- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.521
Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
pembemasal çok sevindim canım. maşallah. Allah devamını da sağ salim getirtsin inşallah. ayrıca yeni hamilelere de tebrikler demek istedim.öpüyorum hepinizi
Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin
selam kızlar ben de uzun zamandır giremedim ailem gelmişti yanıma bayramdı derken geçti gitti günler...
ben de büyüttüm bebişi çok şükür. bası bedeni belirgin artık. erkek olabilirdedi doktor da. her neyse. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkl akucagmıza almayı nasip etsin inşallah.
AYŞEMM geçmiş olsun canım. umarım her şey yoluna girecek yeter ki sıkıntı yapma ve kalkma yerinden... dualarım seinle arkadaşım..
özge inşallah okursun bunu. merak ediyorum seni gerçekten nasılsın ii misin. hiç haber almadım senden
aysecim çok geçmiş olsun cnm...sakın stres yapma..arkadaşların dediqi gibi mümkün oldukça yat dinlen tatlım...Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
çok üzücü...Rabbim sabır versin...bu topikte yazmıştım bi kere bi kız var pek sevmem kızı ama kararına çok saygı duymuştum diye anlatmıştım belki hatırlarsınız. 9 aylık yaşama umudu bile olmayan engelli bebeğini doğurmuştu. geçenlerde bi olay duydum çok üzüldüm. sizinle de paylaşayım. kız henüm 19 yaşında. 18 de evlendirmişler sevdiğiyle. kız bebeğini ölü doğum yapalı 3 ay olmuştu eşi de vefat etti 3 gün önce duyduk. ben cesaret edip te gidemedim başın sağolsun demeyeçok üzüldüm kızlar. eşim olmasa yanımda ben ne yaparım. nasıl yaşarım. Allah bana asla yaşatmasın onun yokluğunu.
amin canım inşallah..akılan geldikçe bizler için dua edersen seviniriz tatlımSenacımmm Allah razı olsun bacımmm.Allah ım herkesin dualarını kabul etsin inşallah..Bende seni çokk öpüyorum canım :))
hayırlısı olsun cnm...selam kızlar ben de uzun zamandır giremedim ailem gelmişti yanıma bayramdı derken geçti gitti günler...
ben de büyüttüm bebişi çok şükür. bası bedeni belirgin artık. erkek olabilirdedi doktor da. her neyse. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkl akucagmıza almayı nasip etsin inşallah.
AYŞEMM geçmiş olsun canım. umarım her şey yoluna girecek yeter ki sıkıntı yapma ve kalkma yerinden... dualarım seinle arkadaşım..
burdayım iyiyim çok şükür. sen nasılsın peki? ikili testler için gittim.sonuc haftaya belli olcak. bebiş 55.6 mm boyunda. çok komik dimi. mucize bu mucize:))
burdayım iyiyim çok şükür. sen nasılsın peki? ikili testler için gittim.sonuc haftaya belli olcak. bebiş 55.6 mm boyunda. çok komik dimi. mucize bu mucize:))
günaydın kızlarr
hava yaqmurlu ben yaqmurlu havaları çok severim ama içimde nedensiz bir hüzün var...aqlamak geliyor içimden...
pembişim çok sevindim canım yaaa inş hamileyim diye yzdığınıda okuruz burda
Çok sevindim senin adına. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
Hadi bakalım Pembiş,gözün aydın olsun canım.Allah ım inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder sana da.Herşey gönlünce olsun bacım:))
benim ağlama günüm dündü. kendimi o kadar kötü hissediyordum ki tutamıyordum gözyaşlarımı. arada ağlamak iyi gelir bana. hele ki yağmurun puslu havasında çok bilirim elime çay yada kahve alıp camın dibine gittiğimi.
Merhaba arkadaşlarım burdada yağmur var çok duygusalım bugun nette sorun vardı gıremedım sabah herneyse cuma d gıtmek ıstıyorum daha erken ama olsun gelısatını merak edıyorum bırde bırkac gundur bende nefes darlıgı cekıyorum daha cok gecelerı oksıjenım yetmıyor bana sankı 9 aylık hamıleyım gıbı onuda soracam dr a neden oluyor dıye oooff endişeler endişeler bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum :18:
Kızlar merhaba,yazdıklarınızı okudum bende hüzünlendim burdada hava kapalı,karanlık odada hep oturayım hiç kalkmadan,kimse bana konuşmasın,bişey sormasın istiyorum..ben klomeni kullandım bitti,normalde bu zamanda yumurtlardım,akıntı olurdu suanda bi hareketlenme akıntı agrı vs yok,doktorada gitmek istemiyorum,deryafcım kullanma demiş ama kullandım bile..umarım yumurtlarım..ama psikoloji böyleyken yumurtlasan kaç yazar ,birimizin midesi bulanıo,birimizin başı ağrıyo kafaya takmaktan,birimizin nefesi daralıyor.............
Hamile olan kadınlara bakıp iç çekiyorum..ne büyük nimetmiş meğer..
Yinede umarım 4 -5 ay içinde hepimizz hamile kalırız,hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?