Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

canım benim. başka bi dpktora git bence yarın. belki bulamamıştır. yolk kesesi varsa embriyo da vardır diye biliyorum. benim ilk gebeliğimde hiç bi şey yoktu çünkü kesenin içinde. bi de kesenin gelişimi duruyor zaten boş gebelik olunca. doktorlar ordan anlıyor. benim gebelik kesem olması gerekenden kat ve kat küçüktü. bi de ilk muayenende 6 ya da 5 haftalık demiştir doktor. o tespiti sat la uyuyorsa kesen küçük dememişse sana bence başka doktora da bi git derim. kendini kötü hissetmemeye çalış olur mu. dua ediyorum senin için

özge nasılsın ii misin. ben iyiyim kayınvalidemde yemeğe davetliyiz ve bi gün olsun yemek olayından yırttım diye mutlu eymeye çalışıyom kendimi. nasıl gidiyo senin hamilelik. benim daha daha ii artık. sadece öööö diyorum:)neyse canım öpüyorum seni. iyi bak yeğenime ve kendine

kızlar elimde telefon uyuya kalmışım. destekleriniz ve dualarınız için teşekkur ederim, çok sağolun. allahım hepimize önce sağlık ve hayırlısıyla bebişlerimizi versin.
zuzum burada 1 tane devlet 1 tane de özel hastane var. devlet hastanesine gitmiyorum. zira orda takibimi yapan doktor bi lohusanın ölümüne sebep verdi ve açığa alındı. şimdiki doktorum buranın en iyisi. mecbur oturup cumayı bekliycem.
internette araştırdım. örnek ultrason görüntülerinde boş gebelik keselerine de baktım. benim ki öle deil. içinde yuvarlak yolk kesesi görünüyo.
mirrors bu doktor daha ilk haftalardan itibaren bana hep geç döllenme diyodu zaten. sata göre hep 1-1,5 hafta geriden geliyodum. bi de kesem son kontrole göre bayağı mm olarak büyümüş aslında.

inşallah bebişim daha çoookk miniktir kızlar, saklıyodur kendisini.

canım tamam o zaman. ben 6 haftalıkken bebeği görmüştüm ultrason resminde ama yolk sac daha belirgindi. seninde şu an 6 buçuk haftalıksa görünmemiştir. inan bak Allah şahidim ezan okunuyor burada şimdi ve benim aklıma ilk sen geldin dua için. Rabbim kimseye yaşatmasın evladından kötü bi şeyler. dilim bile varmıyor söylemeye.İnşallah üzüldüğünle kalırsın haftaya sevinçten unutursun herşeyi

Sağlık sorunun yoktur inşallah canım
inşallah canım
canım inşallah geç döllenmedir lütfen moralini yüksek tut..doktorlar hemen korkutuyorlar bütün ihtimalleri sıralayıp...Allah bırak cnm inşallah bebişin göbüşünde
Canim tunaydin. Cok sik vermiyormusun rutin kan daha yeni yapmistik die hatirliyorum ben. Bu kadar bunaltma kendini dinleme devlet gibi hqatunsun bisiycin yok massallah.. Diyetle faazlaliklarida atmisiindir tamam iste misss....

zuzum rütun kan tahlilini mayısta yapmıştık senle...ama şimdi aşırı başdönmem var..başımı tutamıyorum hele bugün başımı yastıktan kaldıramadım..şeker falanmı yükseldi diey düşündüm ve bugün kan verdim...doktorumda zaten hemen kan istedi....bu arada bhcgyede bakılıcak..yarın 3te alıcam sonuçları..hayırlısı bakalım..

kızlar hayatımda böyle bir baş dönmesi görmedim..günlerdir vardı ama hafifti..dün çok şiddetli diyordum ama bugün başımı kaldırmadım hep yattım...kasıklarım belim müthiş aqrıyor...bir damla kahverengi leke gelmiş..reqlime 1 hafta var...geçen ayda az olmuştum...bugün kan verdim yarın belli olucak..dua edin bnm için...

Allah yar ve yardımcın olsun.. İnşallah güzel haberlerini alırız..

Rabbim gonlune gore versin umarim kotu biseyy yoktur hep iyi biseyler cikar;-) belirtilerin hamilelelik belirtileriyle aynii,allah allahh insallah psikolojik degildir en kotusu bu cunku bisey ciksa aha dersin sebebi belli ama psikolojik olunca insan kendine kiziyor ne yapiyorum ben kendime boyle die,bir ay yanlizca basima bu geldi ve kendime cok kizmistim iyiki kizmisim bebislerimi getirdi beraberinde banaa... Insallah kasinan herkese verir bir iki uccc kac tane ve ne cinsten istiyorlarsa... Aminnnnnn

InsAllah canım bebegını sag saglım kucagına alırsın ıcını ferah tut dualarımız senınle

Gecmıs olsun canım benım bende adet sancısına benzer agrılar var ama daha adet yokkk:S

