- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.221
Canım çok sağol, deneyeceğim, sağol canım benimcanım allah yardimcin olsun . sana küçük bi tavsiye sınavda soruları cevaplayıp ya settar de sürekli . allahın kusurları örten hataları göstermeyen anlamında .. ben hep öyle yapardımise yarıyor :)
Canım geçmiş olsuunn, dikkat et kendine..Kizlar iftara 30 dk kala orucum gitti.
İki hastalik bir araya gelince biraz sarsti beni.
Hemen demirimi icecegim.
Hayirli iftarlar diliyorum hepimize...
Canımmm, çook teşekkür ediyorumm, çok sağolCanı gönülden başarılar diliyorum.. gönlünce olsun her şey
Çok sağolll canıım beniimgulit_me Canim basarilar diliyorum. Allah yardimcin olsun
Canım çok tebrik ediyorum senii.. SüpersinVee sporum
♥ 50 twist haraketi
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek işeme
♥ 50 makas
♥ 20 bacaklar aşşagi yukari
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 bisiklet haraketi
♥ 20 tam mekik
♥ 25 bacaklar bükük topuklar birlesik şekilde mekik ( üst bedenle beraber bacaklarda inip kalkiyor )
♥ 10 yarım şinav
♥ 50 SQUAT :)
♥ 200 thing master aleti
Soğumaaa
Sag ol kuzummmcanım çok geçmiş olsun. hep oyle oluyor zaten duruyor duruyor son dakikalarda gidiyor oruc ....
Canlarım ben de bu aksam dışarda iftardaydim..
1 kase ezogelin çorbası - 1 porsiyon Adana - 1 kutu ayran -avuç içinin yarısı yada minik bi pide buraya kadar herşey Güzel
ara olarak bi dilim trilice (hafif bi tatlı ama ... dayanamıyorum tatlıya .sahurda telafi edecek insallh ) benden de bu kadar... :)
Tüh yaa.. ne kadar uzun sürdü.. çok çok geçmiş olsun.Cok sag ol canim ben iyilestim sanmistim daha kotu oldum, uyuyordum az once uyandim.
Rica ederim canim, ne demek, ayrica tekrar tebrik ediyorum seni de, masallah.
Sag ol canim.
Bu haftaki bilanco ortada, sanirim kacamak yaparken içi rahat edecekler ve etmeyecekler de ayni sekilde ortada
Birbirimizi kaçamaga degil, daha az yemeye yonlendirmek icin actik canim bu sayfayi, yoksa bize surekli kacamak yap diyen bir ses var zaten hepimizin icinde'ye bir sey olmaz' diyor o ses
Cok iyi yapmissin canim, kac kilosun? İstersen menulerini paylasabilirsinRamazan da hep kilo alan biri olarak sizleri de takip etmeye başladım. Aslında yeni keşfettim. Bayrama kadar 2-3 kilo veririm inşallah..
Canlarim gunaydin
İki gundur hastalik yaza yaza burayi bir derdim var'a cevirdim
Dun sahurdan sonra 4'te yattim hop sabah 7de ayaktayimadet sancisina uyandim, nasil gecer diye dusunurken trt iyi fikir'de izledigim akupunktur noktasi geldi aklima, ona baktim.
Size de yazayim, belki birinin isine yarar, ayagimizin iç kismindan ayak bilegimizin oraya elimizi koyuyoruz, üç parmak yukariya 4 dk kadar buzla masaj yapiyoruz veya o noktaya sabah aksam 30 kere iki ayagimizdaki yere de parmagimizla bastiriyoruz. Baya iyi geldi şuan, ya da psikolojik bilemiyorumbelki sizin de işinize yarar canlarim
Evet canim, iyi geldi ya, deneyebilirsiniz. Ardindan da uyumusum =)) google'a da yazarsan cikiyorGünaydın! Güzel bi gün olsun... Yöntem çok ilginçmiş, ben de deneyeyim:))
Canim cok guzel menunKızlaaar merhaba
5-6 kaşık bamya
5-6 kaşık pilav
10 kaşık bezelye
2 kaşık nohut
yoğurtlu semizotu salata
Çoban salata
Evde olan ve az kalan yemekleri bitirmek gerekti, nohut ne alaka derseniz bugün pişirdim canım çekti iki yemek kaşığı tadına baktım. Ekmek hiç yemedim. Bu yazdıklarımla patlayacak kadar şiştim.
Şimdi saat 22.30 şekersiz türk kahvemi içiyorum
Iyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kepçe domatesli şehriye çorbası
2 tane tavuk kelebek ( küçük ve derisiz )
Çoban salata
1 kase yoğurt
köz kırmızı biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?