- Konu Sahibi pembemasal
hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar kızlarr özledim hepinizi giremiyorum bu ara kendinize iyi bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akıntım şeffaf beyaza döndü. Sanırım üşüttüğüm içi gördüm diğerini. Ağrılar hala devam.Ama biz değerlendiremedik Sağlık olsun bakalım hayırlısı
hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar kızlarr özledim hepinizi giremiyorum bu ara kendinize iyi bakın[/QUOsbTE]
Sende kendine iyi bakk ozleetme emi tatlim,yavrumun biricik teysesii
hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar kızlarr özledim hepinizi giremiyorum bu ara kendinize iyi bakın[/QUOsbTE]
Sende kendine iyi bakk ozleetme emi tatlim,yavrumun biricik teysesii
artık uğrarım tatlım annem düzeldi baya oğluşumun güzel teyzesi yeğenime(yeğenlerime) iyi bak sende emi:)) öpüyorum sizleri ben şimdi iftara gidiyorum görüşürüz
Pericim sana umut olsun soylediklerim. Yumurtlama gununu kacirmadigim halde addetime 4 gun kala. Iliskiye girdik hemde kan testinde negaatifi gormusum moral bozuk yeni aya girmeden adet olmadan is pisirelim dedik. Uc gun sonra kahve bir akinti devami yokk gun ha geldi ha gelecek tam umidi kesmisken goguslerim iyice belirginlesti akintim saridan beyaza donustu. Bu ay cok umutluydum biiliyormus gibi asprin progestan ve vitamine baslamistim takk adetimi 7 gun gecti oyle cikti sipa meydana bakalim daha neler gorucess... Bol bolda mercimek corbasi icc. Ovulasyon donemi falan hikayee gun asri iliskiii...
Periiii bencede yumurtlama hikaye:)) Zuzu ya katılıyorum:) Ben adetten 3 gün önce hamile kalmışım:)) Ve bizde son zamanları değerlendirelim istemiştik:))
canım bazen birden fazla yumurta oluyor ve reqle yakın çatlayabiliyor..sanırım sen böyle bir duruma denk geldin...klomen falan kullanmışmıydın cnm..
Sol kasığımda iki aya yakın ağrım oldu doktora gittiğimde soldaki yumurta gelişmişti sadece. haziran ayında. hayır klomen kullanmadım.
reqline bikaç gün kala hamiş kaldıysan yumurta geç çatlamış olmalı..
Aslında hiç anlamıyorum bu işlerden:) Hiç olmayacak galiba derken birden hamile olduğumu öğrendim:) Artık o kadar alışmıştım ki testlerin negatif çıkmasına:)
Periiii bencede yumurtlama hikaye:)) Zuzu ya katılıyorum:) Ben adetten 3 gün önce hamile kalmışım:)) Ve bizde son zamanları değerlendirelim istemiştik:))
Aslında hiç anlamıyorum bu işlerden:) Hiç olmayacak galiba derken birden hamile olduğumu öğrendim:) Artık o kadar alışmıştım ki testlerin negatif çıkmasına:)
Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i,kuyuların boğmadığı YUSUF'u,bıçağın kesmediği İSMAİL'i,koruyan RABBİM...Gül MUHAMMED aşkına sizleride korusun....
kızlar yaaaaa bende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm