Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...
dün akşam bayaaaaa ağladım bebeğimi kaybetmek istemiyorum diye eşim çok zor durdu oda ağlıcaktı.ama sabah nedense o korku yok olmuş içimde.benim yavrum bana benzediyse a- biti gibi yapıuşmıştır
Allah seni emiiiiiiiii...... kız sen böyle konuş sen böyle pozitif ol tamammı... ve bu pozitif enerjin hayat boyu daim olsun. her eve lazım senden bi tane ve bebişin çok şanslı senin gibi bir annişi olduğu için.....
Selam kızlar:)
Nasılsınız nasıl gidiyor? Ben şimdiden hiçbişey yiyemiyorum.Arkadaşım hergün bir yumurta yemen lazım demişti ama ben yumurtadan tiksindim... Meyve dışında hiçbişey yiyemiyorum doğru düzgün
Ah canım benim bulantılar mı var? Yumurtayı gün aşırı yeseydin keşke bak tiksinmişsin. Ama haşlanmış yumurta yemek lazımmış cnaım bebek için çok faydalı. Salatasını yaparak falan yemeye çalış.
Meyveye de dikkat et. bartırsan şeker sorunu olabilir. En güzeli süt, yoğurt bol bol
Allah seni emiiiiiiiii...... kız sen böyle konuş sen böyle pozitif ol tamammı... ve bu pozitif enerjin hayat boyu daim olsun. her eve lazım senden bi tane ve bebişin çok şanslı senin gibi bir annişi olduğu için.....
Ah canım benim bulantılar mı var? Yumurtayı gün aşırı yeseydin keşke bak tiksinmişsin. Ama haşlanmış yumurta yemek lazımmış cnaım bebek için çok faydalı. Salatasını yaparak falan yemeye çalış.
Meyveye de dikkat et. bartırsan şeker sorunu olabilir. En güzeli süt, yoğurt bol bol
Sanırım bulantı.HAni soğuk algınlığında falan mide bi tuhaf olur ya onun gibi. Sürekli o his var midemde Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri haşlanmış yumurta yedim ama son 2 gündür bakamıyorum bile yumurtaya İşin kötüsü o ya:S Süt içemiyorum çok az yoğurt yiyebiliyorum:S Sütü kakaolu içebiliyorum sadece ama bununda pek faydalı olmayacağını söyledi arkadaşım. Ne yapacağımı bilmiyorum(
Aaooo nasil sasirdim bilemessin;-) valla gonlumden kiz gecer tabi ama esim erkek. Istiyo. Katinvalidem bakti demekki kalbinden geceni solemiws cadi kadin:-D neyse bakarsan linkini yolla bana bi zahmet... Ee bi problem yok dimi baskaa,iyisin? Bu arada nisan annelerine kayit oldun mu:-D
Aaooo nasil sasirdim bilemessin;-) valla gonlumden kiz gecer tabi ama esim erkek. Istiyo. Katinvalidem bakti demekki kalbinden geceni solemiws cadi kadin:-D neyse bakarsan linkini yolla bana bi zahmet... Ee bi problem yok dimi baskaa,iyisin? Bu arada nisan annelerine kayit oldun mu:-D
epeydir giremiyordum siteye, kayınvalidemler bizdeydi. çalışmalar sekteye uğradı haliyle, bi de ramazan sahur derken.
ama dua edin canlarım ya, özellikle de hamiş olanlar isteyenlere çoook dua etsinler.... buradaki paylaşımların kilometrelerce uzakta olsak da çok şey kattığına inanıyorum bize,,,
bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler. ... sizi seviyorummm.
