• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Slm canım pc basında degıldım..kayınvalıdemler ıftardan sonra gıttıler ben rahatsızdım erken yattım sabahta erken kalkıyorum cok ısım var ev dandini duruyo carsaflar falan yıkanacak halım de yok:((( yavas yavas yapacam..bak cok ksısden duydum herkesın mıdesı bulanacak dıye bır kural yok sen şanslı kısılerdensın ne guzel keyfıne bak işte neden strese sokuyon kendını ooohh ne ala memleket :9:

ne bileyim kız arada bi burnuma kötü koku geldiği zaman öğürüyorum.ama onun dışıonda sürekli miğde bulantım olmuyor aca bi sıkıntımı var diyorum kendi kendime üzülüyorum

Günaydın herkese

Pericim sana umut olsun soylediklerim. Yumurtlama gununu kacirmadigim halde addetime 4 gun kala. Iliskiye girdik hemde kan testinde negaatifi gormusum moral bozuk yeni aya girmeden adet olmadan is pisirelim dedik. Uc gun sonra kahve bir akinti devami yokk gun ha geldi ha gelecek tam umidi kesmisken goguslerim iyice belirginlesti akintim saridan beyaza donustu. Bu ay cok umutluydum biiliyormus gibi asprin progestan ve vitamine baslamistim takk adetimi 7 gun gecti oyle cikti sipa meydana bakalim daha neler gorucess... Bol bolda mercimek corbasi icc. Ovulasyon donemi falan hikayee gun asri iliskiii...
Canım yumurtlama günüm şaştı gibi biraz. Misal o yumurta kıvamlı akıntı yumurtlama dönemimin sonunda gelmeye başladı :37: Hala da süt beyaz bir akıntım var. Dediğin gibi sarımtırakken süt beyaza döndü. Çok üşütüp enfeksiyonumu yeniliyorum galiba bilemiyorum. Bir yandan da ümitleniyorum. Düşük yaptığım ay da akıntım böyle olmuştu. Göğüs ucu çevrem kararmış ama hassasiyet az.Belim ve kalça çevrem ağrıyor. Şu dönemim bittiğine iyice emin olayım. Sonra devam ederse doktora giderim.
Rabbim ol dedi mi yumurtlama falan hikaye biliyorum ama yine de o çok ağrı çektiğimde yaklayabilseydik belki tutunurdu. Mercimek çorbası içiyorum ama tamamen tesadüfi :34: Gün aşırı ilişki bundan sonra imkansız gibi bayram sonuna kadar. Yolculuk, bayram vs. biraraya zor geliriz :37:
Seninkilerin ikiz olduğu kesinleşti mi?

Periiii bencede yumurtlama hikaye:)) Zuzu ya katılıyorum:) Ben adetten 3 gün önce hamile kalmışım:)) Ve bizde son zamanları değerlendirelim istemiştik:))
Nasıl biliyorsun tam tarihi şaştım :nazar: Dediğin gibi her günü değerlendirmek lazım ama bizde vakit yok artık. Bu hafta belki bişiler olur. Yani topu topu 4 günümüz var

kızlar nasılsınızzzz
geçmişi okuyamıyorum. umarım hep iyi haberleriniz vardır..
ayyy ben limoniyimm.. bi hoş haldeyim. midem havada ve baş dönmelerim var...
hafta sonunu da hastanede geçirdik. eşimin böbrek sancısı tuttu. bayağı kötüydü...
şimdi de işteyim...
öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın......

kızlar nasılsınızzzz
geçmişi okuyamıyorum. umarım hep iyi haberleriniz vardır..
ayyy ben limoniyimm.. bi hoş haldeyim. midem havada ve baş dönmelerim var...
hafta sonunu da hastanede geçirdik. eşimin böbrek sancısı tuttu. bayağı kötüydü...
şimdi de işteyim...
öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın......

