• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

merhaba kızlar,hepinize hayırlı cumalar diliyorum...bacişlerr yarın Allah kısmet ederse Aziz Mahmut Hüdayi türbesini ziyaret edicem.Sizler için ve diğer tüm sevdiklerim içinde bol bol dua edicem.Allah ım umarım Aziz Mahmut Hüdayi hazretlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul eder.

Son düzenleme:
Bende karanfil kaynatip iciyorum ama bakalım olmazsa Ari sütunu denirim bu ay yumurtladım bakalım 10 güne sonuc belli olur uzun beklemek cok zor insan negatifi görünce galiba benim bebeğim hiç olmayacak diyor Allah korusun ve Allah sabır versin

Bende karanfil kaynatip iciyorum ama bakalım olmazsa Ari sütunu denirim bu ay yumurtladım bakalım 10 güne sonuc belli olur uzun beklemek cok zor insan negatifi görünce galiba benim bebeğim hiç olmayacak diyor Allah korusun ve Allah sabır versin

hiç umutsuzluğa kapılma. beklemek gerçekten zor haklıısn. bak ben bi arkadaşımla aynı hamile kaldım o bi ay sonra doğum yapacak. olmayacak diye bi şey yoktur canım Allah izin verdikten sonra. kaybetmek çok acıydı beklemek de zor olsa gerek. Rabbim korusun hepimizi ve sabırlar versin dediğin gibi

öptüm seni de canım. tatilin keyfini çıkar. hem hamileliklerin önemli bi kısmı tatil sırasında oluşuyormuş rahat çünkü kafalar:) ben kaçıyorum iftara hazırlanayım bari. görüşürüz yinee

sana da merhaba diyeyim de çıkayım pembe masal. nasılsın ii misin görüşmeyeli. ii bak sende canım kendine. hayırlı cumalar sana da

Merhaba kızlar..

benim kırmızılar geldi ayın başında ama gezip tozmaktan haber vermedim:) Pembemasal , canım yeni tarihim 30 ağustos.. hala ağustosdayom yani;)

Kızlar ben geldim yazliktayiz ve burası cok guzel girmiyeyim duyordum ama dayanamadım girdim bu ay hiç birşeyi hissetmiyorum sadece progestan vermişti doktorum onu kullanıyorum Bakalım Hayırlısı
Zuzu hayırlı olsuncanim hamileymissin :) Allah bizede nasip etsin İnsallah.... Bebisiniz ikiz olabilir çünkü progestan çoklu gebelik yapabiliyormuş
Hepinize hayırlı iftarlar...

Merhaba canim ozletmistin kendini,buradan giderek atamassin kafandan ben yapamamistim en azindan:-D rabbim gonlundekini kanina versin ins.en kisa zamanda. Bende suanda yazliktayim dusuk tehlikem oldugu icin yillik iznimi aldim burada kayinvalidem bakacak bana temis hava denizz miss,ama denize girmek bile yasak bana zaten gebelik sistiti olmusum:-( canim progestanin yaptigini ilk duydum ama kuvvetli bir hormon ilaci oldugundan olabilir kii ben adet oncesi basladim icmeye. Hayirlisi olsun arife gunu alicam son hhaberi ,bakalim tekmi cift mi:))) rabbim isteyen herkese versinn...

Telaşlanmanı gerektirecek bir durum yokmuş bak.
Demek ki yumurtlama döneminden kaynaklanmış o ağrılar. Ben de normalim yani :37:
Hakkında hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim canım :16:
Hayırlısı olsun canım. Benim pembe lekelenme başladı sanırım umutlar gelecek aya kaldı
canım beşki yerleşme kanamasıdır..dur bakalım sabah ola hayrola:34:
Merhaba kızlar..

