• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Kızlar akıntım şeffaf beyaza döndü. Sanırım üşüttüğüm içi gördüm diğerini. Ağrılar hala devam.Ama biz değerlendiremedik :43: Sağlık olsun bakalım hayırlısı

Pericim sana umut olsun soylediklerim. Yumurtlama gununu kacirmadigim halde addetime 4 gun kala. Iliskiye girdik hemde kan testinde negaatifi gormusum moral bozuk yeni aya girmeden adet olmadan is pisirelim dedik. Uc gun sonra kahve bir akinti devami yokk gun ha geldi ha gelecek tam umidi kesmisken goguslerim iyice belirginlesti akintim saridan beyaza donustu. Bu ay cok umutluydum biiliyormus gibi asprin progestan ve vitamine baslamistim takk adetimi 7 gun gecti oyle cikti sipa meydana bakalim daha neler gorucess... Bol bolda mercimek corbasi icc. Ovulasyon donemi falan hikayee gun asri iliskiii...

hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar kızlarr özledim hepinizi giremiyorum bu ara kendinize iyi bakın[/QUOsbTE]

Sende kendine iyi bakk ozleetme emi tatlim,yavrumun biricik teysesii:-)

artık uğrarım tatlım annem düzeldi baya oğluşumun güzel teyzesi yeğenime(yeğenlerime) iyi bak sende emi:)) öpüyorum sizleri:54::54::54: ben şimdi iftara gidiyorum görüşürüz

Pericim sana umut olsun soylediklerim. Yumurtlama gununu kacirmadigim halde addetime 4 gun kala. Iliskiye girdik hemde kan testinde negaatifi gormusum moral bozuk yeni aya girmeden adet olmadan is pisirelim dedik. Uc gun sonra kahve bir akinti devami yokk gun ha geldi ha gelecek tam umidi kesmisken goguslerim iyice belirginlesti akintim saridan beyaza donustu. Bu ay cok umutluydum biiliyormus gibi asprin progestan ve vitamine baslamistim takk adetimi 7 gun gecti oyle cikti sipa meydana bakalim daha neler gorucess... Bol bolda mercimek corbasi icc. Ovulasyon donemi falan hikayee gun asri iliskiii...

zuzu canım iyi olduquna sevindim..arefe gününü bende iple çekiyorum Rabbim gönlünüze göre versin canım....arefe günü istanbulda olmucam topiqe giremem ama sana tel açar öqrenirim..hayrılısı olsun tekrardan...
zuzu ben anlamdım canım sen adetine kaç gün kala test yaptın ve negatifi gördün? ve hesabına göre yumurtlama günlerindemi hamiş kalmışsın cnm..

Periiii bencede yumurtlama hikaye:)) Zuzu ya katılıyorum:) Ben adetten 3 gün önce hamile kalmışım:)) Ve bizde son zamanları değerlendirelim istemiştik:))

Periiii bencede yumurtlama hikaye:)) Zuzu ya katılıyorum:) Ben adetten 3 gün önce hamile kalmışım:)) Ve bizde son zamanları değerlendirelim istemiştik:))

canım bazen birden fazla yumurta oluyor ve reqle yakın çatlayabiliyor..sanırım sen böyle bir duruma denk geldin...klomen falan kullanmışmıydın cnm..

canım bazen birden fazla yumurta oluyor ve reqle yakın çatlayabiliyor..sanırım sen böyle bir duruma denk geldin...klomen falan kullanmışmıydın cnm..

Sol kasığımda iki aya yakın ağrım oldu doktora gittiğimde soldaki yumurta gelişmişti sadece. haziran ayında. hayır klomen kullanmadım.

canım bende adet oldum iki gün böyle önceki hamlleliğimdeki gibi yerleşme kanaması gibi leke geldi heveslendim.bugün tam kırmızıları görünce çok üzüldüm.ama ben bir hafta öncesinden ilişkiyi bırakmıştım çok üzüldüm.sen kaç günde bir adet oluyordun yumurlaaman geç oldu da adetine 3 gün kala hamile kaldın.bundan sonra bende adet olana kadar değerlendirecem

günaydın bayyyannnlar nasılsınız bakalım benim çok uykum varr hafta sonu temizxlik çamaşır ütü derken.hiç dinlenmeden işin başına geldim

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i,kuyuların boğmadığı YUSUF'u,bıçağın kesmediği İSMAİL'i,koruyan RABBİM...Gül MUHAMMED aşkına sizleride korusun....:16:

kızlar yaaaaa:50: bende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm:43::43::43:

kızlar yaaaaa:50: bende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm:43::43::43:

Slm canım pc basında degıldım..kayınvalıdemler ıftardan sonra gıttıler ben rahatsızdım erken yattım sabahta erken kalkıyorum cok ısım var ev dandini duruyo carsaflar falan yıkanacak halım de yok:((( yavas yavas yapacam..bak cok ksısden duydum herkesın mıdesı bulanacak dıye bır kural yok sen şanslı kısılerdensın ne guzel keyfıne bak işte neden strese sokuyon kendını ooohh ne ala memleket :9:

Back