Geçmiş olsun canım

Nasilsiniz kislarr ozledim sizi... Ben iyice tatil moduna girdim aldim iznimi yazliktayim dalindan yiyorum herrrseyi... Yanliz ilaclarimi unutmusum 1 haftadan bisey olmas die dusunuyorum ama bilinmez kkii bunaltti beni bu drm belki yarin alirim buralarda.. Esim ikiz muhabbetine iyice kendini kaptirdi sacmaliyo resmen cook hevesli ama ne kdr zor oldugunu bilmiyor henuzz keyfini suruyo ama hayal kirikligi olusmasin die surekli gerceklerle yuzlestiriyorum bakalimkismett... Cift cekirdekli olabilme ihtimalimi dusunerek dualarimin cifter cifterr kabul alacagini varsayarak,rabbimin hepinizi mingaaa sesleriyle mukafatlandirmasini,isteyen herkesin yuzunun gulmesini,hamilelegin verdigi asiri mutlulukla sarhos olmanizi yuce rabbimden niyaz ederimm, aminnn.... Ozellikle iftar vaktine getirmwk istedim ki kabul olsun diee. Sisi se vi yo rummmm

canım bozma adamı işte sevinsin ne olacak, zaten dr arife günü kesinleşecek, demedi mi eşinin yanında? ilaçlarını aksatma şu anda önemli bir dönemdesin canım. ayyy gelse de arife günü öğrensek şu haberi :))

ayrıca kıslar nasılsınız inşallaaahhhh:) ben iyiyim şükür. dudaktan kalbenin tekrarını izleyip bunalım takılıyom:)))) nasip olursa bayramın ikinci günü annemlere gitmeyi planlıyoruz. buraya yazmıştım 700 km yol gitcem bi şey olur mu diye tavsiyenize uydum kıslar doktorda onaylayınca tamam dedi eşim de. çok özlemişim annemleri. gece rüyamda bile gördüm:) öpüyorum kıslar hepinizi.

kızlar yaa, hani hep hamilelik belirtilerinde yazıyorsunuz ya göğüs hassasiyeti var diye, bende aylardır adet döneminde bile yok bu durum. sıfır yani, hep aynılar. bu bir sorun olabilir mi acaba?
bu arada son aylarda diğer zamanlardan farklı olarak prolaktin ilacı kullandım dicem ama zaten 1 aydır onu da kullanmıyorum. ayrıca tuza dikkat ediyorum, az kullanmaya çalışıyorum. etkisi olur mu bilmem ama.

Son düzenleme:
kızlar yaa, hani hep hamilelik belirtilerinde yazıyorsunuz ya göğüs hassasiyeti var diye, bende aylardır adet döneminde bile yok bu durum. sıfır yani, hep aynılar. bu bir sorun olabilir mi acaba?
bu arada son aylarda diğer zamanlardan farklı olarak prolaktin ilacı kullandım dicem ama zaten 1 aydır onu da kullanmıyorum. ayrıca tuza dikkat ediyorum, az kullanmaya çalışıyorum. etkisi olur mu bilmem ama.

canım benim göğüslerim hamileliğin 6. haftası değişmişti. hiç bi şey hissetmemiştim ben acıma ağrı falan o zamana dek

peki normalde adet dönemlerinde olur muydu ağrı, acı?

şöyle söyleyeyim her hamilelik farklı oluyor. aynı kişinin geçirdiği hamilelikler bile aynı olmuyor. benim ilk hamileliğimde adete 10 gün varken şişmiş ve çok acır hale gelmişti. ama gebeliğim sağlıksızdı. bunda ağrı acı yoktu ama çok şükür sağlıklı bi gebelik

Merhaba kızlarr nasılsınız ben adet beklemesındeyım de bu ay bı garıp oldu anlımda cok sıvılce cıktı ergenlıkte bıle bu kadarcıkmazdı gogsumde hasasıyet var ara ara sol kasık batması da ya adetten once sıvılcelenme normalde bu kadarı normal olmamalı erkenlık donemındekı kızlar gıbıyım su an bu durumu yasayanının var mı

