- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
Kızlar o kadar zor bir soru mu sordum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese
Bu kadar ağrı normal mi erginsena. Üşüyorum falan yazmışsın, benim arkadaşım hamileliğin ilk dönemlerinde yaz sıcağında örtüyle dolaşıyordu. Akıntın da garip olunca...
Ama üşütmek de insanı bu hale getiriyor. Klima falan çarpmışsa bulantı, ağrı ve akıntının nedeni olabilir.
Kızlar benim bu yumurtlama dönemim çok ağrılı. Hele göğüslerime dokunamıyorum. Kayboldu dediğim o ince yeşil damarlar geri gelmiş Hem de göğsümü çevreliyor şimdi. Çok acıyor. Kasıklarım, karın derim o kadar ağrıyor ki oturup kalkarken, yürüken bile acı veriyor. Akıntım da sarımtırak olmaya başladı. Dün durup duruken acaba dedim bişi mi var? Döllenme olmuşsa 9-10 günde belirti verir mi?
Büyük ihtimal yanılıyorum. Yumurtlama döneminde bu belirtiler, bu kadar ağrı normal mi arkadaşlar?
Gunaydin kizlar adetime az kaldi bir deneyeyim dedim, test yaptim sabah. Sonuc negatif. saniyorum bu ay da umitlerimbosa cikacak. Sabah sabah canim sıkıldi.
Sen şu testi yapsan da ikimiz de rahatlasaktatlım bak sende bnm yaşadıkalrımı yaşıyosun..demekki bnm şikayetlerimin bir kısmıda yumrutlama dönemim olduqundan kaynaklanıyor...dediqin gibi gögüs etrafında yeşil damarlar bendede oluştu...birde üstüne üşütme eklenince hamilelik belirtileri gibi oldu...ama iyiyim çok şükür..biraz başım dönüyor kasıklarımdaki aqrıda hafiften devam ediyor...onun dışında şikayetlerim azaldı..
canım bu kadar ısrara dayamadım sizinde kafanızı meşqul etmiyim diye testimi yaptım...negatif canım...Sen şu testi yapsan da ikimiz de rahatlasak
ErGiNSeNa, cook tesekkur ederim, Adet olmicam biliyorum. Cunku pko var. Ee bebek de yok. Artik bunaldim.ne diyeyim
Telaşlanmanı gerektirecek bir durum yokmuş bak.canım bu kadar ısrara dayamadım sizinde kafanızı meşqul etmiyim diye testimi yaptım...negatif canım...
canım bu kadar ısrara dayamadım sizinde kafanızı meşqul etmiyim diye testimi yaptım...negatif canım...
hayırlısı olsun tatlım...
Canım beniimm. Miniğin başıan ne işler açıyor öyle Biraz sabır. Bu günler geçecek.canım çok sıkkın kızlar. ütü yapıyordum tam gömleği diğerlerinin yanına asacaktım bi çıkardım 3 gömlek birden kirlendi yine. oturdum hırsımdan ağladım. temizlik yaptım tekrar. of kızlar rabbime şikeyet gibi gitmesin ama ne zormuş şu mide bulantılı hamilelik. allah beterinden korusun. daha sıkıntılı yaşatmasın. geçti derken yeniden başlıyo herşey. inşallah benden daha daha rahat hamilelikler geçirirsiniz sizler bebek isteyen anne adayları:) hepimize hayırlı cumalar
Kızlar ben geldim yazliktayiz ve burası cok guzel girmiyeyim duyordum ama dayanamadım girdim bu ay hiç birşeyi hissetmiyorum sadece progestan vermişti doktorum onu kullanıyorum Bakalım Hayırlısı
Zuzu hayırlı olsuncanim hamileymissin :) Allah bizede nasip etsin İnsallah.... Bebisiniz ikiz olabilir çünkü progestan çoklu gebelik yapabiliyormuş
Hepinize hayırlı iftarlar...
Canım boşver üzme bunun için kendini. Suyla kabasını alır atarsın makineye. Bi zahmet baba adayı ütülesin gömlekleriniben sadece bi hafta kullandım ilacı acemi peri. doktorum sadece folik asite devam ediyosun dedi. en çok üzüldüğüm şey eşim beyaz gömlek giymeyi çok sever. ve benim kirlettiğim beyazları haftanın ilk üç günü giyer hep. emeğime mi yanayım kendi kirlettiğimi kendim temizledim ona mı yanayım bilemedim. bi doğsun inşallah sağlıkla ben ona sorarım:)))) sen nasılsın ii misin inş
benim için de yüz. ben giremiyorum havuza denize:)) bu yaz tatili bile iptal ettik öğrenince bebeği:) seneye çok güzel planlarım var yazlıkla ilgili:) havuzdan çıkmayıp osun tutucam orda :)
Canım boşver üzme bunun için kendini. Suyla kabasını alır atarsın makineye. Bi zahmet baba adayı ütülesin gömleklerini
Ben iyiyim. Moralim de iyi.Yumurtlama dönemim çok sancılı geçiyor. 10-15 dakika önce öle bir sancı saplandı ki sağ tarafıma bir an nefessiz kaldım.Kalçama saplanıyor ağrı.Yumurtacıklarımın hepsi itinayla çatlıyorlar galiba Orucun da etkisiyle acı çekiyorum.Bir iki gün sonra o acının da geçmesi lazım.
Valla girememeyi tercih ederim ne yalan soyluyeyim :) kacinci denetçisinde hamile kaldın canim bu benim beşinci ayım
Bu arada MAŞALLAH diyeyim Allah nazardan Korusun