- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.141
kizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
ne yapacagimi bilemiyorum. psikolojim alt ust.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.
canııımmmm inşallah bebişlerimizi dediğin gibi beraber büyütürüz... senin sabrına hayranım test konusunda ben olsam hiç duramazdım heraldebenim kırmızılarda hiç beklemediğim bi anda geldi vallaa :) bu ara sanırım yumurtlama dönemim olsa gerek saymıyorum artık gün mün canım ne zaman isterse o zaman çalışma modundayım... Hakkında hayırlısı olsun pembişim gerçekten sana gönülden dua ettim Rabbim inşallah kabul etmiştir ve gecikmenin nedeni bebiştir....
InsAllah canım arkadasım kader ortagım benımde dualarımda sen varsın seneye ınsAllah bebegımızle kutlarız bayram sevıncını bol bol dualar edelım Allah yuzumuzu guldursun Aminnn
kızlar elimde telefon uyuya kalmışım. destekleriniz ve dualarınız için teşekkur ederim, çok sağolun. allahım hepimize önce sağlık ve hayırlısıyla bebişlerimizi versin.
zuzum burada 1 tane devlet 1 tane de özel hastane var. devlet hastanesine gitmiyorum. zira orda takibimi yapan doktor bi lohusanın ölümüne sebep verdi ve açığa alındı. şimdiki doktorum buranın en iyisi. mecbur oturup cumayı bekliycem.
internette araştırdım. örnek ultrason görüntülerinde boş gebelik keselerine de baktım. benim ki öle deil. içinde yuvarlak yolk kesesi görünüyo.
mirrors bu doktor daha ilk haftalardan itibaren bana hep geç döllenme diyodu zaten. sata göre hep 1-1,5 hafta geriden geliyodum. bi de kesem son kontrole göre bayağı mm olarak büyümüş aslında.
inşallah bebişim daha çoookk miniktir kızlar, saklıyodur kendisini.
inşallah canımSağlık sorunun yoktur inşallah canım
canım inşallah geç döllenmedir lütfen moralini yüksek tut..doktorlar hemen korkutuyorlar bütün ihtimalleri sıralayıp...Allah bırak cnm inşallah bebişin göbüşündekizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.
Canim tunaydin. Cok sik vermiyormusun rutin kan daha yeni yapmistik die hatirliyorum ben. Bu kadar bunaltma kendini dinleme devlet gibi hqatunsun bisiycin yok massallah.. Diyetle faazlaliklarida atmisiindir tamam iste misss....
kızlar hayatımda böyle bir baş dönmesi görmedim..günlerdir vardı ama hafifti..dün çok şiddetli diyordum ama bugün başımı kaldırmadım hep yattım...kasıklarım belim müthiş aqrıyor...bir damla kahverengi leke gelmiş..reqlime 1 hafta var...geçen ayda az olmuştum...bugün kan verdim yarın belli olucak..dua edin bnm için...
InsAllah canım bebegını sag saglım kucagına alırsın ıcını ferah tut dualarımız senınlekızlar elimde telefon uyuya kalmışım. destekleriniz ve dualarınız için teşekkur ederim, çok sağolun. allahım hepimize önce sağlık ve hayırlısıyla bebişlerimizi versin.
zuzum burada 1 tane devlet 1 tane de özel hastane var. devlet hastanesine gitmiyorum. zira orda takibimi yapan doktor bi lohusanın ölümüne sebep verdi ve açığa alındı. şimdiki doktorum buranın en iyisi. mecbur oturup cumayı bekliycem.
internette araştırdım. örnek ultrason görüntülerinde boş gebelik keselerine de baktım. benim ki öle deil. içinde yuvarlak yolk kesesi görünüyo.
mirrors bu doktor daha ilk haftalardan itibaren bana hep geç döllenme diyodu zaten. sata göre hep 1-1,5 hafta geriden geliyodum. bi de kesem son kontrole göre bayağı mm olarak büyümüş aslında.
inşallah bebişim daha çoookk miniktir kızlar, saklıyodur kendisini.