Merhaba kızlarr nasılsınız ben adet beklemesındeyım de bu ay bı garıp oldu anlımda cok sıvılce cıktı ergenlıkte bıle bu kadarcıkmazdı gogsumde hasasıyet var ara ara sol kasık batması da ya adetten once sıvılcelenme normalde bu kadarı normal olmamalı erkenlık donemındekı kızlar gıbıyım su an bu durumu yasayanının var mı

evet ben bu ay yaşadım ne hikmetse adetimde 5 gün geçikmişti fakat adet oldum çok sancılı oldu üstelik hayırlısı olsun...inşallah sen adet olmazsın tatlım:49:

zuzu canım iyi olduquna sevindim..arefe gününü bende iple çekiyorum Rabbim gönlünüze göre versin canım....arefe günü istanbulda olmucam topiqe giremem ama sana tel açar öqrenirim..hayrılısı olsun tekrardan...
zuzu ben anlamdım canım sen adetine kaç gün kala test yaptın ve negatifi gördün? ve hesabına göre yumurtlama günlerindemi hamiş kalmışsın cnm..

Tesekkur ederim cnm. Ben 3 temmuzda regl oldum yumurtlama gunlerini kacirmadim bakiyim hamismiyim die adetten 5 gun once kan verdim koca bir sifirr... Esime dedimki bebis yok bu ayy istedigin bigi olsun ozgurce iliski dedimm sevincten uctu o 5 gun 3 kez iliski oldu... Ne bacaklar dikildi ne oyle uyidndu malum sahur var,orucumuda tuttum bir guzel.. Son iliskimizin uzerinden 3 gun gecmistiki ayin 28i adete var iki gun kahve bir leke,ahaa geliyor dedim benimki iliskide tetikler yaa hani tikir tikir isliyo saat diye kendimi avutuyorum bu arada esimle birlikte gidices dr 3.gun randevumuzu almisizzz... Baktim gerisi gelmess tik yok bekle bekle 5. Gun yani aertik adetimin bitmesi gereken gun arkadasima ugradim eczacim bana bi test ver dedim onumuzdeki ay icin,aldim hemen gizlice girdim vc ye tak die cikti hatta onaylamasi icin seastreye resimli msj gonderdim tamamdir diyince ertesi gun kan verdim 390 5 gun sonra 7500 oldu o deger simdi kimbilir kactir. Rabbime sukurler olsun karindan kesemizi gordu kucuk bile olsa... Cumada cift kesenin anlamini ogrenmeye gidicem ve tahlillerimi goturcem. Dua edin herseyin hayirlisi... Isteyen herkese insallah...

evet ben bu ay yaşadım ne hikmetse adetimde 5 gün geçikmişti fakat adet oldum çok sancılı oldu üstelik hayırlısı olsun...inşallah sen adet olmazsın tatlım:49:

oyle canım adet olamamsı bebegın olması en guzelı de pco oldugum ıcın duzenlı adet olsam bıle sevınıcem Allah hayırlısını versın

Merhaba benim de çok sivilcem çıkmazdı ama yaklaşık bir hafta hkadar önce yüzüm sivilce doldu aynı sorunlar bende de var göğsümün kenarlarında bir ağrı karnımda da adet sancısına benzer bir ağrı var, yarın büyük gün bakalım adetim gelmezse test yapacağım hayırlısı olsun doğum günümden iki gün önce hayırlı haber alırım inşallah, bekleyen herkesin hayırlı haberler alması dileğiyle

kızlar yaaaaa:50: bende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm:43::43::43:

Canim hicc bunaltma kendini,herkeste olmaski ayni seyler benim yengem yegenlermde uyudu yedi yanliza ne kusma ne biseyy massallah ikiz cikardi hatun. Benimde yok napiyim miss gibi besleniyorum organik bahceden kendime depo yapiyorum valla saglikli saglikli takma ole kusunca cok saglikli anne adalarini rahatlatmak icin soylenmis bazi seylerden biride buu,ye ic yatt kendinide yorma ne camasiri ne utusu yaa yatsana kiziimmm...

Back