• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

kızzz biz ikna edemedikkk.belki sen ikna edersin varmı yokmu bi test yapsın hem içi rahatlasın hem bz rahatlıyalım

tatlım züleyhayla 2 hafta önce görüştük..gayet relaxtı...her ay aynı şeyleri yaşamak istemediqi için aqırdan alıyor...hamile kalması onun için yeterli deqil...devamında olucaklardan korkuyor..ama en azından hamilelik varsa iyi bir doktora gidip hemen tedbir alma konusunda test yapması en mantıklı şey...inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelir bize...
sen ne yaptın ne var yok cnm :34:

Ca
kızlarr merhaba ben geldimmm :64::64::64:
nasılsınız bakalım özledim hepinizi...
zuzu kıss gebelik var sanırım hadi hayırlısı olsunn :16:

Tatlim hosgeldin nasilsin,tadilat isleri falan nasil gidiyorr? Bak ben bi kere daha yasadim bole bisey hatirliyormusun onun icin cumaya kdr bekliyim diyorum sonra oluncqa cok etkileniyorum rezil olmasida cabasi:-D ben sana anlatiyim uc gun once yani benim bat tarihimde kahve leke geldi ohh dedim tam gununde geliyo benimki ustunden 3 gun gecti biseycik yokk dun sabah test yaptim negatif,olsa bile gec dollenmedir edie dusundum cunku ben bir hafta once kan verdim negatifti canim o yuzeden vucudumun bi tepkisi olabilir. Cumaya kdr olmassam dr gidicem tatlim bu ne simdi die?

tatlım züleyhayla 2 hafta önce görüştük..gayet relaxtı...her ay aynı şeyleri yaşamak istemediqi için aqırdan alıyor...hamile kalması onun için yeterli deqil...devamında olucaklardan korkuyor..ama en azından hamilelik varsa iyi bir doktora gidip hemen tedbir alma konusunda test yapması en mantıklı şey...inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelir bize...
sen ne yaptın ne var yok cnm :34:

kızzz ne yapalım bende dün dr gittim keseyi zar zorda olsa gördük.işte kan verdim kan sonucum ilk 273 tü 5gün sonra yani dün 4980 çıkmış.işte dr biraz dikkat ememi gerektiren şeylerden bahsetti.öyle işte güzel gidiyor şuan

Ca

Tatlim hosgeldin nasilsin,tadilat isleri falan nasil gidiyorr? Bak ben bi kere daha yasadim bole bisey hatirliyormusun onun icin cumaya kdr bekliyim diyorum sonra oluncqa cok etkileniyorum rezil olmasida cabasi:-D ben sana anlatiyim uc gun once yani benim bat tarihimde kahve leke geldi ohh dedim tam gununde geliyo benimki ustunden 3 gun gecti biseycik yokk dun sabah test yaptim negatif,olsa bile gec dollenmedir edie dusundum cunku ben bir hafta once kan verdim negatifti canim o yuzeden vucudumun bi tepkisi olabilir. Cumaya kdr olmassam dr gidicem tatlim bu ne simdi die?

hoşbuldum bebeqim :38:
tatlım ben testte silik çıktı sanmıştım..hem kan hem test negatifse ümitlenmeyelim boşuna...üzülüyoruz sonra..olursada süpriz olsun...

kızzz ne yapalım bende dün dr gittim keseyi zar zorda olsa gördük.işte kan verdim kan sonucum ilk 273 tü 5gün sonra yani dün 4980 çıkmış.işte dr biraz dikkat ememi gerektiren şeylerden bahsetti.öyle işte güzel gidiyor şuan

bebiş çizelgeni hiç görmemişim :9::9:
hamişmiydin senn çok tebrik ederim canım :16:
hangi arada oldu quuu benden habersiz :37:

bebiş çizelgeni hiç görmemişim :9::9:
hamişmiydin senn çok tebrik ederim canım :16:
hangi arada oldu quuu benden habersiz :37:

heee canım hamileyim.hem acayip oldu benim bat tan 1 hafta önce belli oldu idrardan sok oldum 1 hafta öncesinden belli olmasın öyle bi supriz oldu bize.darısı sizlerin başına sağlıklı sıhhatli bir şekilde

hoşbuldum bebeqim :38:
tatlım ben testte silik çıktı sanmıştım..hem kan hem test negatifse ümitlenmeyelim boşuna...üzülüyoruz sonra..olursada süpriz olsun...

Evet bir hafta sonra silikri ama birkere daha basima geldi bu benim. Cumaya kdr olmasam zaten elbet bise cikacak icinden ya bebis yabaska bisey':-) bekllicem canim ben hatalardan ders cikaririmm basima gelmese neuyse biliyorsun 10,79 cikti ustune adet gordum iki ay once...

Evet bir hafta sonra silikri ama birkere daha basima geldi bu benim. Cumaya kdr olmasam zaten elbet bise cikacak icinden ya bebis yabaska bisey':-) bekllicem canim ben hatalardan ders cikaririmm basima gelmese neuyse biliyorsun 10,79 cikti ustune adet gordum iki ay once...

kimyasal gebelik geçirmişsin hayatım .bende geçirdim.