Lütfen recelim yaaa ne üzülüyon tabiki geç döllenme seninkisi değilse bile bizler dualarımızla seni dölleriz kııızzz korkma
Şaka bir tarafa herşey allahtan canım üzülme rabbim ol dedi oldu şimsi rabbim oraya bebeğini koymazmı ama sen inancını kaybetme bitanem İNŞAALLAH bebişini haftaya görürsün sana pıt pıt diye cvp verir....bak kuzenide ona çok dua ediyor

inşallah temiz çıkar... peki bu başdönmelerim ne o zaman...tahlilde bişey çıkmazsa bayram sonrası(tabi dayanabilirsem) dahiliyeye gidicem...iyice araştırsınlar neden bu kadar başım dönüyor...
InsAllah canım bebegını sag saglım kucagına alırsın ıcını ferah tut dualarımız senınle

Gecmıs olsun canım benım bende adet sancısına benzer agrılar var ama daha adet yokkk:S

çok teşekkür ederim pembişim...demek reql olmadın hadi inşallah bu ay kavuşursun mucizene...darısıda başımıza olur inşallah...ama baksana bende başka rahatsızlılar başladı...durduk yere başım dönüyor hemde öyle böyle deqil...yarın akşamda tatile çıkıyoruz 26sına kadar yokum..ama tahlil sonucunu yazmak için yarın giricem...3te belli olucakmış..hayırlısı bakalım neyim varmış öqrenicez inşallahhh...

Sen kan testi yaptirip da negatif almamis miydin canim? Bunlar hep hamilelik belirtisi

Bu akşam işten geldikten sonra kasıklarımda ağrım çok vardı.Regl oldum zannettim.Hemen wc ye koştum ama yok birşey.Ağrı devam ettikçe reglimi beklemeye başladım.Sanki bu ay takmıyordum ama öyle panik yaptımki anlatamam..Bu arada dolabımı temizlemeye başladım hırslı hırslı.Eşim geldi tezimlik hastası aşkım benim derken eşime bir çemkirdim.Tam kavga moduna giriyordumki ağlıyarak tek bir söze bile gücüm yok regl olmak üzereyim dedim ve ağlamaya başladım.Dolabımı ağlayarak temizledim..Eşimde yanıma gelemiyor zavallım..Neyseki ağrım geçti..Ne oldu bana böyle ya

inşallah bebiş geliyordur canım İNŞALLAH..

Seni çok iyi anlıyorum.. Bu süreci yaşamak gerçekten çok zor bir şey.. İnsan bazen farkında olmadan da olsa eşini sorumlu tutarmışcasına ondan alıyor hıncını.. Bunu benim de yaptığım anlar oluyo,sonra kendime telkinlerde bulunuyorum.. İnşallah regl olmazsın ve bebişin gelir İNŞALLAAAAAAAAAAH..Ama diğer ihtimali de unutmamak gerek.. Hamile olmayabilirsin de bu seni üzer biliyorum ama bu bir gün anne olamayacağın anlamına da gelmez.. Rabbim hayırlısı senin için bu olduğundan dolayı nasip etmemiştir anneliği buna inanmak gerek.. Ben de aylardır bekliyorum.. Hayatta herkesin bir sınavı var.. Bu da bizim sınavımız.. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun,böyle düşünmeye çalışalım.. Sağlıksız ya da hayırsız bir evlat şu anki acılarımızdan daha çok acı verecektir bize.. Belki de ömür boyu yüreğimizden atamayacağımız acılar.. Bekleyip görelim.. Mevlam neylerse güzel eyler.. İyi haberlerini bekliyorum canım..

Seni çok iyi anlıyorum.. Bu süreci yaşamak gerçekten çok zor bir şey.. İnsan bazen farkında olmadan da olsa eşini sorumlu tutarmışcasına ondan alıyor hıncını.. Bunu benim de yaptığım anlar oluyo,sonra kendime telkinlerde bulunuyorum.. İnşallah regl olmazsın ve bebişin gelir İNŞALLAAAAAAAAAAH..Ama diğer ihtimali de unutmamak gerek.. Hamile olmayabilirsin de bu seni üzer biliyorum ama bu bir gün anne olamayacağın anlamına da gelmez.. Rabbim hayırlısı senin için bu olduğundan dolayı nasip etmemiştir anneliği buna inanmak gerek.. Ben de aylardır bekliyorum.. Hayatta herkesin bir sınavı var.. Bu da bizim sınavımız.. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun,böyle düşünmeye çalışalım.. Sağlıksız ya da hayırsız bir evlat şu anki acılarımızdan daha çok acı verecektir bize.. Belki de ömür boyu yüreğimizden atamayacağımız acılar.. Bekleyip görelim.. Mevlam neylerse güzel eyler.. İyi haberlerini bekliyorum canım..

kızlar şuan elim ayaqım titriyor klavyeye zor dokunuyorum..kahverengi lekeler gelmeye başladı sanırım hamileyim ve düşük yapıyorum günüme daha 6 gün var sahura kalkmıştım wcye gittim kaqıda kahverengi leke sürülmüş moralim bozuldu ve direk başıma aqrı girdi üzüntüden... baş dönmesinden ayaqa kalkamıyorum belim kasıklarım çok feci aqrıyor..bu akşamda yola gidicez dışarda birsürü işim ver evdede öyle..yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok..tahlil sonucuda taaa 3te belli olucak... kesin hamileyim ve düşük yapıyorumm

canım dur bı hemen tehsız koymaa olece bıl lekedır belkı bebıs varsa ıyıdır bekle bı sonucları al da bızlerede haber ver canım Allaha emanetsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…