Gecmıs olsun canım benım bende adet sancısına benzer agrılar var ama daha adet yokkk:Skızlar hayatımda böyle bir baş dönmesi görmedim..günlerdir vardı ama hafifti..dün çok şiddetli diyordum ama bugün başımı kaldırmadım hep yattım...kasıklarım belim müthiş aqrıyor...bir damla kahverengi leke gelmiş..reqlime 1 hafta var...geçen ayda az olmuştum...bugün kan verdim yarın belli olucak..dua edin bnm için...
inşallah temiz çıkar... peki bu başdönmelerim ne o zaman...tahlilde bişey çıkmazsa bayram sonrası(tabi dayanabilirsem) dahiliyeye gidicem...iyice araştırsınlar neden bu kadar başım dönüyor...Rabbim gonlune gore versin umarim kotu biseyy yoktur hep iyi biseyler cikar;-) belirtilerin hamilelelik belirtileriyle aynii,allah allahh insallah psikolojik degildir en kotusu bu cunku bisey ciksa aha dersin sebebi belli ama psikolojik olunca insan kendine kiziyor ne yapiyorum ben kendime boyle die,bir ay yanlizca basima bu geldi ve kendime cok kizmistim iyiki kizmisim bebislerimi getirdi beraberinde banaa... Insallah kasinan herkese verir bir iki uccc kac tane ve ne cinsten istiyorlarsa... Aminnnnnn
InsAllah canım bebegını sag saglım kucagına alırsın ıcını ferah tut dualarımız senınle
Gecmıs olsun canım benım bende adet sancısına benzer agrılar var ama daha adet yokkk:S
Sen kan testi yaptirip da negatif almamis miydin canim? Bunlar hep hamilelik belirtisikızlar hayatımda böyle bir baş dönmesi görmedim..günlerdir vardı ama hafifti..dün çok şiddetli diyordum ama bugün başımı kaldırmadım hep yattım...kasıklarım belim müthiş aqrıyor...bir damla kahverengi leke gelmiş..reqlime 1 hafta var...geçen ayda az olmuştum...bugün kan verdim yarın belli olucak..dua edin bnm için...
kızlar hayatımda böyle bir baş dönmesi görmedim..günlerdir vardı ama hafifti..dün çok şiddetli diyordum ama bugün başımı kaldırmadım hep yattım...kasıklarım belim müthiş aqrıyor...bir damla kahverengi leke gelmiş..reqlime 1 hafta var...geçen ayda az olmuştum...bugün kan verdim yarın belli olucak..dua edin bnm için...
Bu akşam işten geldikten sonra kasıklarımda ağrım çok vardı.Regl oldum zannettim.Hemen wc ye koştum ama yok birşey.Ağrı devam ettikçe reglimi beklemeye başladım.Sanki bu ay takmıyordum ama öyle panik yaptımki anlatamam..Bu arada dolabımı temizlemeye başladım hırslı hırslı.Eşim geldi tezimlik hastası aşkım benim derken eşime bir çemkirdim.Tam kavga moduna giriyordumki ağlıyarak tek bir söze bile gücüm yok regl olmak üzereyim dedim ve ağlamaya başladım.Dolabımı ağlayarak temizledim..Eşimde yanıma gelemiyor zavallım..Neyseki ağrım geçti..Ne oldu bana böyle ya
Bu akşam işten geldikten sonra kasıklarımda ağrım çok vardı.Regl oldum zannettim.Hemen wc ye koştum ama yok birşey.Ağrı devam ettikçe reglimi beklemeye başladım.Sanki bu ay takmıyordum ama öyle panik yaptımki anlatamam..Bu arada dolabımı temizlemeye başladım hırslı hırslı.Eşim geldi tezimlik hastası aşkım benim derken eşime bir çemkirdim.Tam kavga moduna giriyordumki ağlıyarak tek bir söze bile gücüm yok regl olmak üzereyim dedim ve ağlamaya başladım.Dolabımı ağlayarak temizledim..Eşimde yanıma gelemiyor zavallım..Neyseki ağrım geçti..Ne oldu bana böyle ya
canım eczaneden test alıp yapmıştım o zaman..Sen kan testi yaptirip da negatif almamis miydin canim? Bunlar hep hamilelik belirtisi
inşallah bebiş geliyordur canım İNŞALLAH..
kızlar şuan elim ayaqım titriyor klavyeye zor dokunuyorum..kahverengi lekeler gelmeye başladı sanırım hamileyim ve düşük yapıyorum günüme daha 6 gün varsahura kalkmıştım wcye gittim kaqıda kahverengi leke sürülmüş moralim bozuldu ve direk başıma aqrı girdi üzüntüden... baş dönmesinden ayaqa kalkamıyorum belim kasıklarım çok feci aqrıyor..bu akşamda yola gidicez dışarda birsürü işim ver evdede öyle..yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok..tahlil sonucuda taaa 3te belli olucak... kesin hamileyim ve düşük yapıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?