEki Görüntüle 1713740 7+1 normal görüntüEki Görüntüle 1713741 bu da üstteki konrtrolden sonra başka ir dr un usgsi.8+0 .sata göre bu görüntülerde 8+2 olmalıydım.
tabikii.cnmm yine de ook teşekkür ederim.sonucu bildireceğimCanım ben bu usg resimlerini kız olarak yorumluyorum. Fakat bizimki sadece tahmin. İleri ki haftalarda en doğru sonucu doktorunuz verecektir.
Canim plesantaya gore nasil yorumluyon:) bak bende onu bilmiyorum benimkinede bakarmisin kac haftalik olmasi lazim fotonunPlasenta tam ortada malesef tahmin de bulunamayacağım canım. Yönünü tam olarak göremedim bir deOffem88 e soralım.
6 veya 7 haftalık ultrason görüntüsü lazım. bir de karından mı yoksa vajinal mi ultrasonun belirtirsen sana da tahmin de bulunuruz.Canim plesantaya gore nasil yorumluyon:) bak bende onu bilmiyorum benimkinede bakarmisin kac haftalik olmasi lazim fotonun
cnm ben plasenta ortada demiştin ya.bir resim daha buldum bakabilir misiiin ?bu da 6+2 karından usg .6 veya 7 haftalık ultrason görüntüsü lazım. bir de karından mı yoksa vajinal mi ultrasonun belirtirsen sana da tahmin de bulunuruz.
bebeğin plasentası solda karından olduğuna göre erkek olma ihtimali yüksek canım. yanlış hatırlamıyorsam sen de erkek olsun istiyordun. inşallah doğru tahmindir.Canim karindan bu 6 haftalik Eki Görüntüle 1714105
burda biraz daha belirgin plasenta sağa meyilli karından usg olduğuna göre yüksek ihtimal kız bebek canım.cnm ben plasenta ortada demiştin ya.bir resim daha buldum bakabilir misiiin ?bu da 6+2 karından usg .
Eki Görüntüle 1714106
Aynen canim bana eger doktor bu gidisime erkek derse orda heralde aglama krizine girerim mutluluktan. Plesanta nedir hangisidir bilmiyorum hic ama solda olsun erkek olsunbebeğin plasentası solda karından olduğuna göre erkek olma ihtimali yüksek canım. yanlış hatırlamıyorsam sen de erkek olsun istiyordun. inşallah doğru tahmindir.
Kız olabilir cnm
teşekkürler tatlımburda biraz daha belirgin plasenta sağa meyilli karından usg olduğuna göre yüksek ihtimal kız bebek canım.
Ay insallah kiz olur bi oglum var bide kizim olsun cok isterim pek umudum yok ama Rabbim bilirKız olabilir cnm