- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.381
ayy üzüldümm cnm inşş düşer tekrar.. ama sana dediğim o karışımı mutlaka yap bak çok yararını göreceksin.. bizde aynı herşey..selam canmm ıyı yaptın:)bnm prolaktın canm ya yukselmıs yıne.ıyıkı de gtmısım doktora,yoksa bu ay bosa gıdecekmısılacımı aldım kullanıyorum sımdı.sen naptın?
ayy üzüldümm cnm inşş düşer tekrar.. ama sana dediğim o karışımı mutlaka yap bak çok yararını göreceksin.. bizde aynı herşey..
hadi yaaa.. zorla bari biraz.. ama test vermeden önce perhiz yapcak biliosunuzdur mutlaka.. bizde napalım kendi çapımızda uğreşıyoruz artık kısmet dedik
eylülün sonlarına doğru tekrar test vercez...
bir de benim eşimde çok gamsız.on kere söyledim git şu testi tekrarlat diye.ilk testi de iki ay söyledikten sonra yaptırmıştı zaten:)ikinci testi ne zaman yaptırır artık allah bilir hergün söz veriyor yarın gitcem diye.sıkılıyorum sadece ben uğraşıyorum.
:)bu ay olmazsa bn de goturecegım bakalım esımı.ya bn de cok takıyorum kafama o da ona uzuluyor.demekkı zamanı var dıyor,gayet rahat:)sen pesını bırakma kı tek caresı testı yaptırmak olsun
selam canmm ıyı yaptın:)bnm prolaktın canm ya yukselmıs yıne.ıyıkı de gtmısım doktora,yoksa bu ay bosa gıdecekmısılacımı aldım kullanıyorum sımdı.sen naptın?
:)bu ay olmazsa bn de goturecegım bakalım esımı.ya bn de cok takıyorum kafama o da ona uzuluyor.demekkı zamanı var dıyor,gayet rahat:)sen pesını bırakma kı tek caresı testı yaptırmak olsun
eşin söz dinleyen biri mi canım?valla benim işim zor eşim çok inattır.inadı tuttu mu faydası olmuyo.birkaç gündür hiç söylemiyom.söyleye söyleye ben bıkıyom:)
cnm bak dikkat et bunlara.
Prolaktin hormonu yüksek olan kişilerin aşağıdaki yiyecek ve içecekleri tüketmemeleri gereklidir:
Kuru veya yaş incir, dereotu, taze veya kuru üzüm, havuç, rezene çayı, soda,bira,taze veya kuru dut ve anason.
eşin söz dinleyen biri mi canım?valla benim işim zor eşim çok inattır.inadı tuttu mu faydası olmuyo.birkaç gündür hiç söylemiyom.söyleye söyleye ben bıkıyom:)
dınler canım bnm esım allahıma sukur:)hele bnm uzuldugumu gorunce hıc dayanamaz.ıns bu konuda da boyle olur.gercı bn sımdıden alıstırıyorum,bu ay olmazsa senı goturecegım doktora dıye:)o da kımyasal olmustu ya aklı karısıyor bızım gıbı:)hangı doktora gıdılıyor falan dıye sordu bana:)
zorlamam mı canım bu seferde üstüme gelme depresyondayım diyo.öldürecek bu adam beni.ama az önce bir araba varmış sabah erken kalkıp ona bakmaya gideyim mi diye soruyor.gülsem mi kızsam mı bilemiyorum.evet canım perhizi biliyorum.bi de eşim hormon tahlili yaptırdı.o çok normal çıktı.bu arad bende de 3,5 cm kist çıktı.kist için bitkisel bişey biliyon mu?
dınler canım bnm esım allahıma sukur:)hele bnm uzuldugumu gorunce hıc dayanamaz.ıns bu konuda da boyle olur.gercı bn sımdıden alıstırıyorum,bu ay olmazsa senı goturecegım doktora dıye:)o da kımyasal olmustu ya aklı karısıyor bızım gıbı:)hangı doktora gıdılıyor falan dıye sordu bana:)
valla maşallah diyeyim canım benim ki bazı konularda çok fazla dinler.örneğin netten alışveriş yaparım.kargo gelir onu almaya kargoya gider.gelmemişse falan bekler.ama bazı konularda da çok inattır.dinlenecek konuda dinlemez dinlenmeyecek konuda dinler
bu ılacla dusuyor canm hemen 0 a hemde.ama 1 ayda nasıl bu kadar yukseldı hala aklım almıyor.acaba dıyorum yıne kımyasal oldu da fark etmedım ondan mı yukseldı.saracoglunun karısımı mı demıstın canım?
tabii kendi işleri için olursa nasıl koşa koşa gidiyolar dimi.. benim eşimde öledi cnm.. biraz zaman gerekiyo onlara kabullenmeleri için benim eşimde daha 3-5 ay öncesine kadar kabullendi.. önceden ilaçları kullanırken nasıl kavga ederdi benimle allahım yaaa şimdi şükürler olsun kendisi hatırlıyo.. oda alışır merak etme.. tabi inş gerek kalmaz böle şeylere yanlıştır çıkan sonuç...
cnm soğan kürü yap mutlaka benimde evlenmeden önce sağ tarafımda okadar çoktuki dr sayamıyorum bile demişti ama şimdi tertemiz dr diyo bu sonuç senin mi :44::44:
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
inşallah canım dediğin doğru ama benim eşimde tam idrak etmiş değil olayı.ilk kür kaç gün olacak canım?bu arada çok teşekkürler
valla maşallah diyeyim canım benim ki bazı konularda çok fazla dinler.örneğin netten alışveriş yaparım.kargo gelir onu almaya kargoya gider.gelmemişse falan bekler.ama bazı konularda da çok inattır.dinlenecek konuda dinlemez dinlenmeyecek konuda dinler
:)masallah masallah kocısıme:)olsun canım belkı sımdı o da alısamamıstır daha ondandır,zamnla senn de cok ıstedıgını gorunce o da artık alıstırır kendını.bnmkının oyle ınadı yoktur hıc:)maasallah dıyım de ıkı gun sonra bn de demeyeyım ınat edıyor dıye amann:)
cnm zamanla alışır ona da zaman tanı hiç üstüne gitme.. 15 gün cnm rica ederim ne demek.. isim ne bu arada??
cnm doğru söylüyosun ilaç farklı konu zaten ialcınla beraber kullanabiliyosun bu kürleri. bizde saraçoluyla görüşüyoruz okadar tatlı bi adamki allhım onun gönlüne göre versinn..
biz çok faydasını gördük ne dediyse doğru çıktı bizde.. bizde ilaç diye bi kavram olmadığı için.. herşey vitaminden ibaret..
canım burda ismimi vermeyim özelden yazayım ben sana:)canım ilk 15 gün aralıksız kullancam sonra ara vereceğim 5 ya da 7 gün kullanacağım doğrru mu anlamışım:)
kızlarrr ne kadarlık evlisiniz ?? bizim 2yıl olcak 10.10 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?