Sanırım bulantı.HAni soğuk algınlığında falan mide bi tuhaf olur ya onun gibi. Sürekli o his var midemde Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri haşlanmış yumurta yedim ama son 2 gündür bakamıyorum bile yumurtaya İşin kötüsü o ya:S Süt içemiyorum çok az yoğurt yiyebiliyorum:S Sütü kakaolu içebiliyorum sadece ama bununda pek faydalı olmayacağını söyledi arkadaşım. Ne yapacağımı bilmiyorum(
kendini zorlama mide bulantıların olduğuna göre erken dönemdesin bulantılar geçince yersin gerekli şeyleri şimdi zorlarsan iyice tiksinrsin ilerki aylarda yiyemezsin ki bebeğe o zaman daha çok gerekli bu besinler.
epeydir giremiyordum siteye, kayınvalidemler bizdeydi. çalışmalar sekteye uğradı haliyle, bi de ramazan sahur derken.
ama dua edin canlarım ya, özellikle de hamiş olanlar isteyenlere çoook dua etsinler.... buradaki paylaşımların kilometrelerce uzakta olsak da çok şey kattığına inanıyorum bize,,,
bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler. ... sizi seviyorummm.
Pazartesi Mayıs 28, 2012 11:08
[h=1]Kız Bebek Belirtileri Nelerdir[/h] Yazar admin
Kız Bebek Belirtileri Nelerdir
Bebeğinizin kız mı yoksa erkek mi olduğunu artık kolayca öğrenebiliyorsunuz.Ama halk arasında yayılan ve hep doğru çıkan bazı bulgular vardır.Kimisi görünüşten kimisi de başka yollarla anlar bunu.İşte kız bebeğin belirtileri: Kız Bebek Belirtileri Nelerdir
Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız,
Bebeğiniz karnınızın solunda ise,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
BUnlarda halka rasında yayılan bulgular:
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR…
Bir önceki yazımız olan İdrar Testinde Gebelik Kaç Günde Belli Olur başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Aysemm teskurlerr canimm biscogu uyuyor ama millet sen erkek anneesi olcan diyince kendimi doldurmamak adina kqabullendim bu durumu sendede belirtiler aynimi? Bu arada. Jullyeee yine ne oldu sannaaa??
Aynenn bu ay gercekten rahattim yaz bitimi olmasi isimede gelirdi cunku bak simdi hersey yasak ama olsun hic sorun deggil. Iznimi alip yazliga gidicem kalp atisini duyana kdr dinlenicem kayinvalidem bakacak bana... Bi baktin sende hamis kalmisin hic belli olmaz bu kdr denk geldigine gore vardir bi hikmet. Hamis olunca anladim bu bi hayranlik hep hamis olmak istiyon super bir surec kalbine gore versin rabbim. Kizina cok cok gecmis olsun nazar degmistir oku yavrucaa... Basina. Gelmedik kalmadi bu ara...
canım moralini bozma...biz burda ne ümitsiz kişilerin hamile olduquna şahit olduk Allah büyük...doktor muhtemelen ilaç vermiştir normala döner canım üzülme
kızım için teşekkür ederim canım..
bebişide Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın demiyorum hayırlısı diyorum...
canım moralini bozma...biz burda ne ümitsiz kişilerin hamile olduquna şahit olduk Allah büyük...doktor muhtemelen ilaç vermiştir normala döner canım üzülme
kızım için teşekkür ederim canım..
bebişide Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın demiyorum hayırlısı diyorum...
merhaba kızlar. dün gece çok kötü rüyalar gördüm annemin kolu yanmıştı. nasıl ağlayarak uyandım. hala ağlıyorum. kızlar ben çok korkuyorum ya bebeğime bi şey olursa ya kalbi durursa diye. ay ne zor bi şey bu hamilelik. aklım fikrim onun sağlığında. sağlıklı bebekleri görünce ağlamaya başlıyorum bana da nasip olacak mı diye. ilk bebeğimi kaybedince bu da öyle olacak korkusu var. günler geçmiyo şu muayene günü için. doktorum o kadar soğukkanlı ki. ona anlatsam bu endişemi yersiz diye kestirip atacak. eşime anlatamıyorum adam ateş böceği gibi dönüp duruyor etrafıma her an. kimseye anlatamıyorum kendime bile. bebeğim benimle olsun sağlıkla doğsun istiyorum. tam anlamıyla kaderci olmayı başaramıyorum. ben sanırım fazla yalnız kalıyorum bu aralar. çok dinliyorum kendimi. neyse öptüm hepinizi. ayşe atlattığın durum için çok üzüldüm. o kadar korktum ki senin adına. umarım bi daha yaşamazsın bu tür bi şey