Aysem sen dr dusuk yaptim dedin ne dedi. Ilac verdimi? Sunu bunu yap dedimi ne dedi anlatta biliyim bende? Ayse em bak bi hamissem eger ilk saaa solicem gii:-*

Aysem sen dr dusuk yaptim dedin ne dedi. Ilac verdimi? Sunu bunu yap dedimi ne dedi anlatta biliyim bende? Ayse em bak bi hamissem eger ilk saaa solicem gii:-*

yokkız olabilir dedi dr.sadece folik asit kullanmamı söyledi.sakat veya hasta olmadığımı söyledi hamile olduğumu söyledi o yüzden hayatına normal şiekilde devam edebiliceğimi söyledi.güneşte fazla durmama gerektiğini söyledii.düşük her kadının başına gelebiliceğini söylediii

heee canım hamileyim.hem acayip oldu benim bat tan 1 hafta önce belli oldu idrardan sok oldum 1 hafta öncesinden belli olmasın öyle bi supriz oldu bize.darısı sizlerin başına sağlıklı sıhhatli bir şekilde
beni niye katıyon quuuu....zaten sprıal taktıramadım içim içimi yiyo....ama hamiş deqilin reqlim bugün bitti hehee :52::52::52:

evet canım yaşadıklarını biliyorum..inşallah bebişin en doqru zamanda gelir...

Son düzenleme:
Pembemasalcim ve Banucum,

Allah verecekse herseyin hayirlisini versin. Vermiyorsa da Lutfen ama lutfen israr ve isyan etmeyin. Ben gecen hafta bebegimi down sendronu ve kalp rahatsizligindan dolayi normal dogumla kaybettim. Her serde bir hayir vardir. Sevgiyle....

selamınaleyküm arkadaşlar

YÜCE ALLAH cc inşallah bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere mucizelerini yaşatır

bende 5 yıllık evliyim ve 5 yıldır bebiş istiyorum
2 aşılama bi tüpüm var
negatif :43::43:

bu ayda presed kullandım ama öyle 15 ve 16.günlerimde bendede pco var malesef
ve iyi bir doktora denk gelemedim henüz

kistlerim erisin diye geçtiğimiz 2 ay dkp kullandım
bu ay kullanmadım bilmiyorum reglim ne zaman gelir çünkü 60ı gördüğüm oldu

hani ben 9 ay görmesem memnun olcam ama içimde minişimle taaabii

neyse selametle

duayla

:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: 9 ay sonunda bu halle inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsınız sevinirim :) öncelikle Allahım hepinizin gönlüne göre versin dualarınız kabul olsun inşallah. bende 21 yaşında 14 aydır evliyim 1 seneye yakındır korunmuyoruz ve malesef çocuğumuz olmadı ilk gittiğim doktorum hiçbir sorunumun olmadığını söyledi ama klomen verdi 2 ay kullandım hiç yumurtam olmadı daha sonra doktorumu değiştirdim yumurtlama sorunum olduğunu söyledi ve ilk olarak rahim filmi çekelim dedi çektirdim ve çok şükür bi sorun çıkmadı eşimdede bi sorun yok doktorda serophene verdi adetn 5.günü başla 5 gün iç günde bir tane dedi bir hafta sonra kontrole gittim 1tane 14mm yumurtam oldu doktorum 3 güne 18mmye gelir dedi ve 3gün sonrasına ovitrelle verdi iğne vurulabilmesi için 18 mm olması gerekiyomuş heralde neyse o ay olmadı iğneden 14 gün sonra adet oldum normal adetime 10 gün fln vardı tekrar gittim doktora yine 5. gün ilaca başlayıp bir hafta sonra kontrole gittim bu sefer 18 mm boyunda 1 tane 3-4 tanede küçk yumurtalarım olmuştu çok güzel dedi doktor ve ayın 25inde ovitrelleyi vvuruldum normal adetim 20si fln ama ilk iğneden 14 gün sonra adet olmuştum şimdi hangi tarihe kadar beklicem acaba çok heyecanlıyım. bide çoğunuz iğneden sonra kasık ağrılarınız olduğunu yazmışsınız bende hiç öyle bişe olmadı bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyo :( umarım bu ay olmuştur mübarek ramazan ayında Allahım dualarımızı kabul etsin. çok konuştum sanırım yorumlarınızı bekliyorum.

neden kimse bana cevaap vermedi arkadaşlar benmle yaşadıklarınızı paylaşırsanız benim içinde bi umut olur hiç mi bu tedavi sonucu hamilee kalan yada benmle aynı şeyleri yaşayan yok???

Son düzenleme:
ağustos yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay olursa bana doğumgünü hediyesi olacak inşallah

aminnn aminnnn inşallah aylardır sabırsızlıkla bekliyorum ramazan ayı yüzümüzü güldürüp göbişlerimizi şişirir inşallah :))

Back