benim kırmızılar geldi ayın başında ama gezip tozmaktan haber vermedim:) Pembemasal , canım yeni tarihim 30 ağustos.. hala ağustosdayom yani;)

banucum nerelerdesin sen....özledin senii :16:

sana da merhaba diyeyim de çıkayım pembe masal. nasılsın ii misin görüşmeyeli. ii bak sende canım kendine. hayırlı cumalar sana da
sagol tatlım benım ben ıyım sen nasılsın umarım ıysındır
Merhaba kızlar..

bebısımm hadı hayırlısı gezıp tozdugunu bılıyorum tatlım :P da ben lıstenın ucunu kacırdım:D eklerız ya da bı arkadas yazar artık fazla acmıyorum burayı ben de adet beklemesındeyım :) optummmmm:16:

Offff ne uykucu bir topik yaaaaaaa:4:barı gelene kadar hava serım boyumu aşan ütülerimi yapam kimseden fayda yok:14:bu arada gununuz aydın olsun paranız sahıldekı kum tanelerı kadar coooooooooooooooooooooooooooook olsun saglıgınız agrı dagı kadar uzun olsun:9:sizleri sefiyoooommm:16:

çok teşekkür ederim canım :16:

canım beşki yerleşme kanamasıdır..dur bakalım sabah ola hayrola:34:

banucum nerelerdesin sen....özledin senii :16:

bende özledim kuzum ama valla yaz tatili moduna aldım kendimi ondan kayıbım:)) Sen nasılsın hayatım?

sagol tatlım benım ben ıyım sen nasılsın umarım ıysındır

bebısımm hadı hayırlısı gezıp tozdugunu bılıyorum tatlım :P da ben lıstenın ucunu kacırdım:D eklerız ya da bı arkadas yazar artık fazla acmıyorum burayı ben de adet beklemesındeyım :) optummmmm:16:

Biliyorum bildiğiniiii:) Liste için yazmadım zaten kuzum takma kafana, haber vereyim sizlere istedim.. yaz tatili modundayım ama unutmuş değilim kimseyi:)
Ama cuma doktora gittim , pazartesi hormon testleri yapacaklar , haftaya cuma da sonuçlarını alacağım doktordan. bakalım bir sorun var mı yok mu görücez. haber veririm yine;)

canım çok sıkkın kızlar. ütü yapıyordum tam gömleği diğerlerinin yanına asacaktım bi çıkardım 3 gömlek birden kirlendi yine. oturdum hırsımdan ağladım. temizlik yaptım tekrar. of kızlar rabbime şikeyet gibi gitmesin ama ne zormuş şu mide bulantılı hamilelik. allah beterinden korusun. daha sıkıntılı yaşatmasın. geçti derken yeniden başlıyo herşey. inşallah benden daha daha rahat hamilelikler geçirirsiniz sizler bebek isteyen anne adayları:) hepimize hayırlı cumalar

keşke bizde hamile olsakta gömlek kirlense...

Günaydın herkese

Bu kadar ağrı normal mi erginsena. Üşüyorum falan yazmışsın, benim arkadaşım hamileliğin ilk dönemlerinde yaz sıcağında örtüyle dolaşıyordu. Akıntın da garip olunca...
Ama üşütmek de insanı bu hale getiriyor. Klima falan çarpmışsa bulantı, ağrı ve akıntının nedeni olabilir.

Kızlar benim bu yumurtlama dönemim çok ağrılı. Hele göğüslerime dokunamıyorum. Kayboldu dediğim o ince yeşil damarlar geri gelmiş :37:Hem de göğsümü çevreliyor şimdi. Çok acıyor. Kasıklarım, karın derim o kadar ağrıyor ki oturup kalkarken, yürüken bile acı veriyor. Akıntım da sarımtırak olmaya başladı. Dün durup duruken acaba dedim bişi mi var? Döllenme olmuşsa 9-10 günde belirti verir mi?

