Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

İnsallah Allah nasip eder ya hepimize Pembe Uzayan akıntın oldu mü bu ay seni yumurtladım mı yani

evet canım oldu hatta ara ara yıne oluyor sımdı yanı gu gun batım aslında ama daha bısı yok sıvılceler cıktı anlımda ergen gıbıyım hıc bole olmamıstı sol kasıgımda batmalar var ve karnımın sol tarafında ve kasıgımda damar atması gıbı pıt pıt bısı oldu gecen su an ınanmasınız ayagımda corap artı patııı var ayaklarım buz gıbı agustosun sıcagında

İnsallah hamilesindir canim Bı test yapsana akıntın olduguna göre yumurtlamissindir İnsallah tutmuştur Ben çokkkk umutsuzum

Pembemasal canım bir iki gün daha bekle ama sonra test yap. Umut dünyası, bazı belirtilerin de var, belki tutunmuştur bebiş :26:

bayramdan sonra doktora gıdıcektım zaten tatlım baksın su pco ıncılerım dokulmus mu :) ınsAllah orda anlasırlır hersey adet olmasam

Bayramdan sonraya dayanabilecek misin ki? Neyse ki koşuşturma olur bayram diye, biraz çabuk geçer zaman. Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Kızlar bugün oruç başıma vurdu.Uykusuzdum zaten, resmen baygınlık geçirdim. Başımı koyduğum yerde sızmışım yarım saat Hala acayip bir boşluk, uyku hali var.

gecer canım alıstım sabretmeye uyu tatlım ıste ıftada cok var ben de ıftara kadar herseyı hazırlıyorum ama az yıyorum sonra kızıyorum kendıme nıye yemedım dıye aklımda ne menuler var ne menuler

gecer canım alıstım sabretmeye uyu tatlım ıste ıftada cok var ben de ıftara kadar herseyı hazırlıyorum ama az yıyorum sonra kızıyorum kendıme nıye yemedım dıye aklımda ne menuler var ne menuler
Benim menüm hazır hemen yapacağım halim olursa. Bembeyaz kesilmişim, yüzümü gözümü yıkadım da kendime geldim. Akşam erkenden yatıcam derin derin uyuycam inşallah

canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyım

hayırlısı olsun canım inşallah iki bayramı birden yaparsın..

heo diyorum eski arkadaşlar artık gelmiyorlar diye...meqer hepsi bebek topiklerine gitmişler...çok az kişi kaldık eskilerden..bu arada hamiş olup bizi bırakmayan arkadaşlarımızada sonsuz teşekkürler...

kızlar acaba biz cok olumsuz düşündüğümüz için mi kalamıyoruz hamile?beyin neye odaklanaırsa öyle olurmuş ama bu olumsuzluktan nasıl kurtulmak gerek?en azından ben cok olumsuzum,her ay nasılsa olmıyacak yine adet günü hayal kırıklıgı yaşayacam diye başlıyorum.gece gece efkar bastı bak şimdi yine hamile olan yakın arkadaşlarımı hatırladım,milletin doğumu yaklaştı bizde tık yok,hayırlısı artık...yarın hepinize dua edicem..

Kizlar test yaptim yine, Negatif bu ay olmadi sanirim. Pko firsat verir de adet olursam sogan kurune baslicam, ramazanda ara vermistim, kilo vermeye devam, insallah Rabbim hayirli zamanda bebis verecek bize de...

Son düzenleme:
adetım 8 gun gecıktı....adetın bırıncı yada ıkıncı gunu knda gebelık testı yaptırdım ve negtf cıktı..ultrasonla falan kontrol edılmedı adet getırıcı ılac verdı gonderdı..kullanmayı dusunmuorm..dn ıdrar testı yaptım oda tek cızgı..arada bir agrım oluyo ama gıdıyo sonra ayaklarım buz gıbı atesımde ortalama 37.5 sureklı..gecen ay yapılan kontrollerde yumurtalıklar tertemız cıkmıstı kıst falanda yoktu ki bu ay olmycagını dusunuodum stres falanda hıc yoktu...suan akıntım var cok fazla rahatsız edıyo..baska bı topıkte arkadaslar gec dollenme olabılır dedıler hep ama ben ne oldu bılmıyorum bana ne olmus olabılır bı fıkrınız vrmıı?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…