Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Rabbim bu mübarek, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen geceden nasiplenmek nasip etsin, gecemiz mübarek olsun...
Ya Varis sen yardım et, Ya Evvel sen yardım et, neslinden hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et. bu isteğimizde yanlışa düşmekten koru, hayırlısını istemeyi ve hayırlısı için sabretmeyi nasip et. bizi evlatlarımızla sınama, sevdiklerimizden ayırma. bizi bize bırakma, sen yardım et Ya Evvel, Ya Varis sen yardım et...

kızlar bilinçaltım bana çok kötü oyunlar oynuyor rüyalarımda. size de oluyor mu

yaaa bende bugün sabaha kadar diş gördüm dişlerimden biri çıkıyor kökü çıkmıyor.sonra ben kendi elimle bir diş çıkardım ama dişin kökü altın çok şaşırdım ana altın dişim var diye hayır olsun

ayyy sabah sabah ne güzel dua ettin.allah razı olsun.

çok kaşınıyorum canım pişik olsa görürdüm diye düşünüyorum

bu hijyenik temizleyiciler var ben normalde de kullanıyorum hatta, numismed gibi... ondan kullanıp, sürekli ütülü iç çamaşırı giyersen toparlarsın gibi geliyor bana canım.

Herkezi taniyorum muhabbetim paylasimim var birakamiyorum.. Bu arada. C.tesi benim dr kontrolum arife gunu... Bayramin ilk gunu herkese mujdeyi vercem daha kimse bilmiyor,ikizse cifte bayrammm.. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Bol bol duaaa kuru...

canım hamileyken kötü rüyalar görmen çok normal merak etme ben ne rüyalar görüyodum her akşam bi bilsen ama artık azaldı

çok korkuyorum seastire. dün gece uyurken eşime bana yardım et arabana gitmemi istiyorlar demişim. rüyamda da arabayı bi türlü çalıştıramıyordum. sonra önüme çiğ et koydular ye diye. sonra baktım başka bişey oldu tabaktaki. bebeğim diye ağlamaya başladım. rüyalarımın şerrinden rabbime sığındım ama artık uyumak istemiyorum. gece olsun istemiyorum. teşekkür ederim beni anladığın için

bende öyleydim canım cinayetler görüyodum sonra hep kanamam oluyodu bebeğimi düşürüyodum daha neler neler . bunların hepsi hamilelikten dolayı görülen rüyalar

Gunaydinn guzel teyzoslar siazi cok ozledik bizz amaaa;-) nasiliz var mi yeni umutlar ,yeni bekleyisler..?

günaydun zuzuuuu, umut hep var canım :) 1 hafta sonra belli olacak bakalım kısmet hayırlısı her şeyin...
dua et bize de bugün olur mu?

bacılarım nasılsınızzz...
bugün daha iyyim ben, işlerde hafifledi sankim millet bayram havasına girdi şimdiden...

zuzuuummmmmmmmmmmm ikiz mi senin bebişlerr. ne kadar güzel ay biri kız biri erkek olsa super olur... tebrikler canım...
benim de bu perşembe doktor kontrolüm var. kalp atışları için. inşallah pıt pıtları duyarız. eğer herşey yolunda ise bayram da bizde ulusal yayına geçicez akrabalar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…