- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi pembemasal
kııızzz taze anneee nabersin:)Ağustos başladı,güzel haberler alırız inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kııızzz taze anneee nabersin:)Ağustos başladı,güzel haberler alırız inşallah:)
Rabbim herkese çifter çifter melekler hediye etsin....amin ya Rabb
Pembemasalcim ve Banucum,
Allah verecekse herseyin hayirlisini versin. Vermiyorsa da Lutfen ama lutfen israr ve isyan etmeyin. Ben gecen hafta bebegimi down sendronu ve kalp rahatsizligindan dolayi normal dogumla kaybettim. Her serde bir hayir vardir. Sevgiyle....
Pembemasalcim ve Banucum,
Allah verecekse herseyin hayirlisini versin. Vermiyorsa da Lutfen ama lutfen israr ve isyan etmeyin. Ben gecen hafta bebegimi down sendronu ve kalp rahatsizligindan dolayi normal dogumla kaybettim. Her serde bir hayir vardir. Sevgiyle....
günaydın kızlarrr
irmegan eceli pembişş ve diqer arkadaşlarım nasılsınız bakalım..inşallah bu ay hepinizin hamiş haberlerini alırız...özeldim hepinizi
zuzu naptın canım yaa seni çok merak ettim varmı bir gelişme ?
günaydın kızlar . irmeganım hadi hayırlısı tatlım yaa inş senden de güzel haberler alırızzz
günaydın canım zuzu inat etti testi cuma yapıcam diye bekliyoruz
canımmm aaaaaa bebiş erkekmiymişşhep kız diye düşünmüştük hayırlısı olsun bakalım...ee anlat bakalım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor..
günaydın canım
canım zuzu hemen hemen her ay kimyasal gebelik yaşıyor kız bıktı artık....sonradan üzülmek istemediqi için erteliyor..neyse cumaya az kaldı sadece 1 gün![]()
evet canım erkekmiş çok şoke olmuştuk erkek olduğunu öğrenince:) iyi diyelim iyi olsun canım yaa bebişin gelişimi felanda çok iyi dedi doktor amcmız dün 235 gr olmuşuz ama başında kist çıktı doktor önemli değil dedi ama canım sıkıldı bu duruma bol bol dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin olurmu . sen nasılsın peki nasıl gidiyo diyet
hayırlısı olsun canım...ben anlamadım bebişin balşındamı kist var...neyin nesiymiş canım bu...daha önce hiç duymadım böyle bişey..neden kaynaklanmış geçermiymiş...tabiki dua ederim tatlım hep dualarla gelemdikmi bugünlere...
diyetimi hiç dikkat edemiyorum mibarek ay nedeniyle ama bugün başladım tekrardan..çünkü aldım başımı gidiyorum bi dur demek lazım..tam anlamıyla bayramdan sonra başlıcam inşallah...ve hala korunmuyorum sprial taktırıcam her ay reqlin 3. günü bir engel çıkıyor...bu ayda 3. günüm cumartesiye geldi yine kaldı..
canım ama erkenden öğrensinki ona göre yapılcak bişey varsa doktor gereken şeyi yapardı ben o yüzden yapmasını ve hemen doktora gitmesini istiyodum hayırlısı olsun ama ben çok umutluyum kesin hamile
canım zuzunun reqli düzenli deqilki...kız beklemekte haklı...inşallah hamiledir bu sefer çünkü yıpranmaya başladı...zor gerçekten bu bekleme süreleri..tedbir alma açısından bende erken öqrenmesi taraftarıyım..çünkü sürekli kimyasal gebelik yaşıyor...ama sonuçta kendi kararı...yapıcak bişey yok...
evet canım bebeğin başında kist varmış doktor önemli değil çok karşılaşıyorum 7, aydan sonra geçer dedi ama insan ister istemez kafasına takıyo inş bi sorun çıkmaz . canım belkide 3 çocuk için engeller çıkıyodur bellimi olr herşeyde bi hayır vardır
canım Rabbimiz hayırlısıyla saqlıklı bir şekilde kucaqına almayaı nasip etsin cnm...
3. bebiş.... artık üstüne çok fazla konuşmakta istemiyorum..Rabbim hakkımda en hayırlı olanı versin canım...
amin cnm inşallah...saol canım amin inşşş . herşeyin hayırlısı olsun inşş