- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
Günaydın hanımlar
Şu mübarek ramazan gününü yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün. Biraz daha zamanımız varmış demek ki. Tevekkül et canım, zor ama dayanmak ve beklemek lazım.
Kanaman azsa bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ama dikkat et Ayse, kanama biraz artarsa falan hemen doktora git. Benim arkadaşım bu yüzden düşük tehlikesi yaşadı iki kez. Her kanamadan sonra 3 hafta ilişki yasaklandı ve düşük önleyici fitil kullandı. Sen doktoruna danışmayı ihmal etme.
Eşine de çok belli etme üzüldüğünü, yazık adama kendini suçlu hissetmiştir. Biraz daha yüzeysel yaşa ama cinselliği yaşa bence.
ayşemm kanaman çok değilse telaşlanma bebeğimm.. sen çaresine bakmışsındır doktora git felan demicem ama paniğe hiç gerek yok... Rabbime bol bol dua et bende ediyorum sana dua canım... Değerlerin felan çok güzel maşallah korkulacak bişey yoktur Rabbimin izniyle...
Bu arada ben kırmızıları gördüm kızlarr.. bu ay çok umutluydum ama hayırlısı ne deyim... çok bunaldım bebek muhabbetinden ve her ay kırmızıları tekrar tekrar görmekten gerçi regl olmak benim için gayet güzel bir durum ama artık kırmızı felan görmeyip bebeğimi karnımda hissetmek istiyorumm... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin... Zamanını bekliyorum ama çok beklemektende korkuyorum.. duygularım karışık.. tek kelimeyle YORULDUMMM...!!!
Şu mübarek ramazan gününü yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün. Biraz daha zamanımız varmış demek ki. Tevekkül et canım, zor ama dayanmak ve beklemek lazım.
dün akşam bayaaaaa ağladım bebeğimi kaybetmek istemiyorum diye eşim çok zor durdu oda ağlıcaktı.ama sabah nedense o korku yok olmuş içimde.benim yavrum bana benzediyse a- biti gibi yapıuşmıştır
Kanaman azsa bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ama dikkat et Ayse, kanama biraz artarsa falan hemen doktora git. Benim arkadaşım bu yüzden düşük tehlikesi yaşadı iki kez. Her kanamadan sonra 3 hafta ilişki yasaklandı ve düşük önleyici fitil kullandı. Sen doktoruna danışmayı ihmal etme.
Eşine de çok belli etme üzüldüğünü, yazık adama kendini suçlu hissetmiştir. Biraz daha yüzeysel yaşa ama cinselliği yaşa bence.