- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba benim de çok sivilcem çıkmazdı ama yaklaşık bir hafta hkadar önce yüzüm sivilce doldu aynı sorunlar bende de var göğsümün kenarlarında bir ağrı karnımda da adet sancısına benzer bir ağrı var, yarın büyük gün bakalım adetim gelmezse test yapacağım hayırlısı olsun doğum günümden iki gün önce hayırlı haber alırım inşallah, bekleyen herkesin hayırlı haberler alması dileğiyle
ben pco oldugum ıcın adet tam gunune denk gelmıyor bazen hazıranın 10u da temmuzun 13 de sımdı de 13 agustos ta bakalım:) ramazandan dolayı bagırsak hareketlerı mı oluyor tam emın degılım benım normalde regl de karında damar atması olmazdı 2 gun once sabah az sol kasıkta damar atması gıbı bısı oldu ıftardan sonra bulasıklarla ugrasıren aynı sol kasıgımda karnıma kadar uzanan bı damar atması gıbı bısı oldu hayırlara ınsAllah
canım bozma adamı işte sevinsin ne olacak, zaten dr arife günü kesinleşecek, demedi mi eşinin yanında? ilaçlarını aksatma şu anda önemli bir dönemdesin canım. ayyy gelse de arife günü öğrensek şu haberi :))
Damar atması nasıl birşey bilmiyorum ama benimde kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı var, buraya yazdıkça daha çok ümitleniyorum ben hayırlısı olsun ümidimiz boşa çıkmaz inşallah
şöyle söyleyeyim her hamilelik farklı oluyor. aynı kişinin geçirdiği hamilelikler bile aynı olmuyor. benim ilk hamileliğimde adete 10 gün varken şişmiş ve çok acır hale gelmişti. ama gebeliğim sağlıksızdı. bunda ağrı acı yoktu ama çok şükür sağlıklı bi gebelik
Insallah tatlim,bilgilendircem cikar cikmazz...bu arada gogus hassasiyetinden bahsetmisin. Adettede siserdi ama benim hamislikteyken 10 gun onceden basladi agrim o kdr cokki sagdan sola donemiyorum. Buda kisiden kisiye farklilik gosterir yok bi problem stres yok benim arkadasiminki hicc acimiyo benimki tass disardan goren silikonmu der eskisinin durumu 85ti simdi 90 oldu simdidenn dusun...
Canim hicc bunaltma kendini,herkeste olmaski ayni seyler benim yengem yegenlermde uyudu yedi yanliza ne kusma ne biseyy massallah ikiz cikardi hatun. Benimde yok napiyim miss gibi besleniyorum organik bahceden kendime depo yapiyorum valla saglikli saglikli takma ole kusunca cok saglikli anne adalarini rahatlatmak icin soylenmis bazi seylerden biride buu,ye ic yatt kendinide yorma ne camasiri ne utusu yaa yatsana kiziimmm...
amin canım inşallah...Tesekkur ederim cnm. Ben 3 temmuzda regl oldum yumurtlama gunlerini kacirmadim bakiyim hamismiyim die adetten 5 gun once kan verdim koca bir sifirr... Esime dedimki bebis yok bu ayy istedigin bigi olsun ozgurce iliski dedimm sevincten uctu o 5 gun 3 kez iliski oldu... Ne bacaklar dikildi ne oyle uyidndu malum sahur var,orucumuda tuttum bir guzel.. Son iliskimizin uzerinden 3 gun gecmistiki ayin 28i adete var iki gun kahve bir leke,ahaa geliyor dedim benimki iliskide tetikler yaa hani tikir tikir isliyo saat diye kendimi avutuyorum bu arada esimle birlikte gidices dr 3.gun randevumuzu almisizzz... Baktim gerisi gelmess tik yok bekle bekle 5. Gun yani aertik adetimin bitmesi gereken gun arkadasima ugradim eczacim bana bi test ver dedim onumuzdeki ay icin,aldim hemen gizlice girdim vc ye tak die cikti hatta onaylamasi icin seastreye resimli msj gonderdim tamamdir diyince ertesi gun kan verdim 390 5 gun sonra 7500 oldu o deger simdi kimbilir kactir. Rabbime sukurler olsun karindan kesemizi gordu kucuk bile olsa... Cumada cift kesenin anlamini ogrenmeye gidicem ve tahlillerimi goturcem. Dua edin herseyin hayirlisi... Isteyen herkese insallah...
ben pco oldugum ıcın adet tam gunune denk gelmıyor bazen hazıranın 10u da temmuzun 13 de sımdı de 13 agustos ta bakalım:) ramazandan dolayı bagırsak hareketlerı mı oluyor tam emın degılım benım normalde regl de karında damar atması olmazdı 2 gun once sabah az sol kasıkta damar atması gıbı bısı oldu ıftardan sonra bulasıklarla ugrasıren aynı sol kasıgımda karnıma kadar uzanan bı damar atması gıbı bısı oldu hayırlara ınsAllah
Damar atması nasıl birşey bilmiyorum ama benimde kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı var, buraya yazdıkça daha çok ümitleniyorum ben hayırlısı olsun ümidimiz boşa çıkmaz inşallah
canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyımamin canım inşallah...
çok güzel anlatmışsın.. sen doktora cuma gideceksen ben haberini burdan alırım bitanem cuma akşamı çıkıcaz yola...hadi az kaldı hayırlısı inşallah...
pembişim senin bat bugünmüydü?
canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyımamin canım inşallah...
çok güzel anlatmışsın.. sen doktora cuma gideceksen ben haberini burdan alırım bitanem cuma akşamı çıkıcaz yola...hadi az kaldı hayırlısı inşallah...
pembişim senin bat bugünmüydü?
ben en son yazdığım günün gecesinde adet oldum acaba benmi hamile kalamıorum 3 aydır olmuo
ben en son yazdığım günün gecesinde adet oldum acaba benmi hamile kalamıorum 3 aydır olmuo
gittim yumurtalıklarda bi sorun yokmuş bide 22 sinde simir testinin sonucu çıkıcak istemeyenler hemen kalıo isteyince olmuo
Benİm beşinci ayım beklemedeyim Bat 25 Temmuz ama çokk umutsuzum
Ya kızlar bide bu duygu ikonlarını nerden kullanıyorsunuz bende yok
inşallah seninde kafan rahatlar isteyen ve bakabilecek vicdanı olan herkese nasip etsin inşallah
çok farklı durumda değiliz sende düşünmemeye çalışmalısın 1 yıla kadar vaktimiz var olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?