Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

hıc merak etme canım pco engel degıl ılac verdı mı doktor ben de pcoyum tedavını baslatı mı?

Yok ilaca gerek yookmus, hormonlarda hic bi sorun yok. Gec oluyor ama kendiliginden adet de olabiliyorum. O yizden hic bir mudahalede bulunmadi doktor. Sadece kilo vermeye calis faydasini gorursun dedi. 70 ten 65 e dustum. 60 a ulasayim diye ugrasiyorum. İnsallah dualarimiz da cabalarimiz da bosa cikmaz bu mubarek ayda

Eger benim gec dollenmeyse kizdir bu durumda dimii? Ayy ne guzel olurr... Hayali bile gusell... Cuma gunu iedrar tahlilinde vikarsa kan vercem deryaciimm cikmassa agavniye gitcemm. Hastanede yaptirirsam butun hastanee duyar o yuzden istemiyorumm...

sen bilirsin canım, dayanabiliyorsan bekle tabi :) ben de bu ay bişey yapmıyorum eğer olmazsa takibe başlıyorum.

Eger benim gec dollenmeyse kizdir bu durumda dimii? Ayy ne guzel olurr... Hayali bile gusell... Cuma gunu iedrar tahlilinde vikarsa kan vercem deryaciimm cikmassa agavniye gitcemm. Hastanede yaptirirsam butun hastanee duyar o yuzden istemiyorumm...

zilli kadın bir tane daha test yapsana haaaa neden bizi merakta bırakıyorsun getirtme beni yanına.hemen test yap bekliyorum hemen sen hamilesin bebek olmasa götünüde yırtsan ikinci çizgi çıkmaz

Canim ben hamile degilim bugunde adet olmaedim ama lekedeb sonraki ucuncu gunum ama ne olur ne olmaz die bekliorum. Cuma gunu test yapicam olmadi dr gidicem.

sen bilirsin canım, dayanabiliyorsan bekle tabi :) ben de bu ay bişey yapmıyorum eğer olmazsa takibe başlıyorum.

Bekliyorum canim napcam beklemeyip ki... Daha bir hafta once kan verdim negatifti,ne bu simdi anlamadim. Bende atetim gelseydi yarin iucuncu gun olacakti ve dr gidip tekrar baslicaktim takibe kismet degilmis bu hafta insallah gerek kalmass... Ama adet olursam ayarlayalim beraber gidelim o dr a bulusup gorusmus oluruz;-)

zilli kadın bir tane daha test yapsana haaaa neden bizi merakta bırakıyorsun getirtme beni yanına.hemen test yap bekliyorum hemen sen hamilesin bebek olmasa götünüde yırtsan ikinci çizgi çıkmaz

Kizim bak gitt;-) diorum ya ben gecen hafta kan verdim negatifti varsa eger gec dollenmedir idrarda cikmaz 8 gunluk seyy. Cumaya kdr bekliyip tekrarlicam cifti gorursem vercem kanimi. Amaa esime silik cizgiyi gosteriyorum sen hayal goruyorsun yada herseyi cift goruyorsun bi auyran ic tansiyonun cikmis die dalga gecti benimle kor koxam,e tabi gozum senden baska bisey gormuyor olabilir dio bide cunku biliyo yilan gibi dilimin oldugunu:-D sanki ben yapamiyorumm,neysee herkes senin kdr sansli olamiyor malesef. Keske yumurtlama gunumde tutsauydi simdi cikardi meydaneee;-) ama icim cook umutlu biliyomusun. Goguslerim akintim ve genital bolgemin agrimasi...

sersem kadın sen bir daha test dene eğer alabiliyorsan labroguick al dene onda kesin sonuç çıkarrr.kocan görmedimi çizgiyiii

Canım geçen hafta kan verdiysen ve negatifse testte silik çizgiyi nasıl gördün? O testler hemen sonuç vermiyor ki? Peki neden kahve akıntın oldu sonra gelmedi bir şey? Snein BAT gelmedi mi henüz, 3 ağustos yazıyor

ne kadar sıkıcı olmuşsunuz siz kardeşimmmm.hiç knuşmuyorsunuzzz

Aynen aysa cok bunaldim iki topikte boss. Bak sana ne sorcam o gunku kahve leke yerlesme kanamasi olabilirmi? Arastirdim da dvmi gelmesse bu anlama gelebilirmis? Goguslerim ve kasiklarim cok agriyo korkuyom varsa yine dusermi acep diede... Off dusuncelerime bak yaa boluk porcuk...

hahahah sersem o yüzden bir tane daha test yap ona göre yine dr gidersin varsa bir tehlike önlemini alırsınızzz.bide ağrıların olması çok normal bak beniim halen ağrılarım var

Pericim benim bat 30uydu yanlis yazilmis. Bir gun oncesinde kahve akintim vardi bende erken geliyo dedim ama uc gun oldu gelmedi bende biraz arastirdim da kahve akinti yerlesme kanamasi olabilirmis ben iliskiyi dvm ettirdim sonucta kan verdiktek sonra belki diorum o arada olmustur. Zaten kesin hamileyimdir die dusunmedim ki hic bi umut bekliyorium zatenn boyle tuhafliklar hep beni bulur... Kismet cuma teskrar test yapicam. Olmassam. Essira die bi arkadas var hamile oldugunu bole ogrendi hersey negatif bir haftaa sonra tekrar test yapip anladim buna da gec dollenme diolar istee... Kismet insallahh

:) ben biraz uzak kalıyorum çok sık gelemiyorum maalesef oraya. sen gideceğin zaman özelden yaz ayarlarsak gideriz canım. sen hamile ol da gerisi kolay :)

Hımm tamam. BAt geçti, kahve leke var, idrar testi silik çizgi. HAMİLESİN işte daha ne bekliyorsun cumaymış cumartesiymiş? Git kan testi yaptır ya da tekrarla şu testi

kızlarr merhaba ben geldimmm
nasılsınız bakalım özledim hepinizi...
zuzu kıss gebelik var sanırım hadi hayırlısı olsunn

lannnnnnnnnnnnnn zuzuuuuuuuuuuuuuuuu yap şu testi bir daha adami dellendirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yaa gec dollenmeyse cikmaz kii... Ama tamam negatife aliskin olan ben bi kere daha gorurum senin iicin tamam... Yaaa cikmassa bebenin poposunu isiririm ona goreee,hiiihh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…