- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.301
zuzum nasılsın oğlumun tatlı teyzesi. sabahları kalmadan önce başının ucunda tuzlu çubuklardan felan bulundur ondan ye biraz ani kalma oturarak kalk yataktan belki bulantını azaltabilir tatlım sen aklıma geldikçe kendi günlerim aklıma geliyo kötü oluyorum. bugün benimde midem bulanıyooo(
oy yerim ben onu annesi. ben flash bellek götürdüm ama olmuyomuş malesef her gittiğimde kaydettiricektim. 3 aylıkken gittiğimde hiç yerinde durmuyodu takla attı elini ağzına götürdü ellerini birleştirdi çok tatlıydı bu sefer gittiğimdede uyuyodu uyanmadı okadar öksürdüm doktor karnıma vurdu keyfini bozmadı oğlum:))
Seastrem tuslari bile cift goruyom bebeim. Ne makyaj ne sac bi toka kafaya yallah ise hastamisin die soruyo bilmeyenler nasil atlatirim bilmiyorum. Gece kalkip kusmadan uykuya dalamiyorum. Sabah kuismadan gozum acilmiyo bu arada hepp bi bulanti cook fena biseymis. Aksamlari yaptigim yemekleri yiyemiyorum meyve yiyorum rahatliyorum biraz sut olayi bitti zaten icemiyorum. Ama tuzlu cubuk ve tarhana olayina gircem bakalim nasil gelecek onlar bana... Senin ilacinin adi ne bebeim? Ne sekilde kullaniliyo. Kusmiyim die surekli uyuyoerum. Bitkisel hayattayim... Rahat evresi varmi hamisligin acaba? Cevremede herkes super gecirdi hamileligi ben ayilip bayiliyorum ummiuyordum boyle sancili gececegini:-(
eğer bebeğinin eşine benzemesini istersen ilk hareket ettiği zaman eşine bak ozaman benziyomuş tatlım
keyifçi seninki desene mirrors teyzesine çekmiş. ekmek elden su gölden ne olacak yatacak tabiki paşam:)
Seastrem tuslari bile cift goruyom bebeim. Ne makyaj ne sac bi toka kafaya yallah ise hastamisin die soruyo bilmeyenler nasil atlatirim bilmiyorum. Gece kalkip kusmadan uykuya dalamiyorum. Sabah kuismadan gozum acilmiyo bu arada hepp bi bulanti cook fena biseymis. Aksamlari yaptigim yemekleri yiyemiyorum meyve yiyorum rahatliyorum biraz sut olayi bitti zaten icemiyorum. Ama tuzlu cubuk ve tarhana olayina gircem bakalim nasil gelecek onlar bana... Senin ilacinin adi ne bebeim? Ne sekilde kullaniliyo. Kusmiyim die surekli uyuyoerum. Bitkisel hayattayim... Rahat evresi varmi hamisligin acaba? Cevremede herkes super gecirdi hamileligi ben ayilip bayiliyorum ummiuyordum boyle sancili gececegini:-(
öyle gibi teyzesi bide annesini düşünüyo heralde tekmeleri felan çok hafif fazla tekmelemiyo annesini kıyamıyo bana:))) valla kucağıma alıcağım günü dört gözle bekliyorum çok merak ediyorum oğlumu
Kusuyom bennn:-( canimm evet ayriliyor eylulun ilk haftasi gelcem dedi benim randevumuda ona gore verdi peki arasanda bi sorsan en son durum boyleydi ama... Numarasi varmi yoksa veriyim dahilisiyle birlikte?
gülceonur tebrikler canımmmmmmmm yaa allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh... senle gunlerımız aynıdı inşallh bendeee alırım guzl haberlerr bugun bat ama kırmızılar gelmedııı bugun bu saat oldu ıns yarın sabah test yapıcm evdeeee bende guzl haberler verırım sızeeeee....suan bı belırtım yok bel agrım flnda yok az az akıntımoluo sarı gbı o kadr bıde gobegımın altında oturunca hava baloncugu olusuyor sankı gıbı baskada bısy yokk..allahımm dualarımızı kabul etsın ınsallah.
oy yerim ben onu annesi. ben flash bellek götürdüm ama olmuyomuş malesef her gittiğimde kaydettiricektim. 3 aylıkken gittiğimde hiç yerinde durmuyodu takla attı elini ağzına götürdü ellerini birleştirdi çok tatlıydı bu sefer gittiğimdede uyuyodu uyanmadı okadar öksürdüm doktor karnıma vurdu keyfini bozmadı oğlum:))
Merhaba kızlar,yarın adet günüm.sanırım geçen ayki gibi yine günüm geçecek.doktor adet söktürücü verdi.hamilelik belirtilerimde yok.bakalım bi kaç gün geçsin kanda bhcg yaptırayım ona göre ilacı içip adet olmayı bekliyeyim..herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere...
kızlar son adetim 9 ağustostu bugünlerdemi yumurtlama günüm oluyor we yumurta birgündemi oluyo o günü kaçırırsak hamile olunmazmı tam anlayamıyorum bilen warsa bi açıklasın
Merhaba kızlar,yarın adet günüm.sanırım geçen ayki gibi yine günüm geçecek.doktor adet söktürücü verdi.hamilelik belirtilerimde yok.bakalım bi kaç gün geçsin kanda bhcg yaptırayım ona göre ilacı içip adet olmayı bekliyeyim..herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere...
bunun en kısa yolu gün aşırı birlikte olmak, ne zaman hamile kalınacağı konusunda evet yumurtlama günleri önemli ama hangi kadının ne zaman yumurtladığı ve hamile olmaya hazır olduğu belli olmaz, sürpriz yapabiliyor vücudumuz, o nedenle gün aşırı en güvenilir olanı...
tamam canım aradım ben öğrendim sağolasın, yarın h.hanedeymiş gidicem inşallah. biraz sabır canım geçecek elbet bu kusmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?