Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Seastrem tuslari bile cift goruyom bebeim. Ne makyaj ne sac bi toka kafaya yallah ise hastamisin die soruyo bilmeyenler nasil atlatirim bilmiyorum. Gece kalkip kusmadan uykuya dalamiyorum. Sabah kuismadan gozum acilmiyo bu arada hepp bi bulanti cook fena biseymis. Aksamlari yaptigim yemekleri yiyemiyorum meyve yiyorum rahatliyorum biraz sut olayi bitti zaten icemiyorum. Ama tuzlu cubuk ve tarhana olayina gircem bakalim nasil gelecek onlar bana... Senin ilacinin adi ne bebeim? Ne sekilde kullaniliyo. Kusmiyim die surekli uyuyoerum. Bitkisel hayattayim... Rahat evresi varmi hamisligin acaba? Cevremede herkes super gecirdi hamileligi ben ayilip bayiliyorum ummiuyordum boyle sancili gececegini:-(

keyifçi seninki desene mirrors teyzesine çekmiş. ekmek elden su gölden ne olacak yatacak tabiki paşam:)

kıyamam canım yaaa aynı benim yaşadığım şeyleri yaşıyosun . ilacın ismi ZOFER bide ZOFRAN var ikiside iyi hangisini almak istersen al ama ZOFER almanı tavsiye ederim içinde daha çok var diğeri hemen biter. sabahları bi tane iç. inş sndede işe yarar diğer ucuz bulantı hapları fayda etmedi bunlar fayda etmişti .

eğer bebeğinin eşine benzemesini istersen ilk hareket ettiği zaman eşine bak ozaman benziyomuş tatlım

kocama benzemesin ay benden önce ne fındıklar kırmış:) yakışıklı boylu posludur. benim oğlum yakmasın kimsenin canını:) kızım olursa da bana benzesin babası gibisini bulsun gelsin bana:)))))

keyifçi seninki desene mirrors teyzesine çekmiş. ekmek elden su gölden ne olacak yatacak tabiki paşam:)

öyle gibi teyzesi bide annesini düşünüyo heralde tekmeleri felan çok hafif fazla tekmelemiyo annesini kıyamıyo bana:))) valla kucağıma alıcağım günü dört gözle bekliyorum çok merak ediyorum oğlumu

zuzu ben sıcak bi yerde yaşıyorum o da tetikliyo bulantıyı. serin tutmaya çalış canım kendini odanı

yerim ben onu. kıyamaz annesine hiç benim akıllı paşam. senin gibi tatlı dilli olursa yandın seastire:) kucağına da sağ aslim alırsın inşallah. başladın mı ufaklığın hazırlıklarına

Merhaba kızlar,yarın adet günüm.sanırım geçen ayki gibi yine günüm geçecek.doktor adet söktürücü verdi.hamilelik belirtilerimde yok.bakalım bi kaç gün geçsin kanda bhcg yaptırayım ona göre ilacı içip adet olmayı bekliyeyim..herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere...

Kusuyom bennn:-( canimm evet ayriliyor eylulun ilk haftasi gelcem dedi benim randevumuda ona gore verdi peki arasanda bi sorsan en son durum boyleydi ama... Numarasi varmi yoksa veriyim dahilisiyle birlikte?

tamam canım aradım ben öğrendim sağolasın, yarın h.hanedeymiş gidicem inşallah. biraz sabır canım geçecek elbet bu kusmalar...

çok sağol canım darısı sana inşallah. sende en kısa zamanda bize haber ver canım.sarı akıntı bende de oldu ve hamilelik boyunca olacak hatta artacak canım ama battan önce bende de vardı.

maşallah canım aynı benim oğlumda öyle takla atardı.

merhaba canım nasılsın? bugün aklıma geldi naptı acaba casperim diye. inşallah canım şu an hamilesindir, gelmez o meret kırmızılar :)

kızlar son adetim 9 ağustostu bugünlerdemi yumurtlama günüm oluyor we yumurta birgündemi oluyo o günü kaçırırsak hamile olunmazmı tam anlayamıyorum bilen warsa bi açıklasın

kızlar son adetim 9 ağustostu bugünlerdemi yumurtlama günüm oluyor we yumurta birgündemi oluyo o günü kaçırırsak hamile olunmazmı tam anlayamıyorum bilen warsa bi açıklasın

bunun en kısa yolu gün aşırı birlikte olmak, ne zaman hamile kalınacağı konusunda evet yumurtlama günleri önemli ama hangi kadının ne zaman yumurtladığı ve hamile olmaya hazır olduğu belli olmaz, sürpriz yapabiliyor vücudumuz, o nedenle gün aşırı en güvenilir olanı...

Canim hosgeldin nerelrdsn? Ins aramiza dahil olursun casperim valla eskilerden bi atraksiyon bekliyorum ben bakayim kime vuracak buyuk ikramiyeB-) valla rabbim herseyin hayirlisini versin. Soimdi hamisim yaa diorum ki nie bole acele etmisim delimiymisim psikolojimi boozacakmisim nerdeyse komik geliyo bu psikolojiylede biraz kiziyiom:$ ins,mujdeni alirizz:-D

saol cnm haklısın farklı olabilio hayırlısı bakalım

Merhaba kızlarr nasılsınız yenı hamıle haberlerını okudum hayırlı olsun tez zamanda bızelerde bu haberlerı sızle paylasalım da hep beraber hayırlı dogumlar yapalım benım adet daha yenı bıttı bu gun bıraz olsun rahatladım sımdı Allah buyuk hepınızı opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…