- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlar ben olmadım ama bişeyde yok doktorum dün ilaç verdi bugün başladım((((( kötü günler geçiriyorum
allah şifanı versin canım.İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.Sağlıkla ve hayırla :)) bende kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.sonraki adetimde 40 gün sonra geldi.bugün doktora sorucam.acaba neden gecikme oluyor diye.ben hayıt tohumu içmeye başladım canım.adet düzensizliğine ve diğer tüm hormonlara iyi geliyormuş.Bakalım şifası Allah tan olsun inşallah.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Sağlığın yerinde olsun da bebek de zmanı gelince konuverir göbüşünegünaydın kızlarrr,ben bugün doktora gidicem.kan pıhtılaşması ve genetik sonuçlarımı göstericem.İnşallah herşey yolundadır.umutlarımız her zamanki gibi yeşermeye devam ediyor..Yeni hamişlerimiz varmış.Çok tebrik ederimmmm....Allah ım tüm hamişlerin bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah:)))darısıda bizlerin başına olsun hayırlısı ile ...
Seninki kadar olmasa da bende de rahatsız edici bir ağrı var. Kasıklarım ağrıyor. Regl oluyormuşum gibi. Daha önce bu kadar ağrımamıştı.Ilık duşu ben de deneyeyim bakalımgünaydın kızlar,
dün ovülasyon günümdü, kasıklarımda aşırı ağrı oldu ama çok yani. akşam üstü iftara yakın oldu. kıvrandım resmen. adetliyken bile böyle ağrımadı son zamanlarda. en son klomenle tedavi olduğumda iğne sonrası olmuştu böyle ağrı. inşallah yumurtalarım çatlıyordur ondan ağrım olmuştur. hatta korktum kistlerim patlıyor olmasın diye ama kanamam olmadı. ılık duş aldım, masaj yaptım bol bol, parol içtim. şimdi rahatım ama hala ufak ufak var ağrım. bu sabah aynı şiddette devam etseydi dr.a gitmeye niyetim vardı. ramazan nedeniyle tedaviye ara verdim bu ay herhangi bir ilaç ya da bitkisel birşey de yapmadım...
ne olabilir sizce kızlar?
Canım ben de cahillik edip ertesi gün hapı kullanmıştım üç dört ay önce. Bebek istemiyorduk o zaman. Şimdi de bulamıyoruz
İşte o zman hormon dengem bozuldu ve 10 gün regl olmadım. Adet söktürücü verdi. Bir hafta içinde regl oluyorsun. Sonra siklus düzene giriyor. Çok sıkıntılı bir dönemdi. Ellerim, ayaklarım, yüzüm şişmişti. Acayip sıkıntı vermişti bana.
Allah yardımcın olsun
deryacım geçmiş olsun canım sen şimdi hangi doktora gidiyorsun?
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Sağlığın yerinde olsun da bebek de zmanı gelince konuverir göbüşüne
sağol canım. Ermeni de Ağavni Hn. a gidiyorum. hatta Zuzu da ona gidiyor :) bir ay ilaçsız takip yapıldı. ramazana denk gelince istemedim, biliyorsun saatli ilişki gerekiyor, iğnesi hapı falan derken sıkıntı olacağını düşündüm. dün tam adetimin 13.günüydü, kasıklarım koptu koptu, inşallah çatlama ağrısıdır, çünkü benim yumurtalarım kolay çatlamıyor, iğne sonrası bile çatlamamıştı geçen sefer.
günaydın kızlar,
dün ovülasyon günümdü, kasıklarımda aşırı ağrı oldu ama çok yani. akşam üstü iftara yakın oldu. kıvrandım resmen. adetliyken bile böyle ağrımadı son zamanlarda. en son klomenle tedavi olduğumda iğne sonrası olmuştu böyle ağrı. inşallah yumurtalarım çatlıyordur ondan ağrım olmuştur. hatta korktum kistlerim patlıyor olmasın diye ama kanamam olmadı. ılık duş aldım, masaj yaptım bol bol, parol içtim. şimdi rahatım ama hala ufak ufak var ağrım. bu sabah aynı şiddette devam etseydi dr.a gitmeye niyetim vardı. ramazan nedeniyle tedaviye ara verdim bu ay herhangi bir ilaç ya da bitkisel birşey de yapmadım...
ne olabilir sizce kızlar?
gittiğin doktor nasıl iyi mi canım
deryacımm geçmiş olsun canımm.benim hamilelik öncesi kasıklarımda ağrı olurdu ama şiddetli değil canım.İnşallah yumoşların çatlıyordur ve bebişe dönüşürler bir önce.Allah ımın izniyle :))
sadece 1 ay gittim ama memnunum, pozitif bir bayan. ayrıca ben gençlere daha çok güveniyorum dr.um da genç...
tüp bebek uygulaması yapmıyor sanırım
sağol canım. Ermeni de Ağavni Hn. a gidiyorum. hatta Zuzu da ona gidiyor :) bir ay ilaçsız takip yapıldı. ramazana denk gelince istemedim, biliyorsun saatli ilişki gerekiyor, iğnesi hapı falan derken sıkıntı olacağını düşündüm. dün tam adetimin 13.günüydü, kasıklarım koptu koptu, inşallah çatlama ağrısıdır, çünkü benim yumurtalarım kolay çatlamıyor, iğne sonrası bile çatlamamıştı geçen sefer.
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
ya kızlar yazmıyım burayı boşuna meşgul etmiyim diyorum ama içim içimi yiyor bir taraftan..ben bu ay her zamankinden daha az reql oldum..ama lekelenme şeklindede deqildi..mesela 1 haftaya yakın sürerdi 3 gün falan geldi ve normalden azdı... ben kızıma hamile kaldıqımda üstüne adet görmüştüm...şimdi reqlim biteli 4 gün falan oluyor..he birde bu ay reqlim her zamankinden 3 gün önce geldi...gögüslerimin ucuna dokunamıyorum aşırı hassasiyet var... kuruntu yapıyorum deqilmi bebiş falan yoktur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?