Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

bacılarım nasılsınızzzz.
ehe günaydın diyom ama tünaydın olcak nerdeyse. çok yoğunum anca bakındım size.
ayşemmm değerlerin çok güzel şekerim. kese de görünmüş, oh maşallah.
ben de cuma 16:30 randevum var. sıkışık gel iyice görelim keseyi dedi. çarşamba günleri hafta dönümüm galiba benim. bugün doktorumn demesine göre 6+0 yani 5. hafta bitti 6ya girdik. ama cuma daha kesin söleyecekmiş ne olduğunu...
bu arada ara ara sağ kasığımda batmalarım oluyo, normal midir kızlar. korkutuyo beni bazen...

Herkesin kaderi ayrı. Bebeğin de bir vakti var. Ben bebek planlarken temmuzda bırakırım korunmayı olana kadar zaten birkaç ay geçer diyordum. Kendime 1 yıl süre vermiştim. Ama ilk aydan isyan bayraklarını çekiverdim Bu üçüncü ayım olacak. Hiiiç bir şey yapmayacağım. Yumurtalam takibi bile yapmak istemiyor canım. Bu ay kendimi akışına bırakıyorum, müdahale falan yok. Sonucu hep beraber göreceğiz 23 ağustosta

inşallah canım hayırlı haberleri veririz bu ay bende öyle yapıcam bu aydan sonra olmazsa herşeyi akışına bırakıcam gün saymıcam hayırlısı olsun herkezin adına canım benim de az kaldı haftaya bugün

normal hayatım kasığının belinin ağrıması.dr öyle dedi.rahim genişliyormuymuş neymiş birşeyler anlatttı canımbende daha yeni 5 haftalık oldum canım.miğde bulantın varmı seninnn

normal hayatım kasığının belinin ağrıması.dr öyle dedi.rahim genişliyormuymuş neymiş birşeyler anlatttı canımbende daha yeni 5 haftalık oldum canım.miğde bulantın varmı seninnn

maşallah canım :) bu arada okuduğum kadarıyla adetten sonraki 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olurmuş...

Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

Pantenol 22 ağustos

Dersperate20 8 ağustos

Meltemtnc 29 ağustos

Yasemnn 9 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

ayyyy liste sanki bu ay ayrı bi güzel olmuş neden acabaaaa

Gunaydin herkese, burasi dolmus tasmis ne guzel. Ben 18. Gunumdeyim. Ama adet tarihim gecikiyor hep. Pko oldugumu ogrendim gecen hafta. Dolayisiyla Vakit gectikce umitsizlesiyorum. İnsallah hayirli bir zamanda gelir. Kizimda hic boyle seyler yasamadim. Umid edip beklemek ne kadar zormua yaaa.

hayırlısı olsun canım amaaaaan bunlar fasa fiso

aynen canım ya biz senelerce ne okuduk, cinsiyeti erkek taraf belirler, şimdi bir ton bilgi yığınlığı var, kız için ayrı erkek için ayrı diyeti var diyorlar, işte adet sonrası hamile kaldığın gün falan. neyse şöyle nur topu gibi bişey olsun da gerçekten cinsiyet önemli değil.

maşallah canım :) bu arada okuduğum kadarıyla adetten sonraki 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olurmuş...

Eger benim gec dollenmeyse kizdir bu durumda dimii? Ayy ne guzel olurr... Hayali bile gusell... Cuma gunu iedrar tahlilinde vikarsa kan vercem deryaciimm cikmassa agavniye gitcemm. Hastanede yaptirirsam butun hastanee duyar o yuzden istemiyorumm...

hıc merak etme canım pco engel degıl ılac verdı mı doktor ben de pcoyum tedavını baslatı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…