- Konu Sahibi pembemasal
-
ınsAllsh canım evet oyle oldu bıraz ama olsun ınsAllah yez zamanda bızler de katılırız aralarınahayırlısı olsun canım inşallah iki bayramı birden yaparsın..
heo diyorum eski arkadaşlar artık gelmiyorlar diye...meqer hepsi bebek topiklerine gitmişler...çok az kişi kaldık eskilerden..bu arada hamiş olup bizi bırakmayan arkadaşlarımızada sonsuz teşekkürler...
kızlar acaba biz cok olumsuz düşündüğümüz için mi kalamıyoruz hamile?beyin neye odaklanaırsa öyle olurmuş ama bu olumsuzluktan nasıl kurtulmak gerek?en azından ben cok olumsuzum,her ay nasılsa olmıyacak yine adet günü hayal kırıklıgı yaşayacam diye başlıyorum.gece gece efkar bastı bak şimdi yine hamile olan yakın arkadaşlarımı hatırladım,milletin doğumu yaklaştı bizde tık yok,hayırlısı artık...yarın hepinize dua edicem..[/QUOTE
olabılır canım ama stres yapamamız gerek bı te kafaya takmamamız tabı kolay olmuyor hele oolumsuz dusunce benım hıc mı cocugum olmıyıcak yok mu Allah sabır versın hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze tez zamanda Amin
Ah su pco aynı derttt benım adetımden 1 gun gectı canım beklemedeyım hayırlara ınsALLAHKizlar test yaptim yine, Negatifbu ay olmadi sanirim. Pko firsat verir de adet olursam sogan kurune baslicam, ramazanda ara vermistim, kilo vermeye devam, insallah Rabbim hayirli zamanda bebis verecek bize de...
canım nıe ultrasonla bakmadı kı oyle testler dogrultusunda ılac verdı anlamadım ama ıstersen baska bı doktora gorun hayırlara ınsAllahadetım 8 gun gecıktı....adetın bırıncı yada ıkıncı gunu knda gebelık testı yaptırdım ve negtf cıktı..ultrasonla falan kontrol edılmedı adet getırıcı ılac verdı gonderdı..kullanmayı dusunmuorm..dn ıdrar testı yaptım oda tek cızgı..arada bir agrım oluyo ama gıdıyo sonra ayaklarım buz gıbı atesımde ortalama 37.5 sureklı..gecen ay yapılan kontrollerde yumurtalıklar tertemız cıkmıstı kıst falanda yoktu ki bu ay olmycagını dusunuodum stres falanda hıc yoktu...suan akıntım var cok fazla rahatsız edıyo..baska bı topıkte arkadaslar gec dollenme olabılır dedıler hep ama ben ne oldu bılmıyorum bana ne olmus olabılır bı fıkrınız vrmıı?????????
Oooo gelmıs kacaklar sabahın körü burdayım kımsecıkler yok bende topık topık gezıyorum boşanıyorum dıye bır topık vardı orda kaldım neler oluyor hayatta yaaa valla sanslıyız bız herneyse nörüyonuz bakimmm bu sabah gune ıyı basladım bakalım ılerlıyen saatler ne olur ahh ayseee dun senden sonra sorsan iş yapacaktım dimi bir uyumusum 5 te kalkmısım inanamadım kendıme yemekte yapmadım vardı dunden kalnlar dıye ayy nolacek bu halım yaaa oofff
günaydın kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşş
amin inşallah cancağzımmm.allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin
kızlar ikili test yaptırmayı düşünüyomusunuz ???
ben düşünüyorum ikili test kaçıncı haftada yapılıyorrr.bide kız sen bilirsin bugün sanki kaburgamın altına doğru kasıklarıma kadar ağrım var kaç gündür yoktu ne olabilir sence
11 ile 14. haftalar arasında yapılıyo tatlım hamile kalmadan önce bendede oluyodu ama niye oluyo bilmiyorum tatlım
kız ben hamileyim acaba rahim büyüdüğü içinmi ağrıyor bide sol kasığım ama
Olumsuzluk seni strese iter döllenmeyi bile önler canım. Eğer stresle başedemiyorsan bitki çayları ve pasiflora önerebilirim.Bpl bol dua et.kızlar acaba biz cok olumsuz düşündüğümüz için mi kalamıyoruz hamile?beyin neye odaklanaırsa öyle olurmuş ama bu olumsuzluktan nasıl kurtulmak gerek?en azından ben cok olumsuzum,her ay nasılsa olmıyacak yine adet günü hayal kırıklıgı yaşayacam diye başlıyorum.gece gece efkar bastı bak şimdi yine hamile olan yakın arkadaşlarımı hatırladım,milletin doğumu yaklaştı bizde tık yok,hayırlısı artık...yarın hepinize dua edicem..
Çalışmalara devam, durmak yokKizlar test yaptim yine, Negatifbu ay olmadi sanirim. Pko firsat verir de adet olursam sogan kurune baslicam, ramazanda ara vermistim, kilo vermeye devam, insallah Rabbim hayirli zamanda bebis verecek bize de...
Canım ultrasonla bakılmadan ilaç verilmez ki, sen başka doktora git. Döllenme olsa kanda çıkardı bence.Akıntın da fazla ise doktora gidip güzelce muayene oladetım 8 gun gecıktı....adetın bırıncı yada ıkıncı gunu knda gebelık testı yaptırdım ve negtf cıktı..ultrasonla falan kontrol edılmedı adet getırıcı ılac verdı gonderdı..kullanmayı dusunmuorm..dn ıdrar testı yaptım oda tek cızgı..arada bir agrım oluyo ama gıdıyo sonra ayaklarım buz gıbı atesımde ortalama 37.5 sureklı..gecen ay yapılan kontrollerde yumurtalıklar tertemız cıkmıstı kıst falanda yoktu ki bu ay olmycagını dusunuodum stres falanda hıc yoktu...suan akıntım var cok fazla rahatsız edıyo..baska bı topıkte arkadaslar gec dollenme olabılır dedıler hep ama ben ne oldu bılmıyorum bana ne olmus olabılır bı fıkrınız vrmıı?????????
Okuyacağım inşallah Ayşe, sağol bilgi verdiğin için.günaydın canlarım benim yasılsınız.herkez bugün 313 kere asyetel kürsi okusun şimdiden başlayın sonra allahtan dileğini dileyin.ben başladımşimdiden 60 yaptım kızlar bugün güzel bir gün herkes değerlendirsin allahım bütün meleklerini bugün aşşağıya yani yeryüzüne gönderiyor.dileklerin umutların olduğu bir gün.ben berat kandilinde 313 kere ayetel kürsi okudum benim dileğim kabul oldu.
biliyorum hamile olduğunu canım. olabilir kasık ağrısı çok normal sakın dert etme onu
ayyy bilmiyorum canım sıkıldı acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum
Olumsuzluk seni strese iter döllenmeyi bile önler canım. Eğer stresle başedemiyorsan bitki çayları ve pasiflora önerebilirim.Bpl bol dua et.
Çalışmalara devam, durmak yok
Canım ultrasonla bakılmadan ilaç verilmez ki, sen başka doktora git. Döllenme olsa kanda çıkardı bence.Akıntın da fazla ise doktora gidip güzelce muayene ol
Okuyacağım inşallah Ayşe, sağol bilgi verdiğin için.
Herkesin kandili mübarek olsun
kız niye aklına kötü şeyler getiriyosun yaa güzel şeyler düşünsene birazzzkızıyorum ama normal o ağrıların . bende geçen gün sancılandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?