- Konu Sahibi pembemasal
-
İnsallah Allah nasip eder ya hepimize Pembe Uzayan akıntın oldu mü bu ay seni yumurtladım mı yani
İnsallah Allah nasip eder ya hepimize Pembe Uzayan akıntın oldu mü bu ay seni yumurtladım mı yani
evet canım oldu hatta ara ara yıne oluyor sımdı yanı gu gun batım aslında ama daha bısı yok sıvılceler cıktı anlımda ergen gıbıyım hıc bole olmamıstı sol kasıgımda batmalar var ve karnımın sol tarafında ve kasıgımda damar atması gıbı pıt pıt bısı oldu gecen su anınanmasınız ayagımda corap artı patııı var ayaklarım buz gıbı agustosun sıcagında
polikıstık ovel oldgum ıcın belkı basıt bır gecıkmedır dıyorum canım ben de umutsuzum aslında da hayırlısı ama test bana uzak yaaİnsallah hamilesindir canim Bı test yapsana akıntın olduguna göre yumurtlamissindir İnsallah tutmuştur Ben çokkkk umutsuzum
polikıstık ovel oldgum ıcın belkı basıt bır gecıkmedır dıyorum canım ben de umutsuzum aslında da hayırlısı ama test bana uzak yaa
Valla Maşallah canim ben o kadar sabırsızlık ki suan bile yapmak istiyorum offffff ne zaman aklım basıma gelecek
ben artık çift çizgi diye bişi olduğuna inanmıyorum
Pembemasal canım bir iki gün daha bekle ama sonra test yap. Umut dünyası, bazı belirtilerin de var, belki tutunmuştur bebiş :26:
bayramdan sonra doktora gıdıcektım zaten tatlım baksın su pco ıncılerım dokulmus mu :) ınsAllah orda anlasırlır hersey adet olmasam
Bayramdan sonraya dayanabilecek misin ki? Neyse ki koşuşturma olur bayram diye, biraz çabuk geçer zaman. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Kızlar bugün oruç başıma vurdu.Uykusuzdum zaten, resmen baygınlık geçirdim. Başımı koyduğum yerde sızmışım yarım saatHala acayip bir boşluk, uyku hali var.
Benim menüm hazır hemen yapacağım halim olursa. Bembeyaz kesilmişim, yüzümü gözümü yıkadım da kendime geldim. Akşam erkenden yatıcam derin derin uyuycam inşallahgecer canım alıstım sabretmeye uyu tatlım ıste ıftada cok var ben de ıftara kadar herseyı hazırlıyorum ama az yıyorum sonra kızıyorum kendıme nıye yemedım dıyeaklımda ne menuler var ne menuler
canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?