Büyük ihtimal yanılıyorum. Yumurtlama döneminde bu belirtiler, bu kadar ağrı normal mi arkadaşlar?

bend eyumurtlama dönemındeyım sarımtrak benımde akıntım arada bakıyorumda sen bıraz üşütmüşte olabılırsın benımde gecen aylarda cok aksık agrım oldu sık ıdrara cıkıyodum hamıleyım dedım ama olmadı üşütmedenmiş

bende özledim kuzum ama valla yaz tatili moduna aldım kendimi ondan kayıbım:)) Sen nasılsın hayatım?

Biliyorum bildiğiniiii:) Liste için yazmadım zaten kuzum takma kafana, haber vereyim sizlere istedim.. yaz tatili modundayım ama unutmuş değilim kimseyi:)
Ama cuma doktora gittim , pazartesi hormon testleri yapacaklar , haftaya cuma da sonuçlarını alacağım doktordan. bakalım bir sorun var mı yok mu görücez. haber veririm yine;)
canım bende iyiyim çok yoqun bit yaz geçiriyorum...önce tatilş yaptım daha sonra tamirat ve şimdi ramazan yoqunluqu derken cumaya inşallah bayram tatili için safranboluya gidicez...bu arada hastayım bikaç gündür...üşütmüşüm bihayli....aqrılar sızılar bulantılar baş dönmeleri devam ediyor.. iftar ve sahurda antibiotik aldım şimdi biraz daha iyiyim...hatırlarsan bebişten vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladık...Rabbi hepimize hayırlısını nasip etsin...ee senin tatil bitti nedne daha sık gelmiyosun bebeqim?
kızlar selam benim adetim 4-5 gün geçti test yaptım negatif çıktı testte çıkmama durumu var mı yoksa stres mi yaptım ben acaba?

tatlım geç döllendiyse çıkmayabilir ama kan tesit kesin sonuç veriyor..istersen yarın bir kan testi yaptır cnm..

günaydın kızlar, iyi pazarlar...
misafirim gelecekti iptal etti neyse ki hazırlık yapmamıştım.
gün bize kaldı gezelim diyoruz bakalım :)

arkadaşım anormal değil,ben gecen ay yumurtlama günümde nerdeyse yürüyemiyordum,öyle ağrı yaptıkı,kasıklarım patlayacak sandım yani..

bend eyumurtlama dönemındeyım sarımtrak benımde akıntım arada bakıyorumda sen bıraz üşütmüşte olabılırsın benımde gecen aylarda cok aksık agrım oldu sık ıdrara cıkıyodum hamıleyım dedım ama olmadı üşütmedenmiş

Kızlar akıntım şeffaf beyaza döndü. Sanırım üşüttüğüm içi gördüm diğerini. Ağrılar hala devam.Ama biz değerlendiremedik :43: Sağlık olsun bakalım hayırlısı

Nasilsiniz kislarr ozledim sizi... Ben iyice tatil moduna girdim aldim iznimi yazliktayim dalindan yiyorum herrrseyi... Yanliz ilaclarimi unutmusum 1 haftadan bisey olmas die dusunuyorum ama bilinmez kkii bunaltti beni bu drm belki yarin alirim buralarda.. Esim ikiz muhabbetine iyice kendini kaptirdi sacmaliyo resmen cook hevesli ama ne kdr zor oldugunu bilmiyor henuzz keyfini suruyo ama hayal kirikligi olusmasin die surekli gerceklerle yuzlestiriyorum bakalimkismett... Cift cekirdekli olabilme ihtimalimi dusunerek dualarimin cifter cifterr kabul alacagini varsayarak,rabbimin hepinizi mingaaa sesleriyle mukafatlandirmasini,isteyen herkesin yuzunun gulmesini,hamilelegin verdigi asiri mutlulukla sarhos olmanizi yuce rabbimden niyaz ederimm, aminnn.... Ozellikle iftar vaktine getirmwk istedim ki kabul olsun diee. Sisi se vi yo rummmm

Back