• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Ahhhh cok moralim boxuk bana dua edin canim benim.dr sagolsun telefonunu verdi ama pasanin tel kapali

Hayrett biseyy yaa. Degistir hemen dr yarin sabah ilk isin duzgun bi dr muayene ve kendine yasak koy dr demesede senin dusuk yaptigini bile bile nasil uyarmaz! Neyse keske hemen ilaci alip baslasaydin keske. Rabbim sana bagislasin bebegini sonrada benimkini... Sakin hareket etme du bakalim yarin ne dicek dr haber ver cnm cok etkilendim cookk:-(

çok sevindim kızlar :52:hayırlı olsun bebişcikleriniz...:emir_bebek: Rabbim sonuna kadar sürdürsün... bebiş haberini aldığımız gibi kucağımıza aldığımız günleride göstersin Rabbim ... aminnnnnnnn...... :21::16::16:

aysem canım yat yat dinlen inşaallah hiç bir şey olmayacak sıkı sıkı tutuncak bebişin heleki annesine benzediyse :27::27: off offf.......:9:.:52::52::52: :33::33: lütfen herzamanki enerjini istiyoruz öpüyorum............:54::54:sıkıntı stres yok :20: hımmmmmmm...........:34:

ayşemm kanaman çok değilse telaşlanma bebeğimm.. sen çaresine bakmışsındır doktora git felan demicem ama paniğe hiç gerek yok... Rabbime bol bol dua et bende ediyorum sana dua canım... Değerlerin felan çok güzel maşallah :nazar: korkulacak bişey yoktur Rabbimin izniyle...

Bu arada ben kırmızıları gördüm kızlarr:14:.. bu ay çok umutluydum ama hayırlısı ne deyim... çok bunaldım bebek muhabbetinden ve her ay kırmızıları tekrar tekrar görmekten :14: gerçi regl olmak benim için gayet güzel bir durum ama artık kırmızı felan görmeyip bebeğimi karnımda hissetmek istiyorumm... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin... Zamanını bekliyorum ama çok beklemektende korkuyorum.. duygularım karışık.. tek kelimeyle YORULDUMMM...!!!:14::14::14:

Hayrett biseyy yaa. Degistir hemen dr yarin sabah ilk isin duzgun bi dr muayene ve kendine yasak koy dr demesede senin dusuk yaptigini bile bile nasil uyarmaz! Neyse keske hemen ilaci alip baslasaydin keske. Rabbim sana bagislasin bebegini sonrada benimkini... Sakin hareket etme du bakalim yarin ne dicek dr haber ver cnm cok etkilendim cookk:-(

günaydın canım hala kan falan yok.ağrımda yok hani hiç birşeyim yok.ahhh gidi kocam artık kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya başlayınca bende hadi şu mübarek ay kocamı mutlu edeyim dedim demez olaydımmmm

çok sevindim kızlar :52:hayırlı olsun bebişcikleriniz...:emir_bebek: Rabbim sonuna kadar sürdürsün... bebiş haberini aldığımız gibi kucağımıza aldığımız günleride göstersin Rabbim ... aminnnnnnnn...... :21::16::16:

aysem canım yat yat dinlen inşaallah hiç bir şey olmayacak sıkı sıkı tutuncak bebişin heleki annesine benzediyse :27::27: off offf.......:9:.:52::52::52: :33::33: lütfen herzamanki enerjini istiyoruz öpüyorum............:54::54:sıkıntı stres yok :20: hımmmmmmm...........:34:

dün akşam bayaaaaa ağladım bebeğimi kaybetmek istemiyorum diye eşim çok zor durdu oda ağlıcaktı.ama sabah nedense o korku yok olmuş içimde.benim yavrum bana benzediyse a- biti gibi yapıuşmıştır

ayşemm kanaman çok değilse telaşlanma bebeğimm.. sen çaresine bakmışsındır doktora git felan demicem ama paniğe hiç gerek yok... Rabbime bol bol dua et bende ediyorum sana dua canım... Değerlerin felan çok güzel maşallah :nazar: korkulacak bişey yoktur Rabbimin izniyle...

Bu arada ben kırmızıları gördüm kızlarr:14:.. bu ay çok umutluydum ama hayırlısı ne deyim... çok bunaldım bebek muhabbetinden ve her ay kırmızıları tekrar tekrar görmekten :14: gerçi regl olmak benim için gayet güzel bir durum ama artık kırmızı felan görmeyip bebeğimi karnımda hissetmek istiyorumm... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin... Zamanını bekliyorum ama çok beklemektende korkuyorum.. duygularım karışık.. tek kelimeyle YORULDUMMM...!!!:14::14::14:

üzülme hayatım kafandan at bebeği öyle devam et bak hayatına

Şu mübarek ramazanın yüzüsuyu hurmetine inşalah bir şey olamaz biraz daha dikkat etmek lazım.

allahım bebeğimi bana bağışlasın dua edin kızlarrr.çok alışmışken bebeğime bir daha aynı acıları bana yaşatmasın

dün akşam bayaaaaa ağladım bebeğimi kaybetmek istemiyorum diye eşim çok zor durdu oda ağlıcaktı.ama sabah nedense o korku yok olmuş içimde.benim yavrum bana benzediyse a- biti gibi yapıuşmıştır

Ahh cadii seni kendine ccook dikkat et biliyorsun yapmak cok zor bozbak bir dqkika... Rabbim korusun,insqallah senin bit yapip kalir 9 ay boyiunca,,,

kızlar merhaba, herkese iyi hafta sonları...
dün doktor muayenemiz vardı. allahıma hamdolsun herşey yolunda şu an. kesemiz büyümüş. doktor bebeği 2 hafta sora göstericem sana dedi. 16 ağustosa gün verdi. kalp atışalarını da dinleyebiliriz dedi o gün geldiğinde.
ama ultrason görüntüsünde siyah kesenin içinde beyaz kanca şeklinde fasulye gibi bi şey görünüyoo. acaba benim minik kuşum mu oo. :emir_bebek: :nazar: doktorumuz çok temkinli her ihtimali göz önünde bulundurarak anlatıyo süreci.

aman da aman yeni annemiz hoş gelmişler... :nazar: canım benim çok sevindimmm. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah pıt pıt larımızı da duymayı nasip etsin..

tarif ettiğine göre o bebeğin tatlım hatta resmini ekle buraya daha kesin söyliyeyim. zaten senin şimdi görünmüş olması lazım kesin minnak bebişindir o annesi:)

Arkasalarim nasilsiniz. Ben hala uyuyamiyorum oglen uykum geliyo bi saat uyuyorum okdr sonra hortlakk... Hala alisamadim dikkatli davranmaya unutuyorum minicigimi rabbim benim gibi hiperaktif kulunu sakin dingin bir hamislikle sinicak belli oldu;-) neyse bunada cook sukur... Yememi icmemi duzene soktum simdiden biseyleri biraktim zaten iyi beslenen biriydim ama yinede ufak duzenlemeler getirdim kendime... Sadece beni hafif buran esim benim kdr sevinemedi sanki beni dinlemekten bunaliyormus gibi davranmaasi beni cook sasirtti,nie bukadar kayitsizsin dedim uzulmek istemiyorum dedi yinede heyecanimi daha yogun yasamaliydi rabbimin mucizesi bu cunku... Neyse dr yasaklasada denize dalip ciktim serinlemek icin yaniyorummmm yuzum ayagim yaniyor... Dun kayinvalidem yuzukle cinsiyet bakti ileri geri bi sallaniyo sipa erkekmis megerse,bakalim bise hayat neler gostericek. Rabbim olmayanlarada hemencik versin benim kdr bile ugrastirmasinn...

günaydınn tatlım merak etme az zaman ver eşine bak benimki artık konuşuyo karnımı seviyo zamana iftiyacı var korkuyo adam:) kız bide bıcak makas testini yapsana onda doğru çıkıyo:)) yap hbr ver merak ederim hee:)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse beni özlememiş merak etmemiş sormamış bileeee.. :14::14::14:

ayşemmmm çok geçmiş olsun canım. çok dikkatli ol. eskisi gibi ateşli ve hareketli olmamalı elbette. kaptırdın sen de kendini heralade. bir de yasak pozisyonlar var. onları dikkate almamaış da olabilirsin. ben de düşük yaptım benim de doktoru yasaklamadı ama aşırı aktiviteden kaçıının dedi. dikkatli olduktan sonra ve de rahmine çok geçmemesi gerek.onu kontrol edebilirsen iyi olcak..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse beni özlememiş merak etmemiş sormamış bileeee.. :14::14::14:

ayşemmmm çok geçmiş olsun canım. çok dikkatli ol. eskisi gibi ateşli ve hareketli olmamalı elbette. kaptırdın sen de kendini heralade. bir de yasak pozisyonlar var. onları dikkate almamaış da olabilirsin. ben de düşük yaptım benim de doktoru yasaklamadı ama aşırı aktiviteden kaçıının dedi. dikkatli olduktan sonra ve de rahmine çok geçmemesi gerek.onu kontrol edebilirsen iyi olcak..

yok hayatım pozisyoın denemedik.biz pozisyonlu günlerimizde zannedersin ki yağlı güreş yapıyoruz bu sefer rahattı offf oıffff

bu arada ELOSSA dan haber de yok. naptı acaba...
ayşem dikkatli ol canım ve bence ilişkiye girme bir süre. nolur nolmaz.

günaydın kızlar ayşem aralık annelerine soru sormuşsun tatlım bana doktorum yasaklamamıştı ama ben ilk 3 ay korktuğum için hiç ilişkiye girmedim tatlım eşime yasak ilk 3 ay yasak dedim biz daha yenni başladık diyebilirim doktorunu ara danış tatlım ama devamı yoksa ve ağrın sızın yoksa önemli bişey yoktur

Son düzenleme:
günaydınn tatlım merak etme az zaman ver eşine bak benimki artık konuşuyo karnımı seviyo zamana iftiyacı var korkuyo adam:) kız bide bıcak makas testini yapsana onda doğru çıkıyo:)) yap hbr ver merak ederim hee:)

Bebeim gunaydinn,hosgeldin. Nasi yapcam o testi anlat aksam yapiyimm...

Back