- Konu Sahibi pembemasal
ayşem o kız çocuğu belirtilerinin hepsi vardı bende sakın kendinizi ona inandırmayın benim gibi hüsrane uğrarsınız sonra hepsini yaşadım ben ama sonuç tutmadı bende oğlum oluyooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar. dün gece çok kötü rüyalar gördüm annemin kolu yanmıştı. nasıl ağlayarak uyandım. hala ağlıyorum. kızlar ben çok korkuyorum ya bebeğime bi şey olursa ya kalbi durursa diye. ay ne zor bi şey bu hamilelik. aklım fikrim onun sağlığında. sağlıklı bebekleri görünce ağlamaya başlıyorum bana da nasip olacak mı diye. ilk bebeğimi kaybedince bu da öyle olacak korkusu var. günler geçmiyo şu muayene günü için. doktorum o kadar soğukkanlı ki. ona anlatsam bu endişemi yersiz diye kestirip atacak. eşime anlatamıyorum adam ateş böceği gibi dönüp duruyor etrafıma her an. kimseye anlatamıyorum kendime bile. bebeğim benimle olsun sağlıkla doğsun istiyorum. tam anlamıyla kaderci olmayı başaramıyorum. ben sanırım fazla yalnız kalıyorum bu aralar. çok dinliyorum kendimi. neyse öptüm hepinizi. ayşe atlattığın durum için çok üzüldüm. o kadar korktum ki senin adına. umarım bi daha yaşamazsın bu tür bi şey
ayşem o kız çocuğu belirtilerinin hepsi vardı bende sakın kendinizi ona inandırmayın benim gibi hüsrane uğrarsınız sonra hepsini yaşadım ben ama sonuç tutmadı bende oğlum oluyooo
hayırlısı olsun canım kız varye ben kız kız diye deli olan ben varya şimdiden aşık oldum oğluma kız erkek gerçekten farketmiyomuş bunu anladım. bende bilezik görmüştüm oda erkek bebek demekmiş:) bide şöyle düşün erkek çocukları anneye çok düşkün oluyolar eşim diyo kız olsaydı ne güzel bana düşkün olucaktı şimdi sana düşkün olucak diyo kıskanıyo sanırım:)
kızlar benim moralim çok bozuk ((
Kizlar hamileyken sac boyatmak cok mu sakincali,hic mi boyayamam yanii??
nasreddin hoca gibi ya tutarsa:))Valla oluyo cikan o kdr insan gordum ki batil inanc belki ama hamisken heves ediyon ole seylere. Kayin validem boynumdaki zincire alysansimi takip gobegime dogru tuttu bi ileri bir geri nasil sallaniyi ve o sallamiyi cok ilgincti inanmayip ben tuttum ole olunca erkek mis yuvarlak olusturuyorsa kiz. Bakalim cikacak mi bende merakla bekliyorum...
doktora gittinmi canım :26:sağl bitanem moral bozulluğu 45 gündür olmuyorum
he tamam o zamandoktor yarın ilaç verecek
tatlım çok gerilmişsin anladıqım kadarıyla..bukadar panik niye?? negatifleri üstüne çekme lütfen...Rabbim mucizeni nasip etmiş gerisinide Rabbime bırak O herşeyi bilendir...ona güvenmeyi bilmemiz lazım...hem annelerin duası kabul olur sen şimdiden hayırlı ve saqlıklı bir bebek için dua et tatlım...yersiz düşünceleride at lütfen kafandan..bak bir önerim var yarın git bir bebek maqazasına gez dolaş...o minicik giysileri eline al bak incele.. hatta 1-2 küçük şey al...bak nasıl keyfin yerine gelicek...moralini düzelt sen ANNE olucaksın hem gergin olursan bebişede yansır inan hiç gerek yok..Rabbimizin izniyle saqlıklı ve hayırlı evlatlarımız olucak tatlım..bak dediqimi yap kendini çok daha iyi hisedeceksin...merhaba kızlar. dün gece çok kötü rüyalar gördüm annemin kolu yanmıştı. nasıl ağlayarak uyandım. hala ağlıyorum. kızlar ben çok korkuyorum ya bebeğime bi şey olursa ya kalbi durursa diye. ay ne zor bi şey bu hamilelik. aklım fikrim onun sağlığında. sağlıklı bebekleri görünce ağlamaya başlıyorum bana da nasip olacak mı diye. ilk bebeğimi kaybedince bu da öyle olacak korkusu var. günler geçmiyo şu muayene günü için. doktorum o kadar soğukkanlı ki. ona anlatsam bu endişemi yersiz diye kestirip atacak. eşime anlatamıyorum adam ateş böceği gibi dönüp duruyor etrafıma her an. kimseye anlatamıyorum kendime bile. bebeğim benimle olsun sağlıkla doğsun istiyorum. tam anlamıyla kaderci olmayı başaramıyorum. ben sanırım fazla yalnız kalıyorum bu aralar. çok dinliyorum kendimi. neyse öptüm hepinizi. ayşe atlattığın durum için çok üzüldüm. o kadar korktum ki senin adına. umarım bi daha yaşamazsın bu tür bi şey
canım benim heyecanını hevesini anlıyabiliyorum Rabbim inşallah gönlüne göre en hayırlısından saqlıklı bir bebiş nasip ederArkadaşım rüyasında benim bebeğim olduğunu görmüş iki gün önce. Hayra yormak lazım değil mi
Aysemm teskurlerr canimm biscogu uyuyor ama millet sen erkek anneesi olcan diyince kendimi doldurmamak adina kqabullendim bu durumu sendede belirtiler aynimi? Bu arada. Jullyeee yine ne oldu sannaaa??
yokkız bende ne kızdakiler tam tutuyor ne erkektekiler hepsinden b iraz tutuyor allah bilir neyim olucağınıayşem o kız çocuğu belirtilerinin hepsi vardı bende sakın kendinizi ona inandırmayın benim gibi hüsrane uğrarsınız sonra hepsini yaşadım ben ama sonuç tutmadı bende oğlum oluyooo
evet canım benımde 4 yasında annesıne asık bır oglum var bana genelde anne degıl aşkım diye hitap edıyor cok düşkünüz birbirimize allah ayırmasın dıye dua edıyorum hergece senınde öyle olucak arkadasımın kızı var cocuk aglarken babaaaaa dıye aglıyor ilginc gelıyor ama tabı kızı olcaklar alınmasın her kız aynı olmaz anneyede düşkün olanalr cok var ama yınede ne alakaysa anne bakıyor bütün gün bakıyorum genelde kızlar babacı hep bende ıkıncıyı kız ıstıyorum
bende buara hep rüyalarım ılgınc ılgınc yanan mumlar(cock olacagına ısaretmış)halaylar cekıyoruz dünde bırsürü arı gördüm arıda bereket basarı mutluluga işaretmıs artık rüyalarla avunuyoruz hamıle arkadaslardan bu mübarek günlerde bızler ıcınde dua beklıyoruz
yokkız bende ne kızdakiler tam tutuyor ne erkektekiler hepsinden b iraz tutuyor allah bilir neyim olucağını
Gunaydin arkideslerr nasilsinizz,ben bi guzel uyudum uykumu aldim gayet iyimm sizden nasil haberler.?? Boyama konusunda cvp veren arkadaslara tesekkurler dikkate alicam! Persembeyi iple cekiyorium guzel seyler dusunuyorum ama korku var accik... Insallah hersey guzel olacak...