• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

günaydın kızlar ayşem aralık annelerine soru sormuşsun tatlım bana doktorum yasaklamamıştı ama ben ilk 3 ay korktuğum için hiç ilişkiye girmedim tatlım eşime yasak ilk 3 ay yasak dedim biz daha yenni başladık diyebilirim doktorunu ara danış tatlım ama devamı yoksa ve ağrın sızın yoksa önemli bişey yoktur

yok canım ağrım sızım ama düşündükçe sanki heryerlerim ağrımaya başladı gibi.ayyy kafayı yicem ben heralde

Bebeim gunaydinn,hosgeldin. Nasi yapcam o testi anlat aksam yapiyimm...

eşine kayınvalidene kim varsa söyle biri yapsın yastığın altına birine makas birine bıçak koysunlar ama sen görmiceksin sonra onra seni çağırcaklar bi tanesine otur eğer bıçak olana oturursan oğlun makas olana oturursan kızın olur ben bıçağa oturdum oğlum oluyo:)

yok canım ağrım sızım ama düşündükçe sanki heryerlerim ağrımaya başladı gibi.ayyy kafayı yicem ben heralde

ağrın sızın yoksa endişe etme içinin rahat etmesi için doktorunu ya ara yada git sor tatlım .merak etme anası gibi inatçıysa hiç bişey olmaz senin minnak yavruya annesi

eşine kayınvalidene kim varsa söyle biri yapsın yastığın altına birine makas birine bıçak koysunlar ama sen görmiceksin sonra onra seni çağırcaklar bi tanesine otur eğer bıçak olana oturursan oğlun makas olana oturursan kızın olur ben bıçağa oturdum oğlum oluyo:)

hadi ya ben bunu hiçö duymamıştım

ben tuz biliyordum biri kafana gizlice tuz dökücek ama devamını bilmiyorum hahahahaa

onuda biliyorum döktükten sonra burnunu ellersen oğlun saçını felan ellersen kızın olur geçen sene hamile kaldığımda kayınvalidem eşime yap demiş eşim gizli gine yapmıştı kız çıkmıştı:)

Back