Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

ben pco oldugum ıcın adet tam gunune denk gelmıyor bazen hazıranın 10u da temmuzun 13 de sımdı de 13 agustos ta bakalım:) ramazandan dolayı bagırsak hareketlerı mı oluyor tam emın degılım benım normalde regl de karında damar atması olmazdı 2 gun once sabah az sol kasıkta damar atması gıbı bısı oldu ıftardan sonra bulasıklarla ugrasıren aynı sol kasıgımda karnıma kadar uzanan bı damar atması gıbı bısı oldu hayırlara ınsAllah

Damar atması nasıl birşey bilmiyorum ama benimde kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı var, buraya yazdıkça daha çok ümitleniyorum ben hayırlısı olsun ümidimiz boşa çıkmaz inşallah

Insallah tatlim,bilgilendircem cikar cikmazz...bu arada gogus hassasiyetinden bahsetmisin. Adettede siserdi ama benim hamislikteyken 10 gun onceden basladi agrim o kdr cokki sagdan sola donemiyorum. Buda kisiden kisiye farklilik gosterir yok bi problem stres yok benim arkadasiminki hicc acimiyo benimki tass disardan goren silikonmu der eskisinin durumu 85ti simdi 90 oldu simdidenn dusun...

Damar atması nasıl birşey bilmiyorum ama benimde kasıklarımda hatta bacaklarımda ağrı var, buraya yazdıkça daha çok ümitleniyorum ben hayırlısı olsun ümidimiz boşa çıkmaz inşallah

tuaf bısı dı canım pıt pıt karınından bısı atar gıbı ama bagırsak hareketlerı de olabılır ve ayaklarım buz gıbı coraplarla gezıyorum agustosun ortasında:)

canım benim sormam hamilelik açısından ziyade artık adette bile olmuyor. benim de adetlerim çok düzenlidir yalnız kendimi bildim bileli çok ağrım olur adetin ilk günü, dayanamam ilaç içerim hep. hamilelik için dersen o kısmı bilmiyorum hiç gebe kalmadım henüz :) ama sende de aynı durumun olması içimi rahatlattı sağol canım.

benim durumum bu aya özel olsa o kadar takılmıcam ama önceden hep şişerdi, adet olmama 1 gün kala normale dönerdi, neredeyse 4-5 aydır bu durum hiç yok. hep aynı.

nerde yatıyorum anacım ben bir hafta boyu nca gömleğimin üzerinde yemek lekesiyle gezdim yıkamaya dermenım yok diye maşşallah benim koca bir hafta içinde 15 tşört 5 şort giymiş dün ütü yap yap bitiremedim .sinirimden ağlıcaktım dün birdaha bukadar çok üstümü değiştirmicem dedi.dün gördü halimi hamilelikten doplayı sürekli terliyorum bide üzerine ütü tam bunaldımmm

amin canım inşallah...
çok güzel anlatmışsın.. sen doktora cuma gideceksen ben haberini burdan alırım bitanem cuma akşamı çıkıcaz yola...hadi az kaldı hayırlısı inşallah...

pembişim senin bat bugünmüydü?

canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyım

canım hazıranın 10 da oldum temmuzun 13 de sımdı beklemedeyım

ben en son yazdığım günün gecesinde adet oldum acaba benmi hamile kalamıorum 3 aydır olmuo

canım merak etme bı doktora gıttınmı hıc test falan yaptı mı hem ole ha dıyınce hamıle kalınamıyormus ben de cocuk dusnmeyı baslayınca ogrendım ole olsaydı dunya daha bı karısırdı cocuk kolay olmuyor umudunu yıtırme

gittim yumurtalıklarda bi sorun yokmuş bide 22 sinde simir testinin sonucu çıkıcak istemeyenler hemen kalıo isteyince olmuo

aynen onların kafaları rahat ya cocuk cocuk takmamıslar bızım gıbı onların hemen oluyor bız de takmamalıyız bunları yazarken sen becerebılıyormusun dıye sorarsan denıyorum en azından:) son bahara dogru kocamla bır tatıl pılanımız var Allah kısmet ederse rahatlıyıcam ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…