- Konu Sahibi pembemasal
-
canım annem de ablam da evlendiği ay da hamile kalmışlar ama olmayınca olmuyor doktora gittim herşey yolunda dedi olmuyor işte kaç aydır uğraşıyorum isyan etmek istemiyorum herşeyin zaman nı var onunda farkındayım işte insanoğlu tedirgin acaba olmucakmı diye artık bu ayda olmassa bu kadar çok olsun diye cabalamıcam yoruldum çokk bu süreç çok zorbu arada neyin farkına vardım biliyormusunuz kkızlar ne kadar cabuk adet günüm geliyormuş önceden saymıyordum adet oluyorum yumurtalama dönemim sonra tekarar adet oluyorum cabuk geçiyor zaman
Herkesin kaderi ayrı. Bebeğin de bir vakti var. Ben bebek planlarken temmuzda bırakırım korunmayı olana kadar zaten birkaç ay geçer diyordum. Kendime 1 yıl süre vermiştim. Ama ilk aydan isyan bayraklarını çekiverdimBu üçüncü ayım olacak. Hiiiç bir şey yapmayacağım. Yumurtalam takibi bile yapmak istemiyor canım. Bu ay kendimi akışına bırakıyorum, müdahale falan yok. Sonucu hep beraber göreceğiz 23 ağustosta
bacılarım nasılsınızzzz.
ehe günaydın diyom ama tünaydın olcak nerdeyse. çok yoğunum anca bakındım size.
ayşemmm değerlerin çok güzel şekerim. kese de görünmüş, oh maşallah.
ben de cuma 16:30 randevum var. sıkışık gel iyice görelim keseyi dedi. çarşamba günleri hafta dönümüm galiba benim. bugün doktorumn demesine göre 6+0 yani 5. hafta bitti 6ya girdik. ama cuma daha kesin söleyecekmiş ne olduğunu...
bu arada ara ara sağ kasığımda batmalarım oluyo, normal midir kızlar. korkutuyo beni bazen...
bacılarım nasılsınızzzz.
ehe günaydın diyom ama tünaydın olcak nerdeyse. çok yoğunum anca bakındım size.
ayşemmm değerlerin çok güzel şekerim. kese de görünmüş, oh maşallah.
ben de cuma 16:30 randevum var. sıkışık gel iyice görelim keseyi dedi. çarşamba günleri hafta dönümüm galiba benim. bugün doktorumn demesine göre 6+0 yani 5. hafta bitti 6ya girdik. ama cuma daha kesin söleyecekmiş ne olduğunu...
bu arada ara ara sağ kasığımda batmalarım oluyo, normal midir kızlar. korkutuyo beni bazen...
kızlarrrrrrrrr dün dr gittim yavrumun kesesini gördüm aynnı annesi gibi çok güzel maşşallah ben kuzum.ama keseyi görmek için erken dedi olsun biz bakalaım dedik böyle minicikte olsa gördük.bide kan verdim 4980 çıktı.güzel değilmi sonucum kızlar
Annen abine regl bitiminin hemen ertesi hamile kalmış ya, eltim de öyle, ben de size bakıp umutlandım. Sebebim olacaksınız bakHemen yarın başlıyorum çalışmaya
maşallah canım :) bu arada okuduğum kadarıyla adetten sonraki 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olurmuş...
bende kız diye biliyorum adet sonrası hamile kalınırsa diye.burdaki hemşireler öyle dedi
bende kız diye biliyorum adet sonrası hamile kalınırsa diye.burdaki hemşireler öyle dedi
Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı
Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pembemasal - 13 ağustos
Zuzu4742 3 agustos
Karanfil 3 agustos
Banu_K 5 ağustos
Meyra_nur 2 ağustos
Juliaa 16 ağustos
RomaRoma 8 ağustos
Taliha 10 ağustos
Merym 9 ağustos
Rumeysagul 6 ağustos
Zuzu19 1 ağustos
Berro 6 ağustos
Serpil_melis 14 ağustos
Nagishe 2 ağustos
Sengelen 3 ağustos
Deryaf 21 ağustos
Boswer 18 ağustos
Gulceeonur 21 ağustos
Melzanur 13 ağustos
Felicita_e 13 ağustos
Mavikedilerim 23 ağustos
Edavut 8 ağustos
İzmir_li 6 ağustos
Sanem55 10 ağustos
İrmegan 10 ağustos
54 julye Beklemede
Aysemm061 11 ağustos
7nerebitirin 18 ağustos
Elifdem 15 ağustos
Tugram1 14 ağustos
Acemiperi 23 ağustos
Rankara 29 temmuz
Gunes0001 21 ağustos
Ebru_1907 25 ağustos
Pantenol 22 ağustos
Dersperate20 8 ağustos
Meltemtnc 29 ağustos
Yasemnn 9 ağustos
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
anladım canım, ben de özellikle araştırmadım ama bir kaç dini sitede rastladım.
hayırlısı olsun canım amaaaaan bunlar fasa fiso
maşallah canım :) bu arada okuduğum kadarıyla adetten sonraki 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olurmuş...
hayırlı olsun tatalım bebısı gormusun cok sevındım o duyguyu Allah hepımıze yasatır ınsAllah Amin
Gunaydin herkese, burasi dolmus tasmis ne guzel. Ben 18. Gunumdeyim. Ama adet tarihim gecikiyor hep. Pko oldugumu ogrendim gecen hafta. Dolayisiyla Vakit gectikce umitsizlesiyorum. İnsallah hayirli bir zamanda gelir. Kizimda hic boyle seyler yasamadim. Umid edip beklemek ne kadar